2013. szeptember 27., péntek

Vizuális környezetszennyezés, rafkós gerilla marketing: Alpintechnika (alpikum.hu)

Budapest, BAH csomópont, egy parkolóhellyel kevesebb, hogy a cég olcsón az Ön kedves arcába lengethesse a reklámját. Ne feledje: minden közterületi reklám az Ön életminőségének csökkentésével jár. Reklám a köz kárára.

Végezetül egy örömhír: Jézuska megszületett lehet más a világ, csak akarni kell:

Megalakult a Reklámmentes Budapest / Ads Free Budapest (NO ADS, NO SHIT) a Facebookon, a nemzetközi Clean City Movement Magyar Leágazása. Takarítsuk ki a reklámmaffia szemetét a városunkból, harcoljunk egy élhető Budapestért! Le a vizuális környezetszennyezéssel, le a reklámzajjal. A közterület a városlakóké és nem kapzsi politikusok és lelkiismeretlen reklámcégek agymosó homokozója.

frissítés: valamint le a kutyaszarral, a szmoggal és a téllel. Provinciális jellegünket levetkőzve: takarítsuk ki a magyar vidéket is, valamint az egész világot. Meztelen nőket a falakra és kéjes érzelmeket. Várjuk a javaslatokat a további programpontokra, szeretjük a demokráciát. NO ADS, NO AIDS. Reklám helyett street-art egy színesebb városértalpintechnika, homlokzatfelújítás, hőszigetelés, alpikum.hu

Alpikum Kft.
H - 1028 Budapest
Piszke u. 50.
Tel: 00 36 1 376 9090
Fax: 00 36 1 398 1010
Mobil: 00 36 20 951 11 11
E-mail: alpikum@t-online.hu
http://rixbee.wix.com/alpikum

Nincsenek megjegyzések: