2009. július 7., kedd

Totálkáros díszburkolat (VI. részlet)

Olléáóóó, ollébutyburutty, mán megint a szomszédból, 8keres cimbitől kellett értesülnünk, hogya a nyolcadik kerület bepállott seggű csinovnyikjai méltóztattak megreparálni (ugyahogy) a töméntelen közpénzből (félmilliárd) összehaverkodott közveszélyes díszburkolatot a nyóckeri Szabó Ervin téri FőKönyvtár előtt. Féléves toporzékolás, levelezgetés, ígérgetés és bizottságosdi után. Ennél kevesebbért kirúgják a Tecsóból a takarítószemélyzetet.

A jelenlegi buherát tessék a már említett Lesley honlapján megtekinteni. Régebbi, a balesetveszélyes romokra kitelepült Fecske kocsmáról képeink alant: edze a bokáját nálunk. Tessék röhögni, esetleg irány Szlovákia, bárhová, el.

+ az eredeti helyzetjelentésünk (I.)

+ Csécsei Béla levele (II.)

+ helyzet újra (III.)

+ politizáló hörgmetál (IV.)

+ V. hejtyütyürű poszt

Csécsei Béla polgármester
Budapest Józsefvárosi Önkormányzat
Polgármesteri Hivatala

1082 Budapest, Baross u. 63-67.
Telefon: 459-2100
Fax: 333-1597

Ikt.sz: 12-219/2009
Tárgy: VIII. ker. Szabó Ervin tér díszburkolat javítása

Trurl és Klapanciusz részére

Tisztelt Uraim!

A Józsefvárosi Önkormányzat Vagyonkezelési Osztálya a bejelentést kivizsválta, helyszíni szemlén megállapította, hogy a jelzett helyen a díszburkolat töredezett, balesetveszélyes.

A levelüket illetékességből megküldtük a Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft.-nek további intézkedés céljából. A Kft. tájékoztatása szerint az anyagi fedezet biztosítására bizottsági döntés szükséges, amelyet a Kft. előkészít a balesetveszélyes állapot megszüntetése és a gyors helyreállítás érdekében. A bizottsági döntésig kérem szíves türelmüket.
Kérem tájékoztatásom szíves tudomásulvételét.

Budapest, 2009. február 17

Tisztelettel:

Csécsei Béla

Polgármester
Józsefvárosi Önkormányzat

2 megjegyzés:

Legó írta...

Petike a Balatonná' / Bebaszott egy plébánosná / Míg Peti a földön aludt / Pap bácsi a seggbe felfúrt

Szalonna írta...

5 évig havi 750 ezer Csécseinek titkos szerződésben
Dagály van a józsefvárosi mutyitengeren. Már Csécsei is vasvillával hányja a pénzt.

Szabó Zoltán szoci országgyűlési képviselő szerint egy olyan megbízási szerződést kötött meg a józsefvárosi önkormányzat Csécsei Bélával (lemondott polgármester), amiben havonta 750 ezer forintot kap Csécsei 5 éven keresztül. A szerződést állítólag Takács Gábor (jelenlegi SZDSZ-es polgármesterjelölt) írta alá. Azóta ő ezt el is ismerte.

Az itt meghallgatható sajtótájékoztatóból kiderül, hogy Szabó Zoltán a 750 ezer forintos szerződést önmagában nem tartja problémának, mondván Csécsei egy tapasztalt ember, a tanácsaira szüksége van a kerületnek. (sic!) Mindössze azt sejti, hogy a szerződés mögött az lehet, hogy valaki megzsarolhatta Csécseit.

"Jöjjön egy esetleges válasz, amely - hangsúlyozom - spekuláció: a fideszes Kocsis Máté már egy évvel azelőtt szeretett volna polgármester lenni Józsefvárosban, mint ahogy Csécsei Béla megbízatása lejárt volna, az SZDSZ-es Takács Gábor és pártja pedig közreműködik abban, hogy a polgármesteri tisztséget a Fidesz kezébe átjátssza."

Szabó Zoltán ogy-i képviselő, MSZP

Vicces, hogy a három hírhedt párt egymásra mutogat, miközben az senkit nem bánt, hogy éppen sok-sok milliót dob ki az önkormányzat az ablakon. Hány ilyen szerződés lehet még? Ha éppen nem lett volna érdekében az MSZP-nek borítani egyet, akkor ez sem derült volna ki soha.
Az MSZP szerint FIDESZ-SZDSZ hatalomszerzési koalíció köttetett, szerintem pedig az MSZP érzi, hogy távolodik a zsírosbödön, és elkezdett ellenzéki pártként kommunikálni, miközben ugyanannyira sáros, vagy még jobban.

"Komássy Ákos, józsefvárosi szocialista polgármesterjelölt közölte: a kampány során mindvégig érezhető volt az SZDSZ és a Fidesz együttműködése a színfalak mögött, a hétfői fejlemények sok mindent megmagyaráznak. Fontos, hogy a választópolgárok tudják: senkinek nincs joga kikapcsolni a versenyt, senkinek nincs joga taktikázással elvenni az emberektől a választás lehetőségét - hangsúlyozta."

Ami bizonyos, hogy Takács elismerte ennek a szerződésnek a létét, és azt, hogy aláírta. Ezek szerint az önkormányzat megsértette a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényt, ugyanis Józsefváros honlapján tegnapig biztosan nem volt még megtalálható és megtekinthető, pedig szeptember 2-án kötötték.

Amire nagyon kíváncsi volnék, hogy ha választhattak volna a helyi lakosok, hogy mire költsék el ezt a járulékokkal együtt akár több mint 100 millió forintot is kitevő összeget, hányan lettek volna, akik azt mondták volna: "adjuk Csécsei Bélának"? Pedig ez csak csepp a tengerben.

http://magyarinfo.blog.hu/2009/11/16/5_evig_havi_750_ezer_csecseinek_titkos_szerzodesben