2009. július 10., péntek

Lánchíd: lassú rohadás

Budapest, Duna part, fotók, graffiti, korrozió, kép, kéÚjra a Lánchídon, a gyalogosok között száguldozó bringások elől ugrabugrálva. Egyre több bringás egyenlő egyre több terepjáró-lelkületű biciklista, lehet sírni vagy el lehet menni, stb.

Most azonban a lassú rohadást kivánjuk az Ön orcájába tolni, a Lánchíd pusztulásának képeit. Ha már a tegelőkkel nem tud megküzdeni a hídmester, egy-két vödörnyi festéket talán kunyerálhatna Demszkájtól a rozsdafoltok lefestésére. Ha már fizetést kap valamiért.

Azt mondják régi tengeri medvék, hogy a ma rozsdafoltja a holnap lika.Budapest, Chain Bridge, Duna part, fotók, graffiti, Kettenbrücke, korrozió, kép, képek, Lánchíd, pusztulás, rozsda, Széchenyi híd, tag, vandálkodás, veszélyes, állapotNyár a Lánchídon, alvadt sörrel

Tomcat és Hollán: még áll a tábla

Lendületben a reklámipar: lemossák a konkurenciát :DDD

Szabad szabadnak lenned (Lánchíd)

A Lánchíd egynémely dekoratőrének műve

Gyalog-bicikliút a Lánchídnál

Villamos a Lánchíd alatt

Téglabolt a Lánchídnál

Zöld Lánchíd

Asztronauta a Lánchídon

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mostanság sportot űztök a lehető legdemagógabb, legtúlzóbb címek adásában. Már csak így lehet rákényszeríteni az embereket, hogy olvassák amit írtok? Lehet, hogy azon kívül, hogy elmentek valahova és csináltok pár képet mást is kéne tenni, hogy valami értelme is legyen a bejegyzéseknek.

BB írta...

khm, nem látjuk Demagógoszt magunkban. Mi a túlzás a címben? Rohad a Lánchíd, a vasszerkezete sérül, mivel nincsen vödörnyi festék a védelemre. És ezek a lyukak nem a legrosszabb sérülések: visszatérünk a témára, legyen meglepi.