2014. március 8., szombat

Napi idióta és szélhámos: Kovács-Magyar András, táltos

Kovács-Magyar András, kuruzsló, Budapest, Hungary, szélhámos, szellemi iskola, logó, vicc





Az itt közzé tett fogalmak, Istenanyánk és Istenapánk valamint 12 magyar
gyermekének szellemi sugallataiból , tanításaiból valók,
amelyeket tőlük kaptam üzeneteik által.

 (Kovács Magyar András)



Ez a negyedművelt, primitív, ám gátlástalan pénzvadász mindig bearanyozza a napomat, ha beleolvasok a vicclapjába, mely leginkább egy szpíden levő, de a vegyigyümitől elhülyült páciens szabad asszociációinak zavaros, összefüggéstelen gyűjteménye (http://www.szellemvilag.hu/).

Mai szüret:

Ankara. Katolikus. Kőbe vésve. Népszámlálás.
(Attila és a Merovingok)


"A Biblia, az Újtestamentum alapján is kiderült, hogy Jézus Urunkat meggyilkolták. Nem volt népszámlálás, amikor Mária szülte Jézus Urunkat? Bizony nem, és ennek bizonyítékai is vannak.

A római császár által kiadott népszámlálási rendeletek, melyek megtalálhatók a mai napig kőbe vésve, Ankarában, egy katolikus templomban. Augustus császár három ízben rendelt el népszámlálást a római katonák és a térségben élő római emberek részére.

Az ilyen egyik népszámlálás, időszámítás előtt 28-ban volt, a következő időszámításunk előtt 8-ban, és Jézus Urunk születése után 14-ben. Egyik feljegyzés sem említi, hogy Jézus idejében népszámlálás lett volna. Különösen nem az ottani lakosságnak. Az ottani lakosságnak Sulpicius rendelt el népszámlálást, időszámításunk előtt 10-ben. Ez a népességszámlálás sem vonatkozott Jézus Urunkra."


ha önt érdekli a téma, ajánlom a wikit és a mindennapi.hu-t

 Attila és Jézus keresztje

"Ezt a keresztet - a templomos lovagok is tanították - Jézus Urunk meggyilkolását követően biztonságba helyezték és onnan majd a 400-as években Attila hozza Európába."


"Mátyás király kedves kapitánya", a Mester a magyar történelemben is otthonosan mozog:

"Aki Jézus Urunkat, az Isten fiát vallja és szereti, és nem Rómát, még ezer év múltán is ezzel a kivégzési móddal végzik ki! Emlékezzünk nemzetünk nagyjára, leghatalmasabb királyunkra, Mátyás királyunkra, és az ő kedves kapitányára Dózsa Györgyre, akit izzó vastrónon égettek meg."


esetleg Szapolyai János erdélyi vajda, II. Ulászló...


seggarc
Táltosgiccs, manipuláció:
korona, címer, népi faragások a könnyebb azonosulás érdekében


seggarc
New Age cuki táltos leopárdmintás zakóban.

..................................................................

http://www.szellemvilag.hu/
Impresszum (vagyis akik Kovács-Magyar helyesírását kijavítják, valamint marketinges nyelvre fordítják szélhámosságait, vagyis bűntársai a népbutításban):

KAPCSOLAT
MCOnet International Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-925160 (Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság)
Adószám: 12616592-2-41
Ügyvezető: Szabó Zoltán Kázmér

Telefon: +36-30/299-6627, +36-1/266-6564

E-mail: mconet@mconet.eu
Webcím : www.mconet.eu, www.mconet.hu

Kapcsolódó bejegyzés:

"Matrix Drops" Kovács-Magyar András kuruzsló butikjából: Teleportáció - a Matrix Drops titkos receptje

Kovács-Magyar András halottakat is feltámaszt

Kovács-Magyar András logója: beszart a kuruzsló?

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sajnos olyan helyzetbe kerültem,amiben egy elcseszett "őrült pszi"(nem is tudom mi, mert engedélyt tőlem senki nem kért) kísérletbe keveredtem, sajnos nem a várt termékként végeztem.Nem részletezném, mert bonyolult. Saját magamért előtte sokat tettem, kívül-belül dolgoztam magamon.Magas dimenziókat érintettem. A drága kísérletező nem tudta, h mit tett, nem is értette a felét sem. Ezután jött először a saját munkám magamon, a jelenség maradt.Majd keresztények, sámánok, mágusok értetlenkedtek, nem tudtak mit kezdeni , azt mondták, túlnő rajtuk.Ezután utolsó reményként fordultam táltos Urunkhoz, gondoltam segíthet a gép rajtam is és a számítógép tökéletesítésében , ha netán sikerül ezt a kísérleti kudarcot bemérnie, személyesen foglalkoznia, természetesen különös dolgokat hallott volna.Sajnálattal
tapasztaltam, hogy nem mért be személyesen.Minősítés nélkül, pusztán a saját érzésem leírva, utolsó remény elvesztése.Semmilyen további következtetést nem vonnék le az anyagi illetve emberi fontosság tekintetében.kérem, figyeljen mindenki!!!!!