2014. március 29., szombat

Napi Heller Ágnesezés és zsidózás a JCDecaux koszlott utasbeállóján

Ön tudja, hogy miért olyan koszosak Budapest utasvárói? Mert nem takarítja őket az új tulajdonos, a JCDecaux se. Mert senki sem kötelezi őket erre egy nagyszerű korrupciós ügyből kifolyólag, amelyben minden pártot megkentek a hírek szerint (Szadeszra emlékszikvalaki?)

Heller Ágnes nénit amúgy mink is utáljuk, de zsidózni bizony csúnya dolog.
Mink sem szeretjük a magyarellenes falfirkákat Szabadkán vagy Kárpátalján, nemde?


Heller Ágnesozás




JCDecaux Group (JCDecaux SA) is a multinational corporation based in Neuilly-sur-Seine, Paris, France,[1] known for its bus-stop advertising systems, billboards, public bicycle rental systems, and street furniture. It is the largest outdoor advertising corporation in the world.

The company was founded in 1964 in Lyon, France by Jean-Claude Decaux. Over the years it has expanded aggressively, partly through acquisitions of smaller advertising companies in several countries. It currently operates in more than 54 countries, 165 airports and has approximately 9940 employees; its advertising reaches 175 million people each day. Its headquarters is located in Neuilly-sur-Seine, a suburb of Paris, France. (wiki)



A reklámhelyekért a cég nem fizet a se a BKV-nak, se a fővárosnak, csak a buszmegálló beállóját építi meg és tartja karban. (persze szarnak a karbantartása, csak a fényreklámokat pucoválják)


lelőhely: V. kerület, József nádor tér, Budapest (a néhai TV székház mögött)


Intermédia Kft szerződése:
Szerződés: 25 év, kizárólagosság
Fizetendő közterület használati díj: 0 Ft/év
Darabszám: 713 utasváró, 2 tábla, 2 oldala
100 City Light
25 db Mini Light
még 1500 megállóban lévő utasvárók, további szerződések alapján…

Vállalások:
2 év alatt új utasvárók telepítése – nem teljesült
takarítás, tisztítás, graffiti és rongálás kijavítás 3+1 napon belül – nézzük meg a várost

kapcsolódó posztok: itt
további képsorozatok: itt + itt
P.s. Ha valakinek elege van a közterület vizuális elszennyezésével, itt csatlakozhat a Reklámmentes Budapestért csoporthoz. 

Megalakult a Reklámmentes Budapest / Ads Free Budapest (NO ADS, NO SHIT) a Facebookon. Takarítsuk ki a reklámmaffia szemetét a városunkból, harcoljunk egy élhető Budapestért! Le a vizuális környezetszennyezéssel, le a reklámzajjal. A közterület a városlakóké és nem kapzsi politikusok és lelkiismeretlen reklámcégek agymosó homokozója. http://www.facebook.com/home.php?sk=group_152589574795747

Kapcsolódó: így lopott az MSZP annó

Nincsenek megjegyzések: