2013. szeptember 26., csütörtök

Napi wtf: Arian Gyros ételbár az Üllői úton


Meg az árja flódni, árja maceszgombóc, árja kebab, vannak még lehetőségek.
Megjegyzem, a magyarok nem tartoznak az árja nyelvcsaládba.

Az Árja természetesen már korán ráébred saját übermenschségére, és ennek megfelelően osztályozza környezetét: statisztikákat készít pl. iskolai osztályának színskálájáról, gyanakvóan - néha félve - lesi a rokonságot, az évek során autodidakta módon összeszedett rasszjegyek alapján beosztályozva és bekategorizálva mindenkit. Talán akad itt-ott szégyellnivaló, de neki mázlija volt - ez a lényeg. Elkezd rajongani a germán nyelvekért, kultúráért, saját családjában görcsösen próbálva fellelni a német rokonságot. 
-Te, rólam frankón meg se mondták sehol, hogy magyar vagyok, mekkora már! Londonban is simán németnek meg hollandnak meg skandinávnak néztek. Igaz, azért az öltözködésemmel meg a kiejtésemmel is hozzátettem egy kicsit, de nem tudnak hova tenni. És akkor meglepődnek, hogy nahát, Magyarországon vannak ilyen szőkék? Azt hittük, ott mindenki százötvencentis ázsiai... Hát büszkén mondom nekik, hogy ja, nem mindenki dzsippó errefelé...

Az ázsiacenteres, magyar nacionalista törekvéseket mélységesen elítéli: nem elég, hogy az egész Kisantant Mongóliába akar minket visszaküldeni, erre ezek még rátesznek egy lapáttal. Türkmenisztán, Kurul-taj, magarok, perzsák, sumerek, türkök, büszke lovasnemzetek, kumisz, íjászat, Szíriusz, DNS, tarsolylemez, jurta... szégyen. Ahelyett, hogy megbékélne mindenki európaiságával - de nem. Nekünk jöttment, távoli rokonok kellenek. (mo
doros.blog.hu)

Arian gyros
Middle Eastern Restaurant in Budapest
Üllői út 459.
Budapest, 1183


4 megjegyzés:

Névtelen írta...

a giroS Qsi maGar Etek!

Akitlosz írta...

A fogalmatlan szerzőnek üzenem, hogy több Mein Kampfot kellene olvasnia.

"Eszerint árjának számít minden olyan európai ember, akiben
legalább dédszülõkig bezáróan nincsen zsidó vér."

Ez a hivatalos hitleri árjadefiníció.

Ráadásul külön kitér a magyarokra is.

"Az árjaparagrafus feltételeinek tehát megfelel a magyar is, ha családjába nem
került be zsidó
vér."

Tehát a magyarok is árják, sőt még a szlávok is.

BB írta...

ezek szerint a cigányok duplán árják, nyelvüket és származásukat tekintve

von Tripper írta...

Mikor tért ki Hitler a magyarokra a Mein Kampfban ? Az eredeti német kiadásban biztosan nem. És nem is az árjákat sztárolta, hanem a tisztafajú germánokat, leszarta magasról az egész magyarságot, kurvára lenézte és utálta szeretett népünket. A szlávokat meg konkrétan állatoknak tartotta.
Tényleg, ismered a Rassenkunde Europas c. könyvet ? Itt a link http://archive.org/stream/Guenther-Hans-Rassenkunde-Europas/GuentherHans-RassenkundeEuropas1929356S.ScanFraktur#page/n0/mode/2up, nézegesd csak, hogy mit ír a magyarokról. A 133. oldalon találod meg a frappáns összefoglalót. A "vorwiegend ostbaltisch" és az "innerasiatischer, vorderasiatischer Einschlag" kurvára nem volt jó ajánlólevél a náci Németországban.