2013. szeptember 15., vasárnap

"Nemzeti" Rákmaffia Dohánybolt és a gerilla reklám: Üllői út 137

Nemzeti szabadságharc az ÖMV nemzetinek álcázott multinacionalista kizsákmányoló dohányboltja ellen.

A közteresek persze kussolnak a parkban, a fűvön parkoló plakátos tricikliket látva. Aki trafikos, azt bántani nem lehet. Az már bizonyítottan valaki. Egyesek szerint Sikeres Ember, mások szerint egy vállalkozónak álcázott életképtelen parazita, aki a politikai kapcsolataiból éldegél.

A buzgó, ám nyilvánvalóan pofátlan közterületi reklámozást az Üllői út 137 sz. alatti Nemzeti Dohánybódé

1091 Budapest, Üllői út 137
NonStop Nemzeti Dohánybolt és Italkereskedés. 1091 , Üllői út 137.

Elhelyezkedés:
Az OMV benzinkút mellett (a nagyonmagyar sógorok ugyancsak üzemeltetnek egy dohányboltot, ezért a magyar fidesznyik "vállalkozó" az olajkút parkolójában is felállított egy pódiumos triciklit. Szemesnek áll a világ, magyar ember nem szégyellős, ha milliókra merevedik benne a remény.

az illegális, ám rendszámtábla hiányában azonosíthatatlan tricikliket mellesleg kinyomoztuk:

BPA Inveszt Kft.
Szeged
6725 Szent Antal u. 11.
Telefon: (+36) (70) 941-0016
BPA Inveszt Kft. Szeged 6725 Szent Antal u. 11. Telefon:  (+36) (70) 941-0016
BPA Inveszt Kft.
....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(
..............\.............\...

további triciklis illegál
Szerezzen egy teherrobogót / háromkerekű robogót / platós robogót / robogó teherautó, oszt parkolja, ahova jólesik: nincs rajta rendszám, nem kap büntit. A köztér őrei tehetetlenek/érdektelenek, úgyhogy legyünk a tízezer reklámrobogó városa.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

ezért tüntetett Rogán hivatala előtt http://urbanista.blog.hu/2014/02/24/ez_mashol_is_pofatlan_dolog_lenne_nemhogy_egy_polgarmesteri_hivatal_elott:

Új üzlethelyiség után kell néznie több száz trafikosnak. Vita esetén az adóhatóság méri le a dohányboltok közötti távolságot és a hipermarketek eladóterét is
Már javában keresik a lehetséges új bolthelyiséget azok a trafikosok, akiket egy tavalyi kormányrendelet-módosítással május 30-tól kitiltanak a 2500 négyzetméternél nagyobb alapterületű eladótérrel rendelkező üzletekből és a benzinkutakról. Nehéz lesz forgalmas helyszínt találni, ugyanis új szabályként dohánybolt nem működhet másik dohánybolt bármely bejáratától számított 200 méteres távolságon belül, írja a Világgazdaság.
Nem azok kaszáltak, akiknek szánták
A tavaly nyári tervek szerint nagy boltok és iskolák mellett nem lehetett volna dohánybolt, a fiatalok érdekében. Ez annyiban változott, hogy iskolák mellett mégis lehet cigit árulni, benzinkúton viszont nem, szintén a fiatalok érdekében. Igaz, a kormány azt is bevallotta, hogy igazából csak a piac újraosztása nem sikerült tökéletesen, ezen próbálnak most finomhangolni.
Ez a 200 méter valamiért a már működő trafikokra nem vonatkozik. „Ez a rendelkezés akkor minősül megtartottnak, ha a dohányboltok (egymáshoz legközelebb eső) bejáratainak középvonalától számított legrövidebb, szabályos gyalogos közlekedési útvonal hossza eléri vagy meghaladja a 200 métert” – fogalmaz tájékoztatójában a NAV. Az adóhatóság szerint a dohányboltok távolságát célszerű előzetesen egy gyalogos útvonaltervező program segítségével ellenőrizni. A legrövidebb útvonal ezenkívül saját méréssel is meghatározható. Kétséges, vagy vitás esetben a hiteles mérést szakértő felkérésével lehet teljes biztonsággal elvégezni, a vámhatóság vitás helyzetben ezt fogja alkalmazni.