2013. szeptember 3., kedd

A kertvárosok csendjébe belefingó Family Frost (boycott, bojkott!!)

"Szólj anyádnak, hozzon pénzt"

Audio környezetszennyezés a csendes kertvárosokban. A Family Frost egy arasszal a törvény felett lebeg? A KRESZ értelmében dudálni csak balesetveszély elkerülésére és LAKOTT terülten KÍVÜL előzési szándék jelzésekor szabad.
- Mi a különbség a Kelly Family és a Family Frost között?
- ???
- A Family Frostnak csak egy rossz száma van. (utcai fülelés)

A sokak által irritálónak tartott szignálról az ügyvezető elmondta, hogy nem érkezett eddig hozzájuk sok panasz, de ahol kérik, ott a lakosság nyugalma érdekében kikapcsolják. (index)

FUCK YOU VERY MUCH.
Augusztus 20-án is dolgozhatnak a Family Frost szirénázó furgonjai a kertvárosokban? (Pestszentimre, köszi az infót, Zöld Tehéntőgy)

Fuck Family Frost
Filozófiánk

Cégünk küldetése, hogy vevőink részére egészséges, tápanyagokban gazdag, ízletes termékeket biztosítsunk kedvező áron, úgy, hogy ezeket a termékeket - melyek különösen érzékenyek a kiolvadásra - a hűtőlánc megszakítása nélkül, biztonságosan és kényelmesen megvásárolhassák.

Kik vagyunk

A Family Frost kft. az Eismann cégcsoport tagja, így Európa egyik vezető cége a mélyhűtött termékek direkt értékesítése területén. A magyarországi cég 1991-ben alakult, és gyors fejlődés eredményeként alakította ki az egész országra kiterjedő hálózatát. Cégünk 19 depóval és több mint 300 mozgóbolttal rendelkezik.

Hogyan dolgozunk

A Family Frost mozgóboltjai a hét előre meghatározott napján és időpontjában keresik fel a vevőket. Ez a nap és a napon belüli időpont minden héten azonos, így vevőink biztosan számíthatnak arra, hogy ebben az időpontban a házuknál beszerezhetik mindazokat a mélyhűtött termékeket, melyekre a héten szükségük lehet. Eladóink készséggel állnak a vevők szolgálatára akár a termékek kiválasztásában, akár elkészítési tanácsokkal vagy a termékek összetételével kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában.

Milyen termékek szerepelnek kínálatunkban

Megalakulásunk óta cégünk a magyarországi jégkrémpiac meghatározó szereplője, de termékeink között nem csak jégkrémek, hanem széles választékban zöldségek, hústermékek, készételek és sütemények is megtalálhatók. Áruválasztékunkban sok olyan termék is szerepel, mely kizárólag a Family Frostnál található meg, és amelyek a legmagasabb minőségi színvonalat képviselik.


Büszkeségeink

évente 5.000.000 vásárlás
160.000 törzsvevő
93%-os nem támogatott, 99% támogatott ismertség
320 Mercedes mozgóboltunkkal a lakosság 95%-át érjük el
4 rajzpályázatra összesen közel 80.000 rajz érkezett be, ebből 2010 júliusában 36.000 db
1998-ban országos lefedettséget értünk el
2002-ben 10 éves ünnepség Budapest szívében
Superbrands 2010 és 2011 kitüntetésben részesültünk

Legsikeresebb vállalkozóink

1. Kovács Ferenc
Rákoskeresztúr
Én egy ember vagyok tele vágyakkal és célokkal, hibákkal és kudarcokkal. Gondolatban két mappát nyitok, egyet siker, egyet kudarc címmel! És amíg az előbbi vastagabb, történjen bármi, mosolygok! Ha valaki sikeres akar lenni, a dolog nagyon egyszerű. Higyjen benne és szeresse amit csinál! Az sem hátrány, ha ért hozzá... Igen, ilyen egyszerű ez.


2. Dobrán Gábor
Debrecen
11 éve a Family Frost-nál, 11 éve a Vásárlókért! Mottóm: Mindig kedves, mosolygós kiszolgálás, teljes körű tájékoztatás a termékeinkről, akcióinkról, szolgáltatásainkról.

3. Radvánszky Zsolt
Pécs
Bizalom, hitelesség és a legfontosabb: vásárlóim arcára mosolyt csalni.

4. László Ernő
Csorna
A Family Frost eladójaként 1995 óta állok vásárlóim szolgálatában Sopron környékén.

5. Varga Béla
Soroksár
Közel 20 éve dolgozom Family Frostnál! Egyszerüen szeretem amit csinálok és az embereket. Úgy érzem ezt a munkát nekem találták ki. Mivel főzni és sűtni is szeretek, gyakran ezt megosztom a vevőimmel.

6. Ábrahám Attila
Veszprém
Hosszú évek alatt vásárlóimtól kapott bizalmat, kedvességet igyekeztem kamatoztatni. Szeretném nekik mindazt a derűt és jóakaratot visszaadni, amit az elmúlt húsz év során kaptam.

7. Henzsel József
Nyíregyháza
Úgy gondolom, hogy ma felkészületlenül egyetlen pozíciót sem lehet betölteni. Ha folyamatosan képezzük magunkat és törekszünk vevőink minél jobb kiszolgálására, az eredmények előbb vagy utóbb jelentkezni fognak. Amit mindig szem előtt tartok: a mai napi döntéseim hozzák meg a holnapi eredményeimet.

8. Dékány Árpád
Böhönye
Mint minden munkát, megpróbálom ezt is lelkiismeretesen, legjobb tudásom szerint végezni. Kamatoztatom a vendéglátásban és kereskedelemben eltöltött évtizedek tapasztalatait. Fontosnak tartom a személyes kontaktus kialakítását, ezért igyekszem bármilyen korú, nemű, érdeklődési körű és származású vevővel jó viszonyt kialakítani.

9. Barabás István
Veszprém
A Family Frostnál eltöltött éveim során nagyon sok emberrel találkoztam és sok barátság is született. Nekem ez nem csak munka, vásárlóim bizalma és megbecsülése számomra a legfontosabb.

10. Belics Antal
Nyíregyháza

Én vagyok a vásárlóért nem a vásárló értem
(frost.hu/)



„Tegyük vevőinket Family Frost rajongóvá“- ez a mottónk kezdetektől fogva. 

Közvetlenül az ajtóban
Hetente mindig ugyanabban az időben érkezik a Family Frost autó, hogy ezzel Önt megkíméljük a következő üzletig történő gyaloglástól, vagy vezetéstől. 

Barátságos, szakszerű kiszolgálás
A Family Frost autóknál történő vásárlás mindig élmény. Szakszerűen képzett eladóink készséggel állnak rendelkezésre a megfelelő termékek kiválasztásánál, hogy vevőink elképzelései teljes mértékben valóra váljanak. 

Sokféle termék
A kb 80-100 termékből álló kínálatával a Family Frost minden igényt kielégít, legyen az finom jégkrém, ropogós pizza, zöldségkeverék, vagy akár készétel. Teljesen mindegy milyen terméket választ, az íz mindig lenyűgöző. 

Folyamatos hűtőlánc
A Family Frost termékek minőségének legfontosabb eleme a min. -18 °C-on történő folyamatos hűtés a termelés pillanatától egészen a vevő hütőszekrényéig, ezzel biztosítva a tápértéket és az ízt.


Burzsoá Nyugdíjasok: Az igazság fáj (Family Frost)

Megjött
a tilinkós autó!
elemésztõ Hozza a sok
hibernált szart!

szigorúan titkos akták A jégkrémeket mûanyaggal festik!
Az emberek csak azért veszik meg,
mert a sültgalamb a szájukba repül!

Mit gondolsz,
hová tûnnek
a gyerekek,
akik sorban
állnak
a Family Frost
kocsinál?

szerv-usz Jégre teszik õket és eladják
a veséjüket Amerikába!
Az élet megy tovább!!!
A citromsárga furgon tovább
szedi édesszájú áldozatait!

A TV-ben Frédi és Béni bohóckodik,
közbe meg terjed a fogszuvasodás!
Az unokám azt hiszi, hogy a tehén lila,
degeneráció a párduc meg rózsaszín! Tragédia!

Meg az Igló kapitány!
Valagába
a halrudacskákkal,
aztán tengerbe vele!!

Ki kopog?
Levente Péter,
a pedofil muzsikus!
á, dehogy! Rohadt cukrosbácsi!
Inzulint neki!
zoofil Mézesmázas hangjával
magához csalogatja
az ártatlan gyermekeket!

Aztán olyat csinál
velük, hogy ki sem
merem mondani:
MEGBASSZA ÕKET!!!


Csütörtökön este összeütközésbe került a Family Frost és egy a csendre érzékeny 48 éves ercsi férfi. A nyolc napon belül gyógyuló sérülésekhez vezető konfliktus a hatos főút mentén található Beloianniszban történt, áll a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A Fejér megyei településen járó gépkocsi figyelemfelkeltő hangja nem tetszett egy ercsi férfinek. A Burzsoá Nyugdíjasok punkegyüttes Az igazság fáj című számában csak "tilinkós autóként" emlegetett kocsi sofőrje igencsak meglepődhetett, amikor a kocsi ablakán behajolt a férfi és egy bottal ütlegelni kezdte. A vezető reakciója végül nem kevésbé volt erőszakos: a gázra taposott, és így az utastérbe behajoló férfit több méteren keresztül vonszolta járművével, majd továbbhajtott anélkül, hogy segített volna a földre kerülő támadónak. (index.hu)

Helyi lapértesülések szerint kivonul a román piacról a német Family Frost. Az Eismann group tulajdonában lévő vállalat 2008-ban lépett piacra keleti szomszédunknál 40 kisteherautóval, s azt tervezte, hogy 17 millió eurót fektet be a romániai vállalkozásba. A Ziarul Financiar helyi gazdasági, pénzügyi napilap szerint a társaság jelenleg már több mint száz autóról árul fagyasztott élelmiszereket a nagyobb romániai városokban, tavalyi forgalma 3 millió euró volt, s havonta átlagosan 50 ezer fogyasztót szolgáltak ki.

Ennek ellenére a román lap értesülései szerint a német cég kivonulhat az országból, s más piacokról is, ahol a beruházások ellenére nem érték el a megcélzott árbevételt. A magyar leányvállalatnál az Ecoline kérdésére elmondták: kizárólag a román érdekeltség felszámolása kerül szóba, a magyar működést nem érinti a döntés.

 A vállalat jelenleg hazai piaca mellett Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Horvátországban, Szlovéniában, Spanyolországban, Portugáliában és Romániában értékesít fagyasztott élelmiszereket 1400 kisteherautóról, mintegy 2000 eladóval, forgalma pedig éves szinten 1 milliárd euró körül alakul. (hvg, 2

8)


Alvin és a mókusok
Album: Emberek és Állatok
Megjelenés: 1999
Hossz: 1:32


Zárva az ablak, zárva az ajtó,
mert hallom közeledik már a sárga autó

Így is befogom fülem, hogy ne is halljam,
mert az agyamra megy ez a kurva dallam
Van nálam fagyasztott hús, jégkrém, hashajtó
Körbenéz, fordul még vagy kettőt, mert kitartó

Így is befogom fülem, hogy ne is halljam,
mert az agyamra megy ez a kurva dallam
Mert tudod valaki, mint én is néha napján pihenni is szeretne,
csak szeretne, csak szeretne, főleg ha füldugót szerezne magának
Vasárnap délután, döntsd el, hogy miért utál az,
aki bele-bele kap saját hajába,
és miért küldd el vissza a jó anyádba

Döntsd el, hogy miért utál
Döntsd el, hogy miért utál
Döntsd el, hogy miért utál

Megfulladok zárt ablaknál nyáron,
azt, hogy eltűnj végre, már nagyon várom
Így is befogom a fülem, hogy ne is halljam,
mert az agyamra megy ez a kurva dallam
Halkítsd magad...lejjebb..vedd le...B A Z D M E G !!!




DE MIÉRT NEM HIBBANNAK MEG A SZIRÉNA ALATT ÜLDÖGÉLŐ SOFŐRÖK?




10 megjegyzés:

Névtelen írta...

hogy nem mentek még csődbe? ilyen benzinárak mellett, ráadásul szerintem jó, ha eladnak napi 1 fagyasztott zöldborsót.

Béla bácsi írta...

én egy időben igen erősen gondolkodtam a family frost hang irányába tüzelő géppuskán. valami olyasmit képzeltem el, mint az élien 2-ben vagy az ndk határőrségnél az sm-70.

Ne csak a Falily Frost autóit gyújtsátok fel írta...

Halásztelken a Boco, boci tarka c. örökzölddel nyomul egy tejesceg

Névtelen írta...

Az utca mindenkié. Van a hatóság aki kiadja a szükséges engedélyeket, mint nekik is.

Az, hogy egy cég sikeresen működik az annak az eredménye, hogy rendszeresek és kitartóak.

Ha valakit zavarja a tilinkózás az a hatóságokhoz forduljon, a sofőr csak egy "bábu" aki a munkáját végzi.

Benzinárak...
Erre vannak berendezkedve, ez a küldetésük. Ez a működésükkel járó általános költség.

Ha megkéred a sofőrt (emberszámba véve), hogy a házad előtt próbáljon meg finomabban tilinkózni, hidd el meg fogja tenni (Ő is egy ember akinek családja, hozzátartozói vannak), segíteni fog...

...és nem csak egy zöldborsót adnak el egy nap...

Névtelen írta...

ez kettős mérce: tilinkózni szabad, dudálni nem. És már jön a többi cég is, kár volt kiköltözuni a kertvárosba, hogy néhány bevásárolni lusta polgártárs kedvéért szétlármázzák a fejedet

Névtelen írta...

Egyre hangosabban és egyre hosszabban lármáznak. Pl. mi a k.anyjának nyomja a dallamot még 10x, miután az utca egy db törzsvásárlójára rásózta a napi fagyasztott szarát?!
Ugyanezt csinálja a pék, gázos, szódás, Algida, stb. Mindezeket árulják a vegyesboltban is. Pár lusta tetű, és a kufárok miatt nincs nyugalom, még a kresz-táblával jelölt "pihenő üdülő övezetben" sem!!!
Hatósághoz már fordultam, nem csinálnak semmit, blabla levéllel leráznak, pedig tételesen felsoroltam a szabálysértéseket!

BB írta...

vannak helyek, ahol tilos a csendzavarás, minden lármás kupec be van tiltva. Tessék az önkormányzatot zaklatni, aláírásokat gyűjteni: jönnek az önkormi választások, most vagy soha!

névtelen írta...

Tényleg ilyen sok gyökér van?Egy utcában max PÁR PERCET van az autó,én aztán tényleg egy intoleráns ember vagyok,de ennyit még én is kibírnék,télen meg semmit nem hallani belőle..
s ha tudnád egy borsós,hogy mekkora forgalom van...,mert vannak normálisak is,nem csak ilyen rosszakaró torz lelkűek mint te,illetve lövöldöző"béla bácsi"..
hatósághoz fordulók fordulhatnának hozzám..

BB írta...

"hatósághoz fordulók fordulhatnának hozzám."

Rendben 2 gepelt peldanyban?

Névtelen írta...

Jön a "csávó" a zajártalmával, minden szombaton este a setétben, amikor az emberek már behúzódtak a lakásaikba, házaikba. Ezért aztán még az utcákon is megáll x... méterenként és még álló helyében is nyomja a zajártalmát perceken át! - Akkor valaki eldurrant valamit és a ki'ccsávó elkezd kurjongatni, hogy "ráhíjja a rendőröket". Hazudik, hogy "rádobták" a pukkot, ami pláne nem volt igaz!
Csupán a kéretlen, pofátlan zajártalomra - empátiás tréningként - válasz zajártalom történt. Semmi több!
Ja, csak neki lehet este zavarni az utcák csendjét, a házak és lakóik nyugalmát?