2009. július 3., péntek

A fúgák találkozása elmarad (4-es metró)


Budapest, burkolás, 4 metró, négyes metró, subway, Budapest, belváros, Vásárcsarnok, aluljáró, elkúrás, igénytelenség, burkolat
Budapest, burkolás, 4 metró, négyes metró, subway, Budapest, belváros, Vásárcsarnok, aluljáró, elkúrás, igénytelenség, burkolat
Épül a világ legdrágább metrója Demszkigrádban. Szabadság híd, pesti hídfő, a metró lejárójának elkúrt burkolata. Fúgák, miért nem találkoztok?

"Haggyadmá, Józsi, ne szarakoggyá, jó lesz ez a népnek, mán Demszkit sem érdekli az egész. Arra a kis hátralevő időre? Felmarkoljuk a pénzt, oszt futunk!"

Budapest, burkolás, 4 metró, négyes metró, subway, Budapest, belváros, Vásárcsarnok, aluljáró, elkúrás, igénytelenség, burkolat, Demszki Gábor, Demszky Gábor, elbaszás, elkúráskattints a képekre és ámulj-bámulj a magyar építőipar csodálatos eredményein.
Hab a tortán: Veszélyes a Fővám téri villamosmegálló

4 megjegyzés:

MSD írta...

Nem értem, mit kell nézni?

BB írta...

elcsúsztak egymáshoz viszonyítva a burkolólapok. Egyik végüknél találkoznak a fugák, de a korlátnál már nem.

BB írta...

A nagyméretű képeket érdemes nézegetni, de feltettem egy másik képet is, ahol tisztán látszik a gebasz.

Megyünk Lopni írta...

"Nem valószínű, hogy Budapest jó hírét kelti következő útikönyvében Tony Wheeler, a világ egyik legnevesebb útikönyvkiadójának, a Lonely Planet-nek a társalapítója.
Mint arról az író a blogjában beszámol róla, a földalattin elkapták az ellenőrök, és megbüntették annak ellenére, hogy többféle módon is megpróbált előzőleg menetjegyet vásárolni."
http://index.hu/belfold/budapest/2009/07/10/megbuntette_a_bkv_a_hires_utikonyvirot/

Mi a baj a BKV ellenőreivel? Hogy buták? Nem csak Kocsistól bűzlik a hal, ráadásul annyira retardáltak, h tanácsadói céget sem tudnak gründolni, h aztán milliárdokat lophassanak.

Mellesleg a kisföldalattin romlik el a legtöbb automata az egész metróhálozatban: elrontják őket az ellenőrök és spanjaik. Itt, a turistákkal sújtott "sárgán" dolgozni lottófőnyeremény, a turisták könnyen lehúzható, békés birkák.