2011. szeptember 30., péntek

Olasz Dreher

Alkeszok, ide! Vége a nyárnak, de a sör örök és sohasem hal meg és élni fog! Long live Sör!
Bár ezt a sört nem forgalmazzák Magyarországon, azé kipróbáltuk és láttuk, h jó.

olasz Dreher

következzék egy kis homáros háttérinformáció:

A nemrég felfedezett olaszországi Dreher-sörrel kapcsolatban kereste meg a Homárt a magyar vállalat, hogy némi történelmi háttérinformációval helyre tegye az esetleges félreértéseket:


Tisztelt Uram!
A Dreher Sörgyárak Zrt. ezúton kér helyreigazítást cikkük tartalmával kapcsolatban. A cikkben tévesen szerepel az, hogy Olaszországban a magyar Dreher márka hamisítványait forgalmazzák.


A Dreher néven megjelenõ sörök olaszországi jelenléte történelmi sajátosságokra vezethetõ vissza. I. Dreher Antal, a „Sörkirály” 19. századi cégfelvásárlásait követõen a Dreher-cégcsoport trieszti gyárában is készítettek Dreher sört. A II. világháborút követõen a vállalatcsoport trieszti gyára szintén a márka szóvédjegy tulajdonosává vált. A Dreher szóvédjegyre Olaszországban és néhány európai országban jelenleg a Heineken Italia SpA. jogosult; a védjegy jogosultságának megfelelõen csak olaszországi illetve más érdekeltségbeli ország márkapalettáján kínálhatja termékét, de Magyarországra nem exportálhatja azt, figyelemmel arra, hogy a Dreher szóvédjegyre magyarországi területi hatállyal a Dreher Sörgyárak Zrt. rendelkezik kizárólagos jogosultsággal.
Továbbá, az olasz Dreher terméknek jogilag és a termékösszetevõket tekintve sincsen köze a Dreher Sörgyárak Zrt. vezérmárkájához, így ezen okból sem lehet hamisítványa annak. Ezért ezúton kérjük a szóban forgó cikk tartalmát módosítani: vállalatunkra és márkánkra vonatkozó részt törölni.


Köszönettel és Üdvözlettel:


Szarka László

(homar.hu)


további képek Olaszbó', hálás köszönet Cluji Versace Úrnak + La Celebre Biere de Monaco

kapcsolódó: Budapest kocsma a facebookkon

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://www.sabmiller.com/index.asp?pageid=149&newsid=755

ENNYI!