2013. október 26., szombat

Vajh' meddig maradhat fenn egy gyűlöletre és uszításra épülő társadalom?

vajh' meddig maradhat fenn egy gyűlöletre és uszításra épülő társadalom? Az MSZP-Gyurcsány a "románok", a Fidesz a hajléktalanok, a Jobbik a cigányok és zsidók ellen hergeli a jómunkásembereket. Azt hiszem, erre az országra ráférne egy pszichiáter, ha ilyen gyűlöletigény van az emberekben... Helyettetek szégyellem magam, ti nyomorult magyarok. Megérdemlitek a vezetőiteket
 nem értem, hogy mi okozza a magyarokra jellemző lelki ferdeséget, ezt a gyűlölködési igényt, ezt az aljas lelki szükségletet, hogy valakibe belerúgjunk, cigányba, zsidóba, románba... és viceversa, össznépi szórakozás a nyálköpködő, hörgmetálos fröcsögés.. Pfúj, milyen aljas, beteg lelkű emberek vagytok, ti magyarok...
.


Baloldali Demokrata Közösség
SZEMÉLYI KULTUSZ 2013: ORBÁN A FELSZABADÍTÓ
„Ahogyan 1989-ben egy fiatalember hazaküldte a szovjeteket, úgy küldte most haza egy megderesedett halántékú ember az IMF-et” (Tőkés László)

Bérczi Tamás Nem minden ember számára üdvös, ha túléli saját mártíriumát .....
July 31 at 12:27pm · Like · 2

Váradi József A két pokolravaló disznó!
July 31 at 12:30pm · Like · 6

Erika Czikkely A kp-i parancs, most itt örülünk!! Meg hozzá amúgy jó kedvük is van, mivel a világ kerek minkét parlamentből, és a hozzá simuló összegekből nézve. Már csak a régi haver Ferenc testvér hiányzik a képről, amint táncol. Ha ott lenne, mindannyian együtt táncolnának, mulatnának, mint jó régi ellenségekhez illik, mi meg szívjuk - a fogunkat.
July 31 at 1:18pm · Like

Mária Simon Ha még marad fogunk!!!
July 31 at 1:22pm · Like

Erzsébet Garai Istvan Fon Kerekes (forrás: Tamás Kovács)
Tamás Kovács (forrás: Agnes Schwarcz)
HATÁRONKÍVÜLI MAGYAROK! NE GYERTEK IDE SZAVAZNI! EZ A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG BELÜGYEIBE VALÓ DURVA BEAVATKOZÁS! AKI PÉNZT FOGAD EL AZ „ORBÁNMAFFIA” KORMÁNYTÓL ÉS RABLÓHORDÁJÁTÓL, AZ POFÁTLAN, GERINCTELEN, TUDATLAN , ÉS TETTESTÁRSA ENNEK A KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐI KORMÁNYNAK! TUDNIA KELL, HOGY EZZEL AZ ITT ÉLŐ EMBEREK NYOMORÚSÁGÁT MÉG NYOMORULTABBÁ TESZI, ÉS TETTES TÁRSÁVÁ VÁLIK ENNEK A BŰNÖZŐ BANDÁNAK! AZ ORBÁN MAFFIA ÉS A PARAZITA BANDÁJA SZÉTLOPTA AZ ORSZÁGOT, ÉS SÖTÉT NYOMORBA DÖNTÖTTE AZ ITT ÉLŐ EMBEREKET! EZEK A PARAZITÁK VITÉZI CÍMEKET OSZTOGATNAK EGYMÁSNAK, ÉS SOK MILLIÁRDOS VAGYONOKBAN DŐZSÖLNEK ! MINDEKÖZBEN ITT AZ EMBEREK NAPONTA SZÁZÁVAL HALNAK ÉHEN, ÉS TI AZT VESZITEK EL, AMI AZ ITT ÉLŐ EMBEREK KESERVES MUNKÁJÁBÓL VAN! HA EGYÁLTALÁN VAN MUNKA!! TITEKET PEDIG AZÉRT TÖM AZ ITTENI DOLGOZÓ EMBEREKTŐL ELLOPOTT PÉNZZEL , HOGY RÁJUK SZAVAZZATOK! ÍGY AKARJA MEGTARTANI A BŰNÖS HATALMÁT! MÁR FÉL AZ EMBEREKTŐL, MÁR NEM MER KIÁLLNI ELÉJÜK. A BŰNTÁRSAI AKARTOK LENNI? OSSZÁTOK-TERJESSZÉTEK!!! OSSZÁTOK-TERJESSZÉTEK!!!
July 31 at 2:32pm · Like · 3

Bérczi Tamás A dolog nagyon egyszerű .... Minden körülmények között, függetlenül a hatalmat gyakorló és a hatalomra törekvő pártok színezetétől, parlamenti, önkormányzati képviselőkre csakis (CSAKIS!) azok szavazzanak, akik döntésük következményeit személyükben maguk viselik!
July 31 at 3:11pm · Like · 2

Bérczi Tamás Még hogy ő (" Tőkésül " Ő! ) hazaküldte a szovjeteket?!
July 31 at 3:16pm · Like · 1

János Ferenczfi A szovjet haderő itt állomásozó részének az áthelyezése nem csak logisztikailag volt hihetetlenül nagy feladat. - Számos politikai döntésnek kellett előtte történnie. Egy siheder politikus debattőr megszólalásától nem futamodtak volna meg. Különösen, hogy már hurcolkodtak, amikor utánuk szólt: menjetek. - Én bátrabb leszek! - Felszólítalak Nap, hogy holnaptól kelj fel minden reggel! - És úgy lesz! - Az IMF viszont jót tett volna, ha marad. A piacon sokkal magasabbak a kamatok. - Na ja: szabadság. De kié is?
July 31 at 4:58pm · Like · 4

Lajos Szappanos Igy küldtek haza az oroszokat: http://holhome.00go.com/www/kiscikk1/rozsad.htm

A rózsadombi paktum
holhome.00go.com
Íme a PAKTUM, amelyről nem lehet beszélni. Ez volt írásom kiinduló pontja. Most ...
See More
July 31 at 6:34pm · Like

Bérczi Tamás Ugyan már, az a vékonydongájú, szakállas legényke porszem sem volt a hatalmas szovjet birodalom szemében. Sőt, még csak itthon sem volt az a kis dacos senki és semmi. A volt püspöktől az idézett mondat még a smúzolás műfajában
July 31 at 6:45pm · Like

Bérczi Tamás ...... elnézést, folytatom. Szóval a volt püspök idézett mondata még a smúzolás műfajának is igen gyenge színvonalú terméke....
July 31 at 6:50pm · Like · 2

Zsuzsa Kné Pungor Szvsz a sok politikai hazugság nem csak a hívőket, de a terjesztőket is elemészti
"Hányan keresik meg hazánkban az átlagbért? A választ a Munkaügyi adattár adja meg: az országban dolgozóknak mindössze 34%-a! Ez a szám elképesztően alacsony! Ennyien nem képesek pl. a kisvállalkozásokat életben tartani! Arról nem is szólva, ha összevetjük az árakkal! A részletes táblázat így fest:
http://iksz.beszolunk.hu/.../2013/07/keresetmegoszlas.jpg
A táblázatra pillantva elképed az ember! Pláne, mikor királyunk, Sir alias Orbánia kihirdeti, hogy Magyarország lassan már a világnál is jobban teljesít! A táblázat alapján kimutatható, hogy a munkával rendelkezők (már akinek még van) több mint 65%-ának jövedelme el sem éri az átlagbért! A középrétegünket egy mindösszesen 18%-os sáv alkotja!
Egy működő országban 40-50%-nak kéne lennie! És felettük helyezkednek el a már jól és nagyon jól keresők! A jövedelmek az utolsó sávban sokszor meghaladják a milliós, illetve több milliós összeget is!" http://iksz.beszolunk.hu/.../#

July 31 at 8:15pm · Like · 1

Benkő Lajos István szegény bukott református püspök szava szart se ér, van egy jó mondás szerint " nagyon jól beszélt dobják ki"

2013. július 31. 12:14 Baloldali Demokrata Közösség írta, <
July 31 at 8:22pm via  · Like · 4

Márta Somogyi Ez a kenetteljes balfax téved: a szovjetek már útra készen álltak,nem a "lánglelkű" Viktor Viktorivicstól ijedtek meg...
August 1 at 9:31am · Like · 4

József Bogár Össze kellene kötni őket és belökni minkettőt a krokodilok közé, akik sírva ugyan de jóllaknának!
August 1 at 11:53am via mobile · Like · 5

Éva Kisseva milliárdok repkednek a Tőkés számlájára kell a szavazat!
August 1 at 2:53pm · Like · 6

Szöts Anna aminiszter orbán meg a Tőkés pap egyformán hazudnak s utánna egymásnak fel oldozást adnak
August 2 at 5:57pm · Like · 3

Éva Kisseva Orbán nyomja a milliárdokat Tőkésnek a szavazatért ! kinek mikor számol ez Orbán a pénzekről ? úgy tudom mielőtt kifizetnek valamit meg kell szavazni ! ez a tetű sajátjaként kezeli azország pénzét bűnőző!2 milliárdos doktor úr letörölta magát a Facebookról!
August 2 at 5:59pm · Like · 4

Szöts Anna EL A KEZEKKEL HAZÁNKTÓL A MAGYAR NÉP KÖZTÁRSASÁGTÓL ITT EMBEREK ÉLÜNK ÉS ÉLTÜNK ÉS ÉLNÉNK HA HAGYNÁTOK EZT AKARATTAL IRTAM NÉP KÖZTÁRSASÁGNAK
August 2 at 6:45pm · Like · 2

Szöts Anna egy politizálo papnak még a szó széken se higgyen senki
August 2 at 8:48pm · Like · 2

Szöts Anna igen aTőkés papnak a szava egy maroknyi szart se ér
August 2 at 9:03pm · Like · 1

Szöts Anna igen lajos papa
August 2 at 9:03pm · Like

Zsuzsa Kné Pungor Szvsz valójában az FNA a III. évezred egyetlen járható útja...
https://www.facebook.com/.../167549776761376
Jó éjt és szép álmokat!

FNA Kulturális Kreatívok
Kulturális kreatív az akinek elege van és az ALAPJÖVEDELEM bevezetését szorgalmazza a társadalmi-gazdasági problémák megoldására.
Community: 50 like this
August 2 at 11:42pm · Edited · Like · 2

Imre Bondar Ők azok akik a demokráciát csak ugatják.
August 4 at 1:51am · Like · 3

Andrea Belák http://www.hirhatar.hu/...

Elzárták a vizet az összes ózdi cigánytelepen
www.hirhatar.hu
Egy közösségi oldalon megosztott bejegyzés szerint a az önkormányzat az összes ózdi cigánytelepen elzárta a vizet.
August 4 at 9:18am · Like

Szöts Anna A VIZ NEM A POLGÁRMESTERÉ A VIZ A FŐLD ARANYA AMELYBŐL MINDENKI EGYFORMÁN MERITHET SZÉGYEN GYALÁZAT
August 4 at 9:25am · Like · 3

Szöts Anna CIGÁNY VAGY NEM NEKI IS JOGA VAN VIZET INNI VAGY MENNYEN VIZET LOPNI?
August 4 at 9:28am · Like · 1

Szöts Anna RÁ KÉNYSZERITIK A VIZ LOPÁSRA A POLGÁR MESTER UR TALÁN MEDENCÉBE USZKÁL A CIGÁNY AZÉRT MERT CIGÁNY MÉG VIZETSE IHAT?
August 4 at 9:36am · Like · 2

Endre Szabó Úgy küldte ő haza a szovjeteket, mint én a tatárokat. Ha egy vadbarom ruszki az első titkár, akkorát rúgnak a seggébe, hogy ő lett volna az első magyar holdutazó.
August 4 at 10:01am · Like · 2

Szöts Anna MIÉRT nem hagyod az OROSZOKAT békén ? ők már nincsenek itt amig itt voltak békesség volt
August 4 at 12:50pm · Like · 3

Endre Szabó Eszemben sincs az oroszokat bántani, de azért nagy szerencsénk volt, hogy Gorbacsov lett a főnök. Ez a kis pöcs szólalt volna meg 4 évvel korábban, kapott volna akkorát, hogy egy évig aprófát szart volna. Nagyon bírom a 90-es - 89-es "forradalmárokat".
August 4 at 1:57pm · Like

Istvánné Györgyi Ungár Korlátolt fanatikusok.
August 4 at 6:18pm · Like

Szöts Anna ki a korlátolt fanaTIKUS??
August 4 at 6:31pm · Like

Szöts Anna TI KÖNNYEN BIRÁLTOK KIVÜLRŐL de amikor a csaoseszku takeritott akor kuss volt
August 4 at 6:36pm · Like · 1

Szöts Anna külföldön élö egyének ne szavazzanak itt nálunk
August 4 at 6:37pm · Like · 2

Lajos Szappanos En Nemetorszagban elek, es nem joszantambol jottem el. De amikor mar sokadszorra tettek koldusbotra, akkor meguntam. Gyozzon a Jobbik, akkor ujra visszamegyek!
August 4 at 6:43pm · Like · 1

Szöts Anna RÁ RÁ HAJRÁ GYŐZNI FOGUNK
August 4 at 6:52pm · Like

Jambrik József Tőkésrécét barátjáról
August 4 at 7:58pm · Like · 2

Bérczi Tamás Ha Szappanos az ő hazajövetelét a Jobbik győzelméhez köti, azt kívánom, soha többé ne lássa meg a Szülőföldet.
August 4 at 9:12pm · Like · 3

Lajos Szappanos Berczi Tamas: Miert is lenne baj, ha a Jobbik gyoz? Es miert ne mehetnek vissza?
August 5 at 11:07am · Like

Mária Simon Maradj csak ott ahol most vagy!!! A jobbik meg menni fog!!
August 5 at 2:16pm · Like · 3

Bérczi Tamás Szappanos úr minden bizonnyal a parlamentben szégyenszemre ott ülő nyilaspártra gondolt.Kicsit átnéztem a "műveit", nem lehet kétséges, hogy ez így van. Nem akarom elragadtatni magamat, kérdésére inkább nem válaszolok.... Nem is óhajtok soha többé szóba állni Önnel, kérem legyen ebben partnerem!
August 5 at 2:42pm · Like · 2

Lajos Szappanos Berczi "ur"! Nyilaspartnak, rasszistanak, mindenfele "istanak" titulaljak azokat, akik nem hajlandok kiszolgalni a zsidokat, es eltartani a ciganyokat. A muveimbol pedig kotve hiszem hogy olvasott, mert akkor nem gepene ide ekkora baromsagot!
August 5 at 2:57pm · Like

Lajos Szappanos Hogy meri magat magyarnak nevezni ennyi kollaborans sopredek?
August 5 at 3:04pm · Like

Mária Simon Szappanos "ur"! Húzz a @icsába! Minden ember egyforma!!! Ne cigányoz és zsidóz!!! A Szappanos név meg milyen is...???!!!!
August 5 at 3:11pm · Like · 2

Szöts Anna IGY IGAZ TAMAMÁS aki lelépett a rosz élet elől az maradjon ott ahol jelenleg is él ne csak a jót élvezze mi kitartottunk itthon és nem kell a jobbik de kell a következetes jólétet biztositó bal oldal
August 5 at 3:26pm · Like · 1

Benkő Lajos István mi sokkal tájékozottabbak vagyunk, mint tökés ,hiszen a szovjetek így is úgy is kimentek volna és ezt tudjuk nem viktornak köszönhetjük. információim vannak arról is hogy tőkés a securitate segítségével jutott be a theológiára, hiszen az apja is együtt működött velük, csak most jó pénzért átesett a ló másik oldalára és nem a békés együtt élés a fontos amit a biblia tanít, hanem a nemzetek közti szítás, mert azt valahol jól fizetik főleg viktor, mint látszik nem hit lakozik benne, hanem a securitate tanításai : gyűlölet keltés, dezinformálás, félrevezetés és népbutítás felső fokon.
August 5 at 10:51pm · Like · 1

Lajos Szappanos A Szappanos nev magyar nemesi nevunket mutatja. Nem tevesztendo ossze pl. az Orsos, Kanalas, kalanyos stb nevekke. Cimerunket itt megnezheted zsidriham: http://familytreemaker.genealogy.com/.../UHP-0001.html

The Szappanos family tree - a kecskem�ti Szappanos család :Information about Mihály I. SZAPPANOS...
familytreemaker.genealogy.com
August 6 at 9:33am · Like

Lajos Szappanos Szöts Anna! A neved alapjan valami megelhetesi magyar vagy, esetleg romaniabol. En azert jottem el magyarorszagrol, mert mar mindenkinek jo ott, csak magyarnak nem. Cigany, zsido, roman, stb. mindenfele sopredek uralja a magyarok hazajat. Asszisztal ehhez, egy idegenszivu politikai rablobanda!
August 6 at 9:35am · Like

Béla Sárer Tudjátok mi az elszomorító ebben a szerencsétlen országban az ,hogy nincs senki fia aki igazán a Magyar népért dolgozna.Az elmúlt jó pár évben mindenki csak a saját zsebét tömte és más senki háziak seggét nyalta.A jelenlegi uralkodó osztály /ELITJE ?/ jól meg tanulta a KISZ tanfolyamokon azt ,hogy oszt meg uralkodj.Főleg mindenkinek nyalják a seggüket azért,hogy minél szavazatott tudjanak össze szedni és ezért a maguk köré gyűjtik Európa szemetét.Nekik mind egy kivel fognak kezet csak az ő szekerüket tolja.Szegény Nagyar Ország félek nagyon rossz sors elé nézel.ÉBREDJETEK FEL EMBEREK mert igen nagy bajok lesznek.
August 6 at 11:21am · Like · 2

Béla Sárer Tisztelt hölgyeim és uraim nem a cigányokkal van itt a baj hanem azokkal aki meg engedik nekik.hogy a mások becsületesen dolgozók nyakán élősködjenek.Egy kérdésem lenne az ombudszman úr hoz miért nem lehet ezeket az embereket ??? közmunkára kényszeríteni miért kötelező nekik mások adójából őket azért segíteni,hogy dologtalanul éljenek.Még a tetű és bolha sem jut dologtalanul élelemhez.
August 6 at 11:28am · Like · 1

Lajos Szappanos Haromszor jeloltek Orszaggyulesi kepviselonek. Egyszer csunyan buktam, masodszor es harmadszor visszaleptem, a Jobbik-os kollega javara. Hatha nem volt hiaba. Amikor eloszor elfogadtam a jelolest, egy oreg baratom azt mondta: - Lajos, te ne akarj politikus lenni, mert tul becsuletes vagy hozza!
August 6 at 11:37am · Like

Béla Sárer Tisztelt Szappanos úr én attol tartok,hogy ön a további életét sőt még a reinkarnációja is Német Országban fog maradni.
August 6 at 12:03pm · Like

Lajos Szappanos Sarer ur! Semmi bajom Nemetorszaggal. Hacsak az nem, hogy itt is egyre tobb a cigany sopredek. Bar a nemetek, szerintem hamar megunjak.
August 6 at 12:05pm · Like

Béla Sárer Szappanos úr ne ámítsa magát mert ön csupán a jobb kereset miatt lépett olajra én nem politikai etnikumi vélleménye miatt de messziről könnyű okosnak látszani.Nem Szöts Annát védem védem de neve van annyira magyaros mint az öné.Ha meg nézi a magyar vezeték nevek eredetét.Az ön neve szappanfőzésböl ered és azt valamikor cigányok űzték állati hulladékból erre mit lép ????????
August 6 at 12:12pm · Like · 1

Béla Sárer Szappanos Úr lehet feljwelenti rágalmazásért.
August 6 at 12:13pm · Like · 1

Lajos Szappanos Sarer ur! Hogy miert jttem ki, hadd tudjam jobban en. Ciganyok pedig nem kaptak nemesi leveleket 1674-ben sem. Feljebb megtalalja.
August 6 at 12:14pm · Like

Lajos Szappanos Sarer ur! Rendes - tisztesseges ember, soha nem keresi az igazat birosagon. (foleg nem "fuggetlen magyar" birosagon.
August 6 at 12:16pm · Like

Szöts Anna KÖSZÖNÖM BÉLA HOGY MEGVÉDTED A NEVEMET MERT KÜLÖMBEN DORN JÁNOSNÉ A BECSÜLETES NEVEM MÁR 50 ÉVE ÉN MAGAM 69 ÉVES VAGYOK
August 6 at 12:17pm · Like

Lajos Szappanos Na mi van a nevem eredetevel "Bela" ?
August 6 at 12:20pm · Like

Béla Sárer Szappanos úr én vitát befejezettnek nyilvánítom Nemesi cimert meg akár a császártol akár a királytol bárki vehetett ha volt rá pénze.A másik meg én is csináltathatok olyan cimert,hogy a füle is két felé áll.Én elég sok történelmi könyvet olvastam és Szappanos névvel nem volt szerencsém találkozni.Ezzel az ügyet le zártam sok szerencsét kívánok önnek de ne ott ossza az észt ahova oda szart.ASki el hagyja szülőhazáját nincs joga másdokat bírálni
August 6 at 12:22pm · Like · 1

Lajos Szappanos a szart nem en kezdtem, hanam azok a kollabornsok, akik a pillanatnyi jolet miatt segitenek a HAZA tonkreteteleben. En itt is MAGYAR vagyok, es az is maradok. A cimerunk pedig 1674-bol valo, erdo nem frissiben vett valami.
August 6 at 12:24pm · Like

Szöts Anna LAJOS HA MAGYAENAK ÉRZED MAGAD AKKOR CSAK EGY CSIPETNYI JÓ MODORT PROBÁLJ A SZAVAIDBA BE ÉPITENI MERT CSAK SZÉP SZÓBÓL ÉRT AZ EMBER HA MAGYARVAGY MIÉRT OCSÁROLOD A MAGYAROKAT?
August 6 at 12:28pm · Like

Lajos Szappanos Akik ma Magyarorszagon elnek, tulnyomo reszt nem magyarok, csak magyar allampolgarok. Nem ugyanaz!
August 6 at 12:33pm · Like

Szöts Anna FEJEZZÜK BE A FÖLÖSLEGES VITÁT MERT ÉN ÉS MÉG SOKAN MÁSOK ÖNTÖL ELTÉRŐ MODON SŐT ELVEN VAGYUNK VITA LEZÁRVA
August 6 at 12:40pm · Like · 1

Lajos Szappanos JaH! Szabad velemeny nyilvanitas, szabad orszagban. :):):)
August 6 at 12:43pm · Like

Szöts Anna EZ NEM UGYAN AZ HA ÁTMEGYEK AUSZTRIÁBA ÉN OTT IS MAGYAR VAGYOK ÉS ERRE BÜSZKE VAGYOK MERT A MAGYAR EMBER MINDENHÓL MEG ÁLJA A HEJÉT
August 6 at 12:43pm · Like

Lajos Szappanos Avagy ket fele velemeny van: Az enyem, es a helytelen.
August 6 at 12:43pm · Like

Lajos Szappanos En is magyar vagyok itt is mint irtam. De mar a nemet rendor azt mondja magyar-roman-bulgar-cigany egal. Nehany nemet zsarunak mar felvazoltam az elterest...
August 6 at 12:45pm · Like

Erzsébet Garai lett volna lehetősége a magyarnak megállítani ezt a mentális, skizofrén megalomániás tömeggyilkost. az országnak kellett volna összefogni. mégpedig a legelején. akkor, amikor elkezdte tizedelni a rokkantakat. mi tudtuk, ha nem állítják meg, az egész országot tönkre teszi. de akkor úgy volt a magyar vele,: teszek rá, ez engem nem érint. és jött sorba mindenki. nem hittetek nekünk. mindenkire rákerül a sor, ha nem teszünk ellene. még a földről is el kell tüntetni ezt a bandát.
August 6 at 1:45pm · Like

Mária Reichert a két szarházi patkány ájtatos rohadékok
August 6 at 1:46pm · Like · 1

Lajos Szappanos Garai Erzsike! A regi komcsi efftassaknak hiaba irja ezt! Szavaztak Viktorra, mert igerte a sokadik nyugdijat. Most nyomulnak a Fleto-Libajnai tengely mellett! Mocskos ven szarhazi hazaarulok!
August 6 at 1:47pm · Like

Mária Simon Erzsébet Garai! Tökéletesen igazad van!!! Csak egy a gond, hogy nincs összetartás!
August 6 at 1:52pm · Like · 1

Szöts Anna LAJOS TÉGED JELŐLTEK? POSZTRA HISZEN MÉG MAGYARUL TÖKÉLETESSEN FOGALMAZNI SE TUDSZ
August 6 at 1:53pm · Like · 2

Lajos Szappanos Tokeetessen! Ez mifele zsido hejjesirras? Egyebkent "Aranytollas ujsagiro" voltam az akkor meg Magyarorszagon. Ennyit a fogalmazasomrol.
August 6 at 1:55pm · Like

Szöts Anna LAJOS MIÉRT MOCSKOLOD AZ ERZSIKÉT HISZEN NEM ISMERED ? Ő TÉGED NEM CIGÁNYOLT NEM BÁNTOTT
August 6 at 1:56pm · Like · 2

Lajos Szappanos Engem nem is ciganyozhat, mert magyar vagyok. Echte kun!
August 6 at 1:57pm · Like

Szöts Anna AKKÓR POFA BE SENKIT NEM SÉRTEGETÜNK MERT KÜLÖMBEN KIZÁRUNK EGY HIBBANT EMBERKÉNK MÁR VOL ÉS ŐT IS SÖPÖRTÜK
August 6 at 2:02pm · Like

Lajos Szappanos Bele fogok halni, ha ven posztkomcsi fogatlan szarosok kizarnak.
August 6 at 2:03pm · Like

Mária Simon Magyar aki külföldön él!!!! hm...hmm..hmmm.... Az én véleményem, hogy a cigányok és magyarok teljesen mindegy. Mindkettőből van rendes és "nem rendes ember!" Főleg a mai világban!!!! Erzsikének és Annának igaza van! Ők Magyarországon élnek és velem együtt élik át ezt a nagy @zart ami most itt van!! Lajos neked üzenem, hogy abban biztos lehetsz, hogy én magyar vagyok!!! Viszont nem cigányozom és nem zsidózom!!! Az ilyesminek éppen most "nincs helye" Magyarországon!!!!
August 6 at 2:04pm · Like · 1

Erzsébet Garai Lajos! fogam is van, nem is vagyok szaros, mint te, és nekem nincs vaj a fejemen, mint neked.
August 6 at 2:04pm · Like · 1

Erzsébet Garai Lajos! ha külföldön élsz, más fütyijével könnyű verni a csalánt.
August 6 at 2:05pm · Like · 1

Lajos Szappanos Nekem sincs vaj. Itt nemetorszagban nem szeretik, ha a betelepuo idegen saros. Ez nem anglia, ahova kimenekult egy csomo sittes cigany, es tart karokkal fogadtak!
August 6 at 2:06pm · Like

Erzsébet Garai mellesleg aranytollú madárka: a hely az ly-é
August 6 at 2:07pm · Like · 1

Lajos Szappanos Nem joszantambol jottem ide, es amint lesz ertelme, visszamegyek. Ti sem a nagy hazafisagbol maradtatok otthon. Hanem mert kapjatok a jo komcsi nyugdijat, es elvezitek az osszelopott vagyonotokat.
August 6 at 2:07pm · Like

Erzsébet Garai Lajos! úgy látom sokat voltál napon. vagy a napi gyógyszered nem adta be a nővérke.
August 6 at 2:11pm · Edited · Like

Lajos Szappanos Szandekossssan irtam ugy a zsidonak valasszolva!Ertve vagyok? Most pedig megyek, mert nekem, ellentetben a komcsi nyuggerekkel, dolgoznom kell! Do szvidannyija!
August 6 at 2:08pm · Like

Erzsébet Garai a fotó alapján, olyan 50-esnek nézlek, vigyázz, mert ebben a korban jön az infarktus!vagy elég egy baleset. és akkor neked annyi! se munkahely, se betegállomány, se rokkantnyugdíj, csak az éhezés. majd megtudod milyen fasza, mikor mindent, még a ledolgozott éveidet is elveszik. és dúskálhatsz a 22.800.- Ft-ból. amit bármikor elvehetnek.
August 6 at 2:11pm · Like

Mária Simon Lajos! Nekem nincs összelopott vagyonom!!! Sőt még a jó nyugdíjat sem élvezem!!! Angliában sem szeretik a külföldi munkásokat! De Te egy olyan bunkó vagy:Ha lemennél a bányába, fel jönne a nem létező szén!" Ne ugass már bele a Magyarországon élők dolgába. Külföldről könnyű pofázni!!BUNKÓSÁGOKAT!!!!
August 6 at 2:12pm · Like · 2

Béla Sárer Hölgyeim és Uraim megint ugy vagyok,hogy egy valamit nem értek és a vissza térő komcsizás miért van az hogy még mindig azokat szidjuk aki a szüleink .nagyszüleink voltak és becsülettel éltek haltak.Akkor mindenki dolgozott sőt köteles volt dolgozni ez a világ meg szűnt és az igazi kommunisták már rég meghaltak.1989-óta Demokrácia van ha eggyesek nem vették volna észre,Nem a uj demokratákat kellene szidni hisz azóta nincs munkahely és egyre jobban élünk.
August 6 at 3:42pm · Like · 2

Béla Sárer Appropó Tisztelt Szappanos úr azt szeretném írni.hogy a jobbiknak is van facebook oldala szerintem önt ott stívesebben látnák.Igaz,hogy ott nem lenne ilyen népszerü mert ott a hason szőrű barátai lehet jobban ismerik mint mi és elküldenék melegebb tájakra.
August 6 at 3:48pm · Like · 2

Szöts Anna azt állitod hogy magyar vagy akkór mia csudáért léptél le a szent magyar főldről ? szerintem is vaj van a fejeden csak arra vigyázz hogy ha olvad a vaj akkor ott ragadsz ahol most vagy de külömben ijen ember nem hiányzik
August 6 at 3:55pm · Like · 1

Szöts Anna ez a fél nótás elakarja velünk hitetni hogy ő mijen ujság iró volt meg ország gyüllési képviselő azok az emberek egy kis sé müveltebbek sőt a normálissabbak mint ő
August 6 at 4:19pm · Like · 1

Szöts Anna ha kirabolták az országunkat és becsapták az embereket de müveltsége egypárnak vetekszik a lajoséval
August 6 at 4:21pm · Like · 1

Lajos Szappanos Aki esetleg tobb ott mint a nagy atlag, azt megoli a dilettansoktobbsege. Nem leptem le, es nincs mvaj a fejemen. A nepszeruseg sem erdekel, mert nem vagyok sem szinesz, sem politikus. Csancsogjatok csak hazaarulo ven trogerek. De nem sokara mi jovunk, es lesz jajj a hazaaruloknak!
August 6 at 4:47pm · Like

Béla Sárer Szappanos úr??? én megadom önnek a tiszteletet és fenyegetési pedig annyi mint a gyerekek álltal eregetett szappan buborék és tudja én még voltam katona is és ott arra tanítottak,hogy csak a gyávák fenegetöznek az erősek nem mert ők tudják hogy bárkiit le győznek ön pedig nem csak gyáva hanem önhit és b-is.
August 6 at 4:57pm · Like · 1

Béla Sárer És még annyit tudja én merem vállalni a múltamatés nem lettem haza áruló mint ön mert én itt mertem maradni ebben a szerencsétlen kis országban nem ugy mint az önhöz hasonlók
August 6 at 5:02pm · Like · 2

Lajos Szappanos Azert maradt ott, mert e regi rendszer alatt osszeszedte magat, es a ma regnalo nomenklatura kiszolgaloja. Nem fenyegetoztem, csak felvazoltam a jovot. Mi valoban elszamoltatunk, nem ugy mint ez a mai sopredek!
August 6 at 5:20pm · Like

Béla Sárer Na ebböl elég kit akar elszámoltatni és miért előbb a saját lelki ismeretével számoljon és rohadtul össze szedtem magam önnek el árulom van egy kétszobás lakásom amiért 25 évig fizettem az OTP.nek és van kilencvenezer nyudíjam amiböl a következő nyugdijkor már semmi sincs ugye jól össze szedtem magam
August 6 at 5:27pm · Like

Béla Sárer Szappanos úr az én részemről az ügyet befejezettne.k nyivánitom és az oldalamrol önt le tiltom mert ilyen buta emberek re nincs szükségem
August 6 at 5:31pm · Like

Ilona Balla Én nem kívánok cigány kérdésben állást foglalni, mivel 6 évet tanítottam cigány telepi iskolában! Az iskola összevonásokat követően munkanélküli lettem,ezzel egy időben meghalt a férjem. Mivel lehetetlenség több diplomával 50 felett elhelyezkedni Magyarországon. Kénytelen voltam Külföldön munkát vállalni, nem szórakozásból! MEGÉLHETÉSBŐL!!! Érzékenyen érint, ha olyan megjegyzést olvasok, "bezzeg, mi itthon maradtunk" együtt küzdünk az országgal! Oké, csak,hogy én nem születtem gladiátornak, sem az utcán kódorgó kéregetőnek! Ugyan ott tartok, mint a 4, vagy 6 elemivel rendelkezők! Ők kevésnek bizonyulnak, Én meg soknak!!! Mindig bőgve indulok el a legújabb rabszolga munkára! HONVÁGYAM van! És itt hagyom a szeretteimet! Ki lehet próbálni.
August 6 at 8:41pm · Like · 1

Zsuzsa Kné Pungor Tudtommal cirka 74 milliárdot vettek ki a magyarok júliusban a bankokból és a takarékszövetkezetektől a tranzakciós adó és az EHÓ miatt és fektették hosszúlejáratú államkötvényekbe 4,5 %-os kamatígérvény mellett! ....
August 6 at 9:15pm · Like

Ilona Balla Akinek nem tetszik legalább szólaljon meg! Én vállalom a véleményem!
August 6 at 9:53pm · Like

Dénes Mészáros Tisztelt Szappanos ÚR! Hogy ön hol él,csak elképzelésem van!Ha véleményt nyílvánit ,illik tiszteletben tartani a származó ország hegemóniáját.Nem onnan átkiabálni,és nem itt szavazni.Ezzel is tolva a jelenlegi rezsim szekerét.Nekem ez így jött át.Aki itt dolgozott becsülettel,az nem ért rá meggazdagodni.Lehet,hogy Önnek ez az idea,de ha már odaszületett,maradjon is ott.! Nem irígylem az ÖN esetleges jólétét,de én vallom,-büszkeségem a szegénységem.Ne nyilvánítson véleményt az,aki nem itt él.Vagy ha mégis,ne legyen az dehonesztáló a magyarág részére.Ugye nem szeretné,ha nacionalista címszóval illetnék?!Mi több reakciós -revizionista - ként tartanák számon.!Köszönöm!!
August 7 at 8:23am · Like · 2

Dénes Mészáros Ilikém Drága! Téged senki sem bántott! Tudjuk jól,miért kell elmenni ebből az országból.Ne vedd azt a szennyes inget Magadra,ami nem a Tied!Csak egy szócsata volt két ember közt,amihez én is fűztem néhány szót.Olvasd el a Szappanos úr zagyvaságát.! Légyszi!!Nem a megélhetésből elvándoroltakról van szó.Hanem azokról a nacionalista megnyilvánulásokról,amik nem fedik a valóságot.Baráti üdvözlettel!Szép napot!
August 7 at 8:33am · Like · 2

Lajos Szappanos Tisztelt Denes ur! Nem vagyok "megelhetesi magyar" akiknek csak addig kell az allampolgarsag, amig kapnak valamit, aztan tovabballnak. Foent politikai okokbol hagytam el szeretett hazamat. Persze elobb anyagilag lehetetlenitik el az embereket, hogy ugy nezzen ki a dolog, csupan gazdasagi okokbol lepett le a polgar, a nehezsegek elol menekulve. Nalam, ez messze nem igy van. Es persze maskeppen jon le, ha itt mondja nekem egy nemet (bar meg soha nem fordult elo) Hogy: Scheisse Auslander (szar kulfoldi) Mintha Magyarorszagon vagja a pofamba egy tetu cigany, vagy roman-magyar, hogy o van itthon, en csak bozgor vagyok. Ertik mar? Majd akkor szavazok ujra magyarorszagon, ha meg lesz olyan egyaltalan, es ha ott fogok adozni. De amig ez a rablo, kollaborans hatalmi csurhe lesz ott, addig nem ohajtok a reszukre adakozni!
August 7 at 9:01am · Like

Lajos Szappanos Tisztelt Sarer ur! Akkor az on merceje szerint, pl.: Kossuth Lajos, vagy II. Rakoczi Ferenc is hazaarulo volt, mert elhagyta Magyarorszagot? (nem hasonlitom magam ezekhez, csak a sorsunkban van nemi kozos) En inkabb azokat nevezem hazaaruloknak, aki otthon maradva, elvezik a hazaarulasuk hozta gyumolcsoket, es tpvabbra is tapsolak a felhulye vezereknek, akik szepen atjatsszak a orszagot a felvasarlok, es az o biologiai fegyvereik szamara.
August 7 at 9:07am · Like

Lajos Szappanos Ilona Balla! Ezek ket okbol maradtak otthon: Vagy mert gyavak, es tehetsegtelenek, es nem mernek elindulni. Ok, csak fatornyos falujukban "valakik" de ha onnan kilepnek, akkor senkihaziak. A masik ok: elvezik a jo nyugdijat, amit a szavazataikert, es a spicliskedesukert kapnak. Ennyi.
August 7 at 9:10am · Like

Aranka Mayer http://www.fovarosi-hirhatar.hu/hir/orban-az-antijotekony

Orbán az antijótékony
www.fovarosi-hirhatar.hu
Orbán Viktor soha mást nem csinált, csak politizált. Családja a politikusi pálya...
See More
August 7 at 9:29am · Like · 2

Dénes Mészáros No még egyszer ,-fussunk neki Szappanos Ur!Mindenkinek joga van a fészen véleményt nyilvánítani,egészen addig,míg az a közössgi oldalon fenn lévő személyeket,érdekeiket nem sérti.Ön sértő módon viselkedik többünkkel!Ezért megragadom az alkalmat,hogy letiltsák a fészről.!Az ön hozzáállása provokatív,sértő,mélyen dehonesztáló,a honi magyarságot tekintve.!Ne a választott hazájában legyen "kunmagyar",hanem méltóztassék a kutyabörkéjével együtt hazajönni és fölvenni a mi ruhánkat.!Ha majd nem a Német vagy más náció égisze alatt él,megtudja milyen itt nálunk egy zsebdiktátor uralma alatt élni.Lehet Ön aranytollas író,a mocskos megosztó gondolatain,/melyet méltóztatik itt közreadni/mit sem változtat.!Ha ön a másik hazában is így viselkedik,lehet bármilyen kutya bőrös nemes,persona non grata,e kies hazában.!Nekem is van, családi ereklye-ként megőrözve,de nem hencegek vele.Valószinű,hogy ön a viszály keltő bolygóról csöppent ide,erre a sárgolyóra!Ugy,-hogy ha kérhetem méltóságodat tartózkodjon mindennemű további vélemény nyilvánítástól.Könnyű a kutyának a kerítés mögül csaholni.Egy latin mondással köszönök el!"Szívlelje meg Amicita nostra dissoluta est".Szívlelje meg MÉLTÓSÁGOD!!Maradjon ember ,ha tud! Denis Butscher.gr.
August 7 at 9:04pm · Like · 2

Kiss Attila Szappanos "Úr"! Ön nagyon bátor volt,hogy lelépett.Még bátrabb lenne,ha a magához hasonló raccsoló magyarokkal vissza sem jönne.Bátrak azok voltak,akik a nehézségek ellenére is itt maradtak,vállalva igaz magyarságukat.Önök csak beszélnek a szívről,de közben a zsebüket tapogatják!
August 7 at 10:07pm · Like · 5

Zsuzsa Kné Pungor A párthívő bértollnokoknak valódi érvei még sohasem voltak!  - A 3 év fideszes ámokfutásának meg 4,6 millió nyomorgó az eredménye! Ráadásul a keresletszűkítő minimálbéres fizetések és nyomorszintű közmunkák és a gyalázatos minimálnyugdíj, GYES és családipótlék rendszer szvsz egyenes út a teljes csődbe!
August 7 at 11:05pm · Like · 1

Ilona Balla Már kezdek kíváncsi lenni, ki is lehet Szappanos úr! Valami lehet benne, ha ennyien foglalkoznak vele!
August 7 at 11:16pm · Like

Váradi József Miért nem tiltjátok le a Szappanos urat? Mert olyan, mintha birkát tanítanátok beszélni! Miért fárasszátok magatokat ilyen buta emberrel?
August 8 at 12:09am · Like · 1

Lajos Szappanos Mar modtam, kik maradtak ott. Vagy akiknek jo, mert felszedik a judaspenzeket, vagy akiknek nem volt merszuk, vagy tudasuk elindulni.
August 8 at 8:39am · Like

Andrea Belák http://www.hirhatar.hu/blogok/Kover_illemtanoraja

Kövér illemtanórája
www.hirhatar.hu
Beindult a konstans majré a párton belül
August 9 at 9:58am · Like

Erzsébet Garai érdekes a cikk, de a kommentek sem rosszak:
http://www.nepszava.hu/articles/article.php...

Kárpát-medencei Taigetos - VÉLEMÉNY - NÉPSZAVA online
www.nepszava.hu
August 9 at 10:28am · Like

Dénes Mészáros Ön uram ,egy megátalkodott reakciós senkiházi,aki inkább kutya módjára kergesse a saját farkát,minthogy itt véleményezni merjen! Hogy meri a szájára venni a magyart,vagy megbizásból teszi,orbánéktól.?Húzzon már el a francba.!Az ilyen ember soha sem volt magyar,csak utánzat.gilt???Az alpári megnyilvánulásai mutatják,Sőt minősítik önt. "Nemes ,nemzetes ,Nagyuram" Erre vágyott?Na ennyi volt.Mese volt.VOLT!
August 9 at 7:31pm · Like · 1

Dénes Mészáros Jószef V tiltsd le!Én nem értek még a gépemhez.Légyzi ,tedd meg helyettem is.Egy ilyen,nemzet kutya ne ugasson bele kintről a mi életűnkbe.Miért nem veszi elő a kis faxát és azzal játszik.?!A BDK is letilthatná.A moderátorok ezt miért nem intik meg?Vagy csak egyszrűen tiltsák le.Mst kevesebbért is letiltanak.
August 9 at 7:38pm · Like · 2

Jambrik József Barátaim Teknyőkaparó Vályogvető Szappanos Lajos kicsit nagyon hülye, én már letiltottam. De ha tovább kommenteltek vele, még azt hiszi valaki. Felmenni és letiltani ezt a rézkábel pucolót a nemesi kutyabőrével együtt.
August 9 at 8:34pm · Like · 2

Szöts Anna BOCSIKA ÉN IS LE TILTOTTAM
August 9 at 8:38pm · Like · 2

Zsuzsa Kné Pungor "A szabadság megadja a lehetőséget, hogy akár az állatok szintje alá zuhanj, akár az angyalok fölé szárnyalj. A szabadság létra. Egyik vége a pokolba nyúlik alá, a másik az égbe fel. Ugyanaz a létra; te döntöd el, hogy melyik irányban indulsz el rajta." (Osho)
August 9 at 10:47pm · Like · 1

Erzsébet Garai Túlélés
A mostani kormány intézkedései, valamint a pártkatonaként feltünő polgármesterek, lehetetlené teszik a lakosságot. A bujtatott rasszismus megjelenik a mindennapok politikájában. Az ország tönkretétele, a lakosság elszegényesedése, a harácsolás, a pénz uralma, hivatalosan elfogadott politika „ annyit érsz amennyid van” elüldőzi a fiatalokat is az országból. A megnyomoritott devizahitelesek,rokkant nyugdijasok,munkanélküliek, teszi gazdaggá a nagy vezért és familiáját. A „mutyik” országa lettünk.A főldek lenyulása a bankok lehetetlenné tevése,a közbeszerzések haverhoz való juttatása szemérmetlenül zajlik.! 4 millió szegény ember van. A gazdaság mélyponton.
Az ilyen környezetben az embernek elveszik a hitét, megfélelmitik, hogy a véleményét sem meri elmondani. Most az emberek odáig jutottak, hogy bármi legyen is a cél a TÚLÉLÉS.
A legujabb a cigányok elleni embertelen tett a VÍZ elzárása példa Ózd, teljesen hasonlóvá teszi a FIDESZT a fasiszta ideologiához. Emberi mivoltukban akarja megsemisiteni a roma nemzetséget. Ezek után jogos a félelem, hogy következik a zsidóság, nyugdijasok,(hiszen nem hoznak hasznot) megsemisitése főleg ha nem szavaz a FIDESZRE a választásokon.
a szegény magyar ember megtanulta csak azt a csekket kell feladni ami kell a TÚLÉLÉSHEZ. Annyit kell cselekednem hogy ezt az időszakot TÚLÉLJEM!
Ma már nem az a fő feladat az embereknek, hogy kormányváltás legyen, hiszen ki tudja hogy jobb lesz e valami, hanem az hogy TÚLÉLJEM AZ IDŐSZAKOT!
Az ötvenes évekhez visszatértünk, amikor is kenyérért, szénért, lóhusért,sorba állltunk,fát gyüjtőttünk télre. Az akkori TÚLÉLÉSI technikákat használjuk ismét.
Fogy a magyar akkor is ha a külhoniakat beszámítjuk. Betegen, szegényen, nélkülőzéssel halunk meg.Eltemetni akkor fognak ha megásom a síromat. Az a kép ugrott be ,”ki fog a megásott sírba lőni a FIDESZTŐL”
Nem kesergek tovább ,inkább továbbfejlesztem a túlélési technikámat.
Sose tudhatja az ember –hátha TÚLÉLEM és jobb lesz hazánkban élni.
2013.augusztus 10. plebanos7 alias Pintér Péter
August 10 at 11:16am · Like · 2

Gyula Bognar Jr A viktor barátja HUF800 millió évi osztalékot zsebelt be csak idén - mennyi megy abból adakozásra? melyik fidesznyik bűnöző dolgozik évi egy forintért nyolc évig?

August 11 at 5:07pm · Like · 4

Gyula Bognar Jr Alig HUF500-600 milliárdot rabolhatott családjával együtt! Még nem fejezték be!

August 11 at 5:17pm · Like · 1

Zsuzsa Kné Pungor A Fidesz maga is blöff és a kaméleon komcsifiókáinak minden baromságához tapsoltok és elhiszitek? Vajon a Soros ösztöndíjas Orbán Viktor brancs vérszívása mitől üdvözítőbb?  Szép álmokat!
August 14 at 11:09pm · Like · 1

Gyula Bognar Jr Mit hoz a jövő?

August 15 at 3:59am · Like · 1

Aniko Batta Hazaküldte?? A szovjeteket?? Hogyan? Azt mondta "mars haza" és erre elkulogtak?? Nevetséges! Az Amik ezzel a feltétellel adtak az oroszoknak (akkor!) 5 milliárd dollárt, nehogy a több éve óta tartó rossz gabonatermés miatt, éhínség törtön ki a SZU-ban!!!! Az akkor (Soros) ösztöndíjjal Amerikában tartózkodó vekkeres Pajtás, tudta ezt és gyorsan kihasználta!! Ebből szépen megél azóta is, hála a bamba népnek!!!!
August 15 at 8:57am · Like · 1

Aranka Mayer http://www.fovarosi-hirhatar.hu/...

Dr. Karas Mónika jutalma Orbántól a több száz bukott perért
www.fovarosi-hirhatar.hu
Az a Karas lehet a Médiahatóság elnöke, aki a hazudós jobboldaliakat képviseli é...
See More
August 15 at 11:20am · Like · 1

Bob Hoffnung ...és most mennyit fog hazudni?! Többet mint a diktátora?! Akkor jó pártkatona lesz belőle,de még jobb cápaeledel,ha egyáltalán lenne hozzá étvágyuk?
August 15 at 11:23am · Like · 2

Erzsébet Garai Átszervezés után - a magyar egészségügy valósága.....

http://www.fovarosi-hirhatar.hu/...

Átszervezés után - a magyar egészségügy valósága
www.fovarosi-hirhatar.hu
Magyarországon az egészségügyi ellátórendszerben csak meghalni lehet, gyógyulni ...
See More
August 15 at 12:09pm · Like · 2

Zsuzsa Kné Pungor A teljes médiafelület sajnos? még nem lett a fideszé...
August 15 at 12:11pm · Like · 1

Szöts Anna NEM A TÜZIJÁTÉKON MULLIK AZ ÉLETÜNK HANEM AZON HOGY JÓL TUDJUK E LAKATNI GYERMEKEINKET
August 20 at 9:14am · Like · 3

Mária Simon Bingó!!! Bezzeg orbánc kölykeinek tele a hasa!!!
August 20 at 9:22am · Like · 3

Szöts Anna MERT AMIG 1 kg KENYÉR 230 f ADDIG MEJIKNEK ADJAK ? S MEJIK LAKJON JÓL ELÉGVOLT A NYOMÓRBÓL A JOGTIPRÁSBÓL ELÉG VOLT EBBŐL A KORMÁNYBÓL
August 20 at 9:44am · Like · 1

Zsuzsa Kné Pungor Szép álmokat és hetet mindenkinek!
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/3/7/3/9/BIG_0011483739.jpg
Magyarország egyre jobban teljesít, mert a munkanélküliség valójában
folyamatosan emelkedik! Pedig az addig segélyen élőket már közmunka keretében (nettó 49 eFt/hó) foglalkoztatják - azaz javítják a munkanélküliségi rátát. Vagyis a beígért 1 millió új munkahelyet nem látni sehol! Az önfényező hazugságáradatra viszont van lóvé mert Magyarország legjobb a hazudozásban és önfényezésben!
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/0/4/8/8/BIG_0011480488.jpg

August 20 at 10:40pm · Like · 1

Alexander Tailor Intelligenciáróll és kulturárol paplok hányan értitek meg miről van itt szó első sorban az engem degsiző degeneráltakról van sxó http://kuruc.info/r/34/116644/

Kuruc.info - Saját szavaikkal - amikor a zsidók maguk beszélnek ördögi terveikről (angol)
kuruc.info
...
August 22 at 2:09pm · Like · 1

Szöts Anna TAILOR DEGENERÁLT EMBER IGY VISELKEDIK MINT MOST TE EGY NORMÁLIS MÜVELT EMBER SENKIT NEM SÉRTEGERT
August 22 at 2:32pm · Like · 1

Aniko Batta Inteligencia? Kultura?? Kurus.info??? Na neeee, ne légy már ilyen buta ! Hiszen, ezek össze nem illő fogalmak!!!!!
August 22 at 2:36pm · Like · 2

Tibor Rácz Jól mutatnak így együtt!
August 22 at 4:32pm · Like

Váradi József Szegény Alexander... még mindig a szándékosan megrendezett kiforgatott hülyítésekben hisz. Az elme sérülteket ne bántsátok!
August 22 at 4:38pm · Like · 2

Szöts Anna anikó nézd meg pár cikkel feljebb azt a szerencsétlen gyermeket aki éhségébe öklődik te hányszór hánytál éhségedtől? TALÁN A PIÁTÓL VAGY A TUL JÓL LAKÁSTÓL HÁNYTÁL DE EZ A GYERMEK ÉHEZIK
August 22 at 5:24pm · Like

Béla Sárer EMBEREK ébresztő már megint van egy aki a helyett,hogy az igazi problémáinkon segíteni megint keveri azt dolgot amit jobb békén hagyni.KÖNYÖRGÖM ne egy mást bántsuk. Van kivel -mivel foglalkozzunk nem??.Én csak annyit kérek mindenkinek adjuk meg a tiszteletet hisz azért hívnak bennünket EMBERNEK
August 22 at 5:34pm · Like · 1

Zsuzsa Kné Pungor Szvsz ha feltétel nélküli alapjövedelem van, akkor feleslegessé válik egy csomó szociális, TB és nyugdíjhivatal, átképzősdi, meg hasonló baromkodás túlfizetett foglalkoztatottakkal, mert mindenki alanyi jogon kapja a létminimumot! Innentől felszabadul a létfenntartási stressz alól és valóban azt teheti, amire képes! Szvsz adóztatható a technológia, a vagyon, a fogyasztás, a pénzmozgás, a szerencsejáték, a környezetszennyezés, stb. és a közszféra meg lefelezhető egy ilyen lépéssel. Ja és kinek adják el a termékeket, minek dolgoznak a gyárak és a gépek, ha nincsenek fizetőképes fogyasztók??? De konkrétan a magyar GDP 2013-ban cirka 30000 milliárd lesz és jelenleg is a költségvetés költi el a felét, cirka 15000 milliárdot. Ha ennek a felét kiosztják FNA-ként a lakosságnak, akkor mindenki kaphat havonta 62500 Ft-ot(segély, gyes, szociális járadék, nyugdíj helyett) és rajta múlik mit kezd vele, milyen csatornákon csorgatja vissza a költségvetésbe, mert továbbra is minden pénzbe fog kerülni... Elfelejthetnétek már végre a parasztvakító régi cimkézéseket és alaposdikat. A befolyt adókból kell finanszírozni a közfeladatokat és szvsz azoknak a legfontosabb része az állampolgárok létbiztonsága! (Nem a külföldieké!) . – Tanulmányozni kéne az EU-s kezdeményezést, az alapjövedelem koncepcióit, a jövő évi ciprusi bevezetés kondícióit és persze gondolkozni! Milyen alapon jogos az az elosztás, amelyben egyeseknek a létminimum negyedéből(22800Ft!) is létezniük kell, mások meg gyerekkedvezményként is százezreket tesznek zsebre milliós fizetéseknél, amiket a nagy semmiért (poziciós naplopásért, gombnyomogatásért, meg bólogatásért) kapnak?
August 22 at 5:36pm · Like · 1

Béla Sárer Anna csak annyi tiszteletet mindenkinek amenyit te elvársz magadnak,Akkor mindjárt könnyebb lesz neked is.Békesség le alább itt ezen az oldalon hisz mindenki ezen oldalon a kormány leváltásáért harcol. türelem és még egyszer türelem
August 22 at 5:40pm · Like · 3

Béla Sárer könyörgöm Anna ez Rendőr tizedes koromban készült én nem voltam ÁVH-éás én akkor 17-éves voltam amikor még voltak ávh-sok
August 22 at 5:52pm · Like · 1

Béla Sárer 1962-ben készült
August 22 at 5:54pm · Like

Zsuzsa Kné Pungor A tiszteletet szvsz nem lehet előírni, azt csak ki lehet és ki is kell érdemelni!
August 22 at 6:00pm · Like · 2

Szöts Anna KÖSZÖNJÜK A JÓ TANÁCSOT. DE BUGYANT AGYU EMBERTŐL NEM VÁRHATSZ TISZTELETET
August 22 at 6:04pm · Like

Béla Sárer Szép vagy gyönyörű vagy Magyarország gyönyörűbb mint a nagy világ De ki kellene takarítani egy nagy rakás szemetet.
August 22 at 6:08pm · Like · 2

Szöts Anna NEM NEM NEM SOHA NEM NEMTUDJUK EZT A KORMÁNYT EL ÜZNI? MIKÓR LESZ MÁR VÉGE A JOG SÉRTÉSEKNEK? EBBŐL ELÉG VOLT ÉHEZÜNK UNOKÁIM KÜLFÖLDÖN DOLGOZNAK HIÁBA TANITATTAM ŐKET NINCS BIZTOS MEGÉLHETÉSÜK
August 22 at 6:13pm · Like · 1

Szöts Anna BÉLA SOHA NE TAGADD MEG RÉGI MIVOLTODAT TE HAZÁNKAT SZOLGÁLTAD S A NÉPET VÉDTED BÜSZKE LEHETSZ MULTADRA
August 22 at 6:16pm · Like

Béla Sárer én soha nem tagadtam meg a múltam a környezetem és a fél Balatonfüred tudja ki voltam azért irtam csak felet mert már sajnos sokan elmentek közülünk.Szerinted ha lenne mit meg tagadni itt mertem volna maradni mi még RENDŐRÖK voltunk.Le álltunk beszélgetni az emberekkel.
August 22 at 6:21pm · Like · 3

Zsuzsa Kné Pungor Szvsz igen el van az kábítva, aki nem tudja a helyén kezelni a jelenlegi gazdasági helyzetet, a növekvő államadósságot és a pangó gazdaságot, a lassan 5 milió létminimum alatt élő hazai magyar polgártársát!
August 22 at 6:27pm · Like · 2

Gyula Bognar Jr Gyula Bognar Jr Ez 2013, mi lesz ezután?

August 23 at 3:48am · Like · 2

Erzsébet Garai Akkor is igazuk volt,most is igazuk van! Csak,és kizárólagosan az szavazhasson, aki itt adózott,ide fizette a járulékokat évtizedeken át! Milyen jogon szavaz ide egy másik országban világra jött ember?!A trianoni békeszerződés aláírás kárvallottjaihoz ennek az egésznek semmi köze! Ők már régen a föld mélyén nyugszanak! Akik az ő leszármazottjai,azok meg egy idegen országban született állampolgárok! Szavazati jogul semmi esetre sem lehetne, ha magyarok akkor sem,mert jogtalanul szólnak bele azok életébe akik,itt születtek az anyaországban itt adóztak és dolgoztak, járulékot fizettek évtizedeken át! Óriási a különbség ezek között az emberek között! Mindössze csupán a magyarság indentitása köti össze őket, de ebből tilos lenne, előnyökért cserébe szavazatokat produkálni! Tilos lenne úgy dönteni az anyaországban élők sorsáról,hogy,csak levél útján leszavazok olyasmire,amiről fogalmam sincs milyen hatással bírnának az ott élők életére! Felellősen szavazzatok külhoni magyarok, ha erre kényszerítenek benneteket orbánék,mert ez a haza nem eladó! Nem kiadó és akik itt éltek, ne sülyesszétek azokat nyomorba,ha magyarnak valljátok magatokat!?
„Önmagában az, hogy valakinek a felmenői az egykori Magyarország területén éltek azt hiszem, hogy nem elég jogalap arra, hogy döntsenek arról, hogy milyen legyen az iskolarendszer, a nyugdíjrendszer.”

http://www.hirado.hu/...

Gyurcsány: Ne szavazzanak itthon a határon túli magyarok
www.hirado.hu
Főoldal / Belföld Gyurcsány: Ne szavazzanak itthon a határon túli magyarok Forrá...
See More
August 23 at 11:14am · Like · 2

Szöts Anna kérlek nézz magadra s meglátod a butaság és sötetség árnyékát te ott élsz ahol a lipót mezeiek élnek a sötétségben ezt ne másra használd ez a jelző rád illik
August 23 at 1:35pm · Like

Zsuzsa Kné Pungor Magadból indultál ki Szöts Anna!
August 23 at 2:02pm · Like · 2

Aniko Batta Ez pedig nagyon NAGY BAJ.....!
August 23 at 4:02pm · Edited · Like · 1

Aniko Batta Anna! Vaéóban érdekelne, mennyi az órabéred, ennyi rosszindulatért????
August 23 at 4:04pm · Edited · Like · 1

Erzsébet Garai EGYSZERŰSÍTVE: Maradjon mindenki a határain belül a szavazatait ott adja le és azokra akik miatt keserű avagy zsíros kenyeret eszik!! Lehet az ősi eredet és trianoni eseményre való tekintettel kettős állampolgár...DE CSAK KIZÁRÓLAG FORMAILAG!-papíron! semmi más és ápoljuk közös gyökereinket! Ennyi..
August 23 at 4:06pm · Like · 2

Aniko Batta Ősi? Eredet??
August 23 at 4:08pm · Like · 1

Erzsébet Garai Már 2005-ben (a cinikus kérdésekre épülő népszavazáskor) Gyurcsány Ferenc BECSÜLETESEN kimondta határon innen és túl, hogy csak EGYFÉLE MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁG létezik. Ha a határon túli magyarok magyar állampolgárságot kapnak, ez az alapelv szükségszerűen felborul, hiszen a határon túliak CSAK az állampolgársággal járó jogokat gyakorolhatják, míg a kötelezettségeket NEM!!! ... Ez 2005-ben is világos volt, ma meg OV és bandá(r)ja jóvoltából valósággá vált!!! ... Az is világos volt, hogy mi a szándékuk ezzel, hiszen Mikola elszólta magát, amit már soha nem tudnak letagadni!!! ... http://www.titoktan.hu/_raktar/VIDEA-gyujtemeny.htm

Gyûjtemény OV és bandá(r)ja (gaz)tetteirõl ...
www.titoktan.hu
"Minden törvényes." - nyilatkozza az ózdi polgármester FÜRJES PÁL, a heteken át ...
See More
August 23 at 4:08pm · Like · 2

Éva Kisseva hány milliárdot kaptál Orbántől?árviz pénz merre jár ? Romániában Tőkés számláján?
August 23 at 4:11pm · Like · 5

Erzsébet Garai ott. és az IMF hitel? és az Ócsa? és a vörösiszap károsultjai? többet ártott az országnak 3,5 év alatt orbán, mint az elmúlt 100 év politikája. 4,6 millió ember él a létminimum alatt! 40000 gyerek éhezik naponta! elvettek az emberektől mindent!
August 23 at 4:14pm · Like · 2

Erzsébet Garai http://propeller.hu/...

Tőkéséket gazdagítja az árvízkárosultak pénze?
propeller.hu
22 hozzászólás – Automatikusan a Tőkés László vezette Erdélyi Magyar Nemzeti Tan...
See More
August 23 at 4:15pm · Like · 1

Aniko Batta Hiába, akit az Orbán-áhitat elkapott....! Az végképp elmerül.....!
August 23 at 4:29pm · Like · 1

Erzsébet Garai aszta, no akkor: gyanúsít; amikor; kiálltam; különben; semmi közöd; nem kapok; abszolút; induló; viszály; 56-ba; föl;..... csak ennyi a hiba. huh...
August 23 at 4:34pm · Like · 1

Szöts Anna KÖSZÖNÖM ERZSIKE A MEGRÓVÁST, DE SENKI NESZOLJON BELE AZ ÉN ELVEMBE NEM TÜRÖM HOGY MEG GYANUSITANAK -OLYAN SZEMÉLY AKI MOST KERÜLT KÖZÉNK
August 23 at 5:05pm · Like

Aniko Batta Most került??Nem mindegy???
August 23 at 6:14pm · Like · 1

Zsuzsa Kné Pungor Akkor hát hogy is van ez?
"Az emelés folytatására van ígéret, de a kassza kulcsa a kormány kezében marad. „Az ország gazdasági teljesítőképessége nem teszi lehetővé a 2011-ben elfogadott törvényben meghatározott mértékű béremelést” – írja a parlamentnek szerdán benyújtott törvényjavaslat indoklásában Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, miért nem tudja tartani a kormány a pedagógusbér-emelést. Ezt az ígéretet majdnem két éve, 2011. december 20-án foglalta törvénybe az Országgyűlés, és szeptember 1-jén kellene hatályba lépnie, de a jövő héten hétfőn és kedden rendkívüli parlamenti ülésen módosítják." - http://hvg.hu/itthon/20130822_pedagogus_beremeles_modositas

Elszabotált ígéret: meglepetést okozhat az októberi fizetés
hvg.hu
Hátraarcot vezényel önmagának a Fidesz: a jövő héten felülírja egyik legnagyobb ...
See More
August 23 at 8:49pm · Like · 3

Mindzso Daflics Chaben Klimaxra van valami gyógyír
August 24 at 2:02am · Like

Gyula Bognar Jr A Stadionos viktor ugyanazt hirdeti, mint Goebbels

http://nepszava.com/.../bartus-laszlo-naci-e-vagy.html

Bartus László: Náci-e vagy? « Amerikai Népszava Online
nepszava.com
Ha valaki ellátogat a washingtoni Holocaust Memorial Museum-ba, különleges élmén...
See More
August 24 at 2:48am · Like · 2

Mindzso Daflics Chaben Gyula, miért nem szovázol?

August 24 at 2:50am · Like · 1

Éva Kisseva Orbán milliárdokkal tömi Tőkést az árvizk pénzét is átutalta ennek a patkánynak
August 24 at 6:10am · Like · 4

Gyula Bognar Jr Mesterházy és Bajnai csak a maguk pozícióival törődtek, a Stadionos viktor közben megszervezte a bankok államosítását, megrendelt (fizetett) tüntetéssel az Astoriánál, aminek folytatása a bankok kényszerítése a devizahitelek hatalmas veszteségének kifizetése. Minden meg van szervezve, a Csányi elleni támadás is ezt szolgálta, uszítani a népet az OTP ellen. Minden bankot tönkre akar tenni a Stadionos viktor, hogy államosíthassa sokat. Minderről az ellenzéknek vagy tudomása van és beleegyeznek, vagy olyan hülyék, hogy egy elefántot sem vennének észre 10 méterről, amíg bele nem botlanának. Az országot ízeire szedi a Stadionos viktor csapata, Sztálinista kegyetlenséggel és a legaljasabb módszerekkel. A két önző barom közben azon veszekszik, hogy melyikük legyen a miniszterelnök jelölt. Minden baloldali ember köszönje meg nekik, hogy ki lettek árusítva, az MSZP és az Együtt 2014 eladta az embereket a Fidesznek rabszolgáknak, évekre, mégpedig ingyen, egy nagy adag szégyenért.
August 24 at 7:57am · Like · 1

Erzsébet Garai az ország, aki Európában a 3-ik legszegényebb lett:

http://www.atv.hu/videok/video-20130823-gyurcsany-ferenc

Gyurcsány Ferenc
www.atv.hu
Ennek nagyjából most akkor vége van - mondta Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában az Együtt2014 és az MSZP...
August 24 at 10:00am · Like · 3

Mindzso Daflics Chaben Ez tényleg nagyon érdekes, mert az én környezetemben pl. csaknem mindenki elégedett
August 24 at 10:35am · Like

Béla Sárer Rohadtul meg tellett az aminek nem kellett volna meg telnem ez a két szerencsétlen flótás már most azon acsarkodik melyikük üljön a trónra pedig még meg sem nyerték a választást.Mi lesz akkor ha a másik talál nyerni ezek meg fellebeznek mindent.A FIDESZ-meg röhög rajtuk.Bajnai ur Mesterházi ur szálljanak már le a földre mert így mindent elfognak veszíteni nem csak a választást hanem a saját meg becsülésüket is.SZÉPEN KÉREM TÉRJENEK ÉSZHEZ.
August 24 at 12:55pm · Like

Zsuzsa Kné Pungor Mindzso akkor te ezek szerint az élősködő vérszívók és népátverő rablók csapatában játszol!
August 24 at 4:14pm · Like

Erzsébet Garai Már megint kilóg, - na nem a lónak a lába, hanem - a hasa alatti nemesebb része Ki az, aki még mindig nem érti, hogy miért is olyan fontos a Dunaferr kormányzati, - mintegy 150 milliárdos adófizetői pénzből való - megmentése? Zarándok Jánosnak "csengettek" ? ...

"Zarándok János korábban felháborodottan hozta nyilvánosságra, hogy hiába van 2009-ig érvényes szerződése a Dunaferr-rel, a cég új vezetése egyoldalúan bejelentette: júniustól Orbán Győző vállalkozása a Dunaferr kizárólagos beszállítója. Zarándok azt állította, hogy el akarták venni szerződését, és telefonon közölték vele, mindenképpen elveszti a Dunaferr-rel kötött üzletet. Pénteken Zarándok megállapodott a Dunaferr-rel, továbbra is lehet beszállítója a cégnek. Ugyanakkor, ahogy Tóth László utalt rá, az Orbán-bánya köve is táplálni fogja Dunaújváros kohóit.,,"

http://mno.hu/...

A Dunaferr rábólintott a kormány ajánlatára
mno.hu
A Dunaferr vezetése elfogadta a kormány vételi ajánlatát, így elkezdődhetnek a tárgyalások – jelentette be a nemzetgazdasági miniszter Kőszegen.
August 24 at 4:16pm · Like

Tibor Rácz Ez a Tőkés egy képmutató álszent senkiházi!
August 24 at 4:23pm · Like · 3

Béla Sárer Nem én azon az oldalon állok amit úgy hívnak igazság miért nem irtam igazat.Ezeknek szerintem csak addig kellünk ami le szavazunk és utána nagy ívben lesz-nak bennünket már most sem azzal vannak elfoglalva amivel kellene hanem azzal ki fog ülni a trónon.Szerintem meg kellene várni a választásokat és amelyik párt győz az adja a Miniszter Elnököt.
August 24 at 5:20pm · Like

Éva Kisseva Tőkés hány milliárdot kaptál?
August 24 at 7:31pm · Like · 2

Zsuzsa Kné Pungor A "NÉP" valójában soha nem dönthetett semmiről és szvsz tök mindegy, hogy a hatalompolip melyik kaméleon karja öleli halálra és szívja a tömegek vérét!
"A sikernek sok anyja van, a kudarc mindig árva" (Mark Twain)
August 24 at 7:32pm · Like · 2

János Szilvási Az Oroszoktól nem Viktor küldte haza. Az Antal József volt. Emlékezzünk csak a fotóra. Tavaris konyec.
August 25 at 7:04pm via mobile · Like · 1

Szöts Anna IGAZAD VAN JÁNOS AZ OROSZOKAT ANTAL IRÁNXITOTTA KI AZ ORSZÁGBÓL
August 25 at 7:09pm · Like

Erika Klinko Lúzerek.
August 25 at 7:17pm · Like

Szöts Anna NA DE NEM SZABAD ELFELEJTENI HOGY BÉKESSÉG HONOLT AKKOR HAZÁNKBA EGYENLŐSÉG SZABADSÁG
August 25 at 7:50pm · Like

Szöts Anna ŐKET IS TARTOTTUK ÉS MOST AZ ORBÁNT TŐMJÜK NEM TÖMJÜK EL LOPJA
August 25 at 7:51pm · Like

Bérczi Tamás Két férfi, egy (bal) eset ...
August 25 at 9:49pm · Like · 1

Zsuzsa Kné Pungor "A hadviselés itt ma más.
A hős a kardot ki se rántja.
Bankó a bombarobbanás
s mint fillér, száll szét a szilánkja."
Irta József Attila, amikor kikapcsolták nála az áramot...
August 25 at 10:21pm · Like · 1

Béla Sárer Ez a két fózer egyben hasonlít egymásra mindkettőt utálják a saját hazájában az egyiket két helyen is.
August 26 at 9:30am · Like · 3

Ember János hazudik a tehetetlen, cselekszik az alkalmas, az ostoba bámul, és pofátlan itt a hatalmas!
August 26 at 10:22am · Like · 2

Ember János ha az Eu felvásárolja a magyar államkötvényeket, nagy tételben, a már forgalomban lévőket, és ötven százalékon kezdi árulni valahányszor mikor Orbán ujabbakat kíván kibocsátani- két hónap alatt összeomlik Orbanisztán hazug sikergazdazdasága.
August 26 at 10:32am · Like · 2

Erika Klinko Ne add a tippet ,mert nem ő húzza a rövidet,hanem mi akkor is Ő tele van..a miekkel.
August 26 at 10:42am · Like

Vilmos NagyVili Kedves püspöknek csúfolt ártány! Sem nem küldte haza a szovjeteket,sem nem zavarta el az IMF - et! A zavartság,mint fogalom a ti téveszméitekre vonatkoztatható! A szovjet csapatok kivonulásának ténye,aláírt szerződésen alapult! Az IMF "kiverését" pedig mi fogjuk megfizetni! A zavarodott elméjűnek (TE deresedő halántékúnak szólítod!) a teljes ellenőrzésmentes tobzódás,osztogatás és a javaink ellopása érdekes! Aki asszonyra kezet emel püspök "úr" , az egyéb galádságra is képes! Te ezt teszed : galád vagy választott népeddel szemben!
August 26 at 10:54am · Like · 5

Aniko Batta Ember János! Bár úgy lenne....!
August 26 at 10:56am · Like

Ember János bejöhet ez- ha a támogatásokat erre költik..
August 26 at 10:57am · Like · 1

Józsi Háj Ilyen populista demegóg embereket nem volna szabad a hatalom közelébe engedni,teljesen tönkreteszik az országot,még négy év és padlót fogunk !!!!!
August 26 at 11:56am · Like · 1

Szöts Anna JÓZSIKÁM MÁR IGY is padlóra keritett eza rohadt ORBÁN kormány induljunk neki éws üzzük ki az országból sőt a világból hogy soha netudjon vissza NÉZNISE HAZÁNKRA
August 26 at 1:19pm · Like · 1

Erzsébet Garai Egy cikk az eseményről: http://www.minimumplusz.hu/.../orszagos-ideg-es-elmegarda/

Országos Ideg- és Elmegárda | minimum+
www.minimumplusz.hu
Az ádáz nyugaton gyártott motorkerékpárokon érkezik az elősereg. Árpádsávos, hiv...
See More
August 26 at 1:34pm · Like · 1

Szöts Anna MATEKOT Ő NEM TANULT csak számtant aztis magafelé minden júdásnak magafelé hajlik a keze
September 7 at 2:20pm · Like

Szöts Anna Tarlós ? vajki ő az az undok
September 7 at 2:21pm · Like

Szöts Anna Ő A DEBRECEN POLGÁRMESTERE DE HAZUDNI UGY TUD MINT minta török basa kakasa
September 7 at 2:41pm · Like

László Kiss http://www.youtube.com/watch...

TALÁN ELGONDOLKODTATÓTAK MOND ...../2014 RE/

Felcsúti látogatás a keresztapánál
www.youtube.com
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke, családlátogatáson járt Felcsúton, Orbány viktor szülőfalujában, ami sűrítményét mutatja mindannak a disznós...

Felcsúti látogatás a keresztapánál
www.youtube.com
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke, családlátogatáson járt Felcsút...
See More
September 9 at 8:13am · Like · 2

Endre Szabó Bagy gazemberek ha találkoznak....csak úgy röpködnek a százmilliók...
September 9 at 2:13pm · Like

Zsuzsa Kné Pungor Magyarország szvsz tényleg ki fog ürülni, lassan, de biztosan, mert a Fidesz elintézi, igaz egyúttal saját magát is! LOL
"A tervek szerint jövőre életbelépő jogszabály új eleme a fogvatartottak költségtérítése. A jövőben felszámítanák a szándékos egészségsértés vagy fegyelmi ügyekben hozott sérülések miatti költségeket, az iratmásolás és továbbítás költségeit, de meg kell fizetni egyebek mellett a szintén új elemként megjelenő reintegrációs őrizet megszüntetésének bűnügyi költségeit is. Megszűnik az ingyenes konditerem használat, a jövőben fizetni kell bizonyos többletszolgáltatásokért is, mint például a merülőforraló, hűtő, televízió, telefonálás költségeit is az elítélt állja." - http://mandiner.hu/...
Jó éjt mindenkinek!

Költségtérítést fizethetnek az elítéltek
mandiner.hu
Költségtérítést fizethetnek az elítéltek: Költségtérítést fizethetnek a jövőben ...
See More
September 9 at 11:40pm · Like

Gyula Bognar Jr Szerintem

September 10 at 2:31am · Like · 6

Zsuzsa Kné Pungor "A mai működésképelen rendszer alternatívája, a forradalom nélküli társadalmi változás útja az FNA! Az Alapjövedelem bevezetése az Eu tagállamok hatásköre! Mindössze politikai akarat kérdése és csupán a jelenleg is rendelkezésre álló állami pénzeszközök gazdaságélénkítő átcsoportosítását kívánja meg!"
http://www.kulturaliskreativok.eoldal.hu/...

A kétharmados többség - mire adtunk felhatalmazást...
www.kulturaliskreativok.eoldal.hu
A jelenlegi kormányunk alkalmas arra, hogy átvezesse az államot egy olyan fázisba, amelyben a lakoss...
September 11 at 10:39pm · Like · 1

Éva Kisseva egyet mutass! a vagyonotok igen!
September 12 at 12:11pm · Like

Zsuzsa Kné Pungor - Te, képzeld el, Magyarországon jobb lett az élet!
- Tényleg?
- Nem, de képzeld el....
További szép napot!
September 12 at 5:46pm · Like · 2

Phócs Rudolf

September 13 at 1:30am · Like · 1

Endre Szabó Szívatod te a birkanyájat!!!! Azt a sok bégető idiótát!
September 13 at 2:59pm · Like · 4

Éva Kisseva rohadj meg!
September 13 at 3:13pm · Like · 1

Mária Unyiné Keszthelyi Előbb, utóbb nem fogsz Te így röhögni!!!!!!!!!!
September 13 at 3:36pm · Like · 6

Éva Kisseva Tökölön várnak a sok lopás, rablás, milliárdok lenyúlása!
September 13 at 3:38pm · Like · 2

Imre Bondar Könnyű azt haza küldeni ki maga sem maradhat, sőt bele is lehet rúgni, leköpni, mert ilyenkor könnyű bátornak lenni.mint a középkorban az ugráló gyererkek dicsősége az elitéltek menete melett
September 13 at 3:45pm · Like · 1

János Vezér mit dumál itt ez a "tökés"?
September 13 at 8:20pm · Like · 1

Bérczi Tamás Tőkés jó helyen van, azt a másikat kéne nagyon"hazakűdeni", most és mindörökké.....
September 13 at 10:04pm · Like · 2

József Borbély A két világ senkije!
September 15 at 2:17pm · Like · 2

Szöts Anna TÖKÉS MINT PAP MÉG JOBBAN TUD HAZUDNI MINT ORBÁN JA PERSZE Ő SAJÁT MAGÁT FÖL OLDJA A KÁRHOZAT ALÓL
September 15 at 2:21pm · Like · 1

Erzsébet Garai hová lettek a rokkantnyugdíjasok?
http://szeged.hir24.hu/.../~~fokusz

Eltűnt 7000 rokkantnyugdíjas? - Szeged24
szeged.hir24.hu
Szegeden 350 millió forintból készül az új rehabilitációs központ. A rehabilitációs rendszer átalakításának végpontja az intézmények megújít
September 15 at 2:22pm · Like · 1

József Borbély No meg azt aki pelenkázott,te mocsok!
September 15 at 4:05pm · Like · 2

Mária Unyiné Keszthelyi Két összeillő mocsadék.
September 15 at 5:40pm · Like · 3

Alexander Tailor Szívatod te a jó büdös kurva anyádat te Román cigó korcs.
September 15 at 5:51pm · Like · 1

Szöts Anna valóba két össze illö hányadék az ember agya meg áll két ijjen undormány
September 15 at 7:43pm · Like · 2

Erzsébet Garai Reménykedjünk....
http://www.mszfszk.hu/index.php...

ROKKANT HÍRADÓ
www.mszfszk.hu
Folyamatosan írunk róla, hogyan éli meg a mindennapokat a fővárosból egy Nógrád-...
See More
September 16 at 9:36am · Like

László Kiss http://hvg.hu/...

HÁT EZÉRT SZEREPEL VALAKI 8/10 SZER ÉS A HALOTTAK IS..../ELÉG A NÉPESSÉG NYILVÁNTARTÓ,VAGY TELEFONKÖNYV ÉS MÁR MEHET IS AZ ALÁIRÁS...

/ROHADÉKOK A VÁLASZTÁSKOR IS EZ LESZ A MÓDI.?????/

Rezsicsökkentés: aláírásonként 100 forint jár az aktivistáknak
hvg.hu
Aláírásonként 100 forintjában volt a Fidesznek a rezsicsökkentés támogatására in...
See More
September 16 at 11:37am · Like · 2

Aniko Batta Reménykedni lehet(ne), de ebben az országban NINCS MIBEN!!!
September 16 at 12:05pm · Edited · Like · 1

Éva Kisseva a sok halott ember után is felvették a 100 ft? szépen kiépitett csaló banda!
September 16 at 1:01pm · Like · 2

Gyula Bognar Jr Na! szavazz 2014-ben!

September 16 at 6:12pm · Like · 4

Zsuzsa Kné Pungor "Semmi sem hatalmasabb, mint az a gondolat, amire az idő megérett" ( Victor Hugo)
http://alapjovedelem.hu/ - http://alapjovedelem.org/
Facebook oldalak: https://www.facebook.com/FNA.hu - https://www.facebook.com/Alapveto.Jov...
http://www.youtube.com/watch?v=UGj8Xx0BD8Y"
Alapjövedelem - Európai Polgári Kezdeményezés - http://www.youtube.com/watch?v=vg9Sd0eiDy8
További szép estét mindenkinek!

ALÁÍRÁSGYŰJTÉS A FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM BEVEZETÉSÉÉRT
alapjovedelem.hu
ALÁÍRÁSGYŰJTÉS A FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM BEVEZETÉSÉÉRT
September 16 at 8:59pm · Like · 1

Zsuzsa Kné Pungor “A tőkések a munkásosztályt egyre több és több drága áru, épület, és technika megvásárlására fogják buzdítani. Ezzel együtt arra ösztönözve őket, hogy egyre több drága hitelt vegyenek fel mindaddig, amíg a hitelek visszafizethetetlenekké válnak. A bedőlt hitelek csődbe juttatják a bankokat, amelyeket emiatt államosítani fognak és mindez végeredményben a kommunizmus megszületéséhez vezet.” - (Karl Marx, 1867.)
September 17 at 12:11am · Like · 3

Majoros Attila Két strici egy pár.
September 24 at 9:12pm · Like · 2

Bérczi Tamás Vannak még kisebb-nagyobb svihák ....
September 25 at 12:17pm · Like · 1

Szöts Anna A két férfit... össze kelene kötni .. egymásnak háttal-- és ugy mondjanak az embereknek igaza..t mert hogy hazudnak ez biztos
September 25 at 1:31pm · Like · 1

Szöts Anna ÓRBÁN és TÁRS TŐKÉS LÁSZLÓ ŐK A HAZUDOZÁS VEZETŐ POSZTOSAI
September 25 at 1:35pm · Like · 2

Szöts Anna NEM STRICIK. SEMMI-- ÉS SENKI HÁZIAK A RÉDI LÓTOLVAJOK KÜLÖMBEK VOLTAK MINT ŐK KETTEN
September 25 at 2:55pm · Like

Szöts Anna VÉSZT JOSLÓAN VIGYOROGNAK A KÉPÜNKBE
September 25 at 2:56pm · Like

Erzsébet Garai Jó vásárlást a rokkantaknak havi 27 ezerből:
Ingyenes körbenézés, korlátlan idejű szagosított kirakat nézés!
Ájulásmentes napot kívánok mindenkinek!

http://index.hu/video/2013/09/12/a_luxushaborunak_vege/

A luxusháborúnak vége, nincs fényűzőbb áruház Magyarországon
index.hu
A pornómilliárdos Gattyán György áruházában Habony Árpádba botlottunk, megdöbben...
See More
September 25 at 2:57pm · Like

Klára Gyúróné Bielcsik http://zeroz3ro.tumblr.com/...
September 25 at 4:42pm · Like

Mirkó Ilona Ők is "haza"mehetnének.....
September 25 at 4:48pm · Like

Zsuzsa Kné Pungor "A tavaly decemberben 12,5 milliárd forintos támogatási kerettel indult Támop-programból százezer érdeklődőnek ígért kvázi ingyenes nyelvoktatást a kormány. Az önrész a hátrányos helyzetű régiókban 2 százalék, másutt 5 százalék, azaz tanfolyamonként 1800, illetve 4500 forint – mivel egy főre legfeljebb 90 ezer forint fordítható. Nem csoda, hogy a programra közel háromszáz, többségében korábban is nyelvoktatással foglalkozó cég jelentkezett. Közülük néhányan kirívóan sok tanfolyam indítására kaptak lehetőséget. Botrányos volt már a program indulása is.
Az okokról és arról, hogy kik lettek a program nagy nyertesei, a HVG e heti számában olvashatnak." - Szép estét mindenkinek!
http://hvg.hu/...

Baráti cégekhez tolják a nyelvoktatási piacot?
hvg.hu
Átrajzolja a hazai nyelviskolák térképét egy uniós pályázat. A támogatás – és ez...
See More
September 25 at 6:37pm · Like · 1

Gothárd Lajos Csaba Marhaság. Orbán elhíresült temetési beszédben követelte ugyan a szovjet csapatok kivonulását, de az valójában akkor már döntés volt.Nem döntés előkészítés, hanem döntés. Aki azt hiszi, hogy a Szovjet Hadsereg Orbán szavára indult vissza hazájába, az azt is el tudja hinni, hogy a hó Holle anyó dunnájából hullik.
September 26 at 6:37am · Like · 3

Katona Erika Ostoba...Ostoba, szűklátókörű, simaagyú politikusok!!! Bakker, egymillió munkahely szűnt meg csak 23 év alatt!!!! Nem elég, hogy szétloptátok az országot, még földbe is döngölnétek???? És még van pofátok azzal kampányolni, hogy értünk, csakis értünk dolgoznátok??? Kukában a helyetek egytől-egyig!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LgC3gb0G_wE&feature=youtu.be

Az ALAPJÖVEDELEM vitája a Parlament Szociális Bizottságában
www.youtube.com
2013.09.23. Határozati javaslat került a Parlament Szociális Bizottságához: tárg...
See More
September 26 at 8:16am · Like · 1

Aranka Mayer http://www.fovarosi-hirhatar.hu/...

A lakosság 80 százaléka nem bármi áron akar segíteni a devizásoknak
www.fovarosi-hirhatar.hu
Meglepő adatokra derült fény egy reprezentatív felmérés eredményeiből
September 26 at 9:21am · Like

Zsuzsa Kné Pungor Szvsz csak az eső egy 10 literes vödröt nagyon sokszor képes megtölteni úgy, hogy túl is csordul és közben hozzá sem kell nyúlnia senkinek (lásd automatzáció és robottechnológia hatásai és haszna!)....
Szóval az FNA nem az ördögtől való ötlet!
September 26 at 3:45pm · Like

Beáta Görög http://www.galamuscsoport.hu/...

Rezsimváltást, de hogyan?
www.galamuscsoport.hu
„Nem véletlen, hogy ez az egymásnak gyökeresen ellentmondó politizálás kevés von...
See More
September 27 at 1:48am · Like · 2

Ottóné Magashegyi Orbán vagyona meg számlálhatazlan.Most még A mi pénzünkön szállodákat épit Falujában ami eddig a térképen sem volt jelőlve. Márcsak a Dunát kell arra irányitani.Kész az ujj főváros.Nála nincs lehetetlen !!!!!!!!
October 6 at 2:44pm · Like · 2

Katona Erika https://www.facebook.com/.../659803437372093
Gondolatok jelenről, jövőről...
Hosszú hónapok óta olvasgatom itt a szócsatákat, vádaskodásokat, voltaképp konkr...
See More
By: Katona Erika
October 6 at 3:59pm · Like · 1

Zsuzsa Kné Pungor Ki mint él, úgy ítél és talán ideje lenne tükörbe nézni...
http://www.youtube.com/watch?v=Z2cYsDJ8vXs
Szép álmokat!

Rúzsa Magdi - Most Élsz
www.youtube.com
Rúzsa Magdolna / Most élsz ( eredeti : Máté Péter ) - Various Artists ( Bravissimo 2006 ( már ezer néző  kösz  )
October 7 at 12:27am · Like · 2

Gyula Bognar Jr A Stadionos viktor Magyarországa, a ⅔, az USA és a demokrácia ELLENSÉGE lett!!!!!
Megvetésen és közröhejen kívül mást ugyan nem vált ki!
A Magyar Nemzet-nek nevezett lakájmédia szennylapja írkál csak aljas, demagóg cikkeket, erre képesek csak, a Stadionos viktor utasításait betartva.

http://nepszava.com/...

Lázár György: Várom Szapáry nagykövet úr elhatárolódását « Amerikai Népszava Online
nepszava.com
Remélem elhatárolódik a nagykövet úr a Magyar Nemzetben megjelent szerkesztőségi...
See More
October 8 at 7:48pm · Like · 1

Éva Kisseva 11 milliárd a románoknak?
October 8 at 8:30pm · Like · 2

Mester Erzsébet ......Csapongnak a gondolataim!...
Sokan szeretnénk ha egyszer végre olyan társadalmunk lehetne,ahol a szegényeket is bevonják a döntésekbe sorsuk jobbrafordulásának érdekében!Még többen évek óta keresik a lehetőséget,hogy olyan csoport illetve párt kerüljön döntéshozási helyzetbe,de legalábbis lényeges beleszólási lehetősége legyen a törvénykezési és rendelkezési folyamatokba! Ám ezt nem azokkal szeretnénk akik már bebizonyították,hogy nem azért és nem azokért dolgoznak amire felhatalmazást kaptak! Sőt különböző jogokra hivatkozva kibújnak mindenféle felelősség alól! Ugye szeretnénk ,ha velünk szavazókkal beszélgetve az általunk javasolt,az életünk területeire kiterjedő gondok,problémák,változtatására (megoldására) tett javaslatainkat figyelembe véve készítene programot egy parlamentbe készülő párt???És azt számon is kérhetnénk!!!?? Szeretnénk ha országunkban mindenkire egyformán érvényesülnének a jogok és kötelességek???? Én nagyon szeretném!!! És ti??? Azt mondjátok,hogy ilyen nincs és álmodok?? MÁR LÉTEZIK ILYEN PÁRT!!! Nem rég alakultak párttá ezért még viszonylag kevesen találkoztak elképzeléseikkel,programjukkal!! Éppen ezért amikor valahol beszélünk erről a pártról,kételkedve mondják sokan.......... "de hiszen nagyon kicsi párt még,kevesen ismerik,ezért mit tudna tenni??" NAKÉREM ugye ha azt szeretnénk,hogy a kis házból tágas nagy otthon legyen akkor építünk hozzá!!! Nincs ez másként egy párt naggyá tétele esetében sem!!!! Meg kell ismerni mit szeretnének, és azt miképpen szeretnék megvalósítani. Mivel ezen párt valódi részvételi demokráciát szeretne ezért érdekli ,sőt kéri az állampolgárok javaslatait! Nyomon követhetően be is építik programjukba!!! Adjunk hát esélyt egy jobb élet reményének,hogy ne kelljen rettegve tekintenünk a jövőbe! Gyertek ismerkedjetek meg elképzelésükkel !!
October 9 at 1:25pm · Like · 1

Zsuzsa Kné Pungor " A korrupció Magyarországon tehát nem olyan, mint a világ legtöbb országában, hogy hallunk róla, vagy meghökkenve beleütközünk, de aztán hazamegyünk, és nyugodtan beszélgetünk cuki pandás gifekről, az esti buliról vagy a főnökünkről, aki hülye. A korrupció létezésünk része, hiszen már a törvényeket is úgy alkotják meg, hogy abban meglegyenek az ügyeskedés féregjáratai." - http://index.hu/kultur/2013/10/09/forrobb_tema_mint_a_szex/
Szép napot!

A Korrupció mi vagyunk
index.hu
A Fidesz és az MSZP mutyijairól mutatott be darabot a Krétakör. A Korrupcióból m...
See More
October 9 at 1:26pm · Like · 4

Erzsébet Garai http://www.hir24.hu/.../

Újabb eljárás jöhet Magyarországgal szemben - Hir24
www.hir24.hu
Levelet írt Brüsszel a magyar kormánynak a rezsicsökkentés miatt, a kormány már válaszolt is.
October 9 at 2:28pm · Like · 1

Ilona Kőszegi Két akasztófa virág.
October 9 at 6:00pm · Like · 3

Zsuzsa Kné Pungor "A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatási programot indít azoknak az 55 év feletti munkanélküli nőknek, akiknek a nyugdíjba vonuláshoz szükséges 40 év szolgálati időből kevesebb mint 1 év hiányzik - jelentette be Czomba Sándor foglalkoztatásért felelős államtitkár sajtótájékoztatón szerdán, Budapesten."
http://fn.hir24.hu/.../...
Szép estét mindenkinek!

Nyugdíjba segítenének ezer nőt - FN24
fn.hir24.hu
A kormány 10 hónapig állja a bérüket járulékkal együtt, ha már csak egy évük van a szolgálati idő lejártáig és elmúltak 55 évesek.
October 9 at 7:34pm · Like · 2

Attila Bango Hát a Roma Büszkeség Napja egy ilyen nap lesz! Méltó megemlékezés a miskolci cigány-tüntetésre is!
Akik ott voltak tudják, milyen érzésekről beszélek!

Gyertek el október 19-én a Bp. VIII. ker. Mátyás térre délután kettőre és érezzétek, milyen az, együtt lenni!
Milyen érzés büszkének lenni arra, ami miatt oly sokszor kellett már lehajtani a fejünket, érdemtelenül, megalázva, megbélyegezve!
October 10 at 10:33am · Like · 2

Katona Erika https://www.facebook.com/.../661737657178671
Az alapjövedelemről mégegyszer
Az teljesen világos számomra, hogy a pártok miért nem támogatják, hisz elveszíte...
See More
By: Katona Erika
October 10 at 12:21pm · Like

Zsuzsa Kné Pungor Abszurdisztánban bármi megtörténhet... - http://utajovobe.eu/...

Meghaltam volna, ha nincs 9 diófám...
utajovobe.eu
"Egy idős néni áll a tavaszi zimankóban az út szélén, fején karton kendő, kezébe...
See More
October 10 at 9:56pm · Like · 3

Ember János Orbanisztán..Bocs.
October 11 at 12:43am · Like

Pál Zita http://www.gonczkinga.hu/index.php?pg=news_4_427

Uniós lépésekre várnak a szolgálati és rokkantnyugdíjasok!
gonczkinga.hu
Elfogadhatatlan, hogy a szerzett jogaiktól megfosztott magyar szolgálati nyugdíj...
See More
October 11 at 7:32pm · Like · 2

Éva Kisseva 11 milliárdból 5 milliárd hová lett? Tőkés.-Orbán vagyonában ? kastély ? előre 100 évre betározik a győkér
October 12 at 7:48am · Like · 6

Erika Klinko Kinyílik a bicska az ember zsebében a dühtől,mit szenvednek emberek ártatlanul.!?
October 13 at 9:21pm · Like · 4

Zsuzsa Kné Pungor Miért ne lehetne heverészni, napozni, golfozni és teniszezgetni, ha közben a bérrabszolgák minden elvégeznek helyetted! Magyarországon pedig szvsz az igazi "ballibák" is mind a Fideszben vannak rég! LOL -
http://www.napi.hu/...

Milliomosok szűk csoportja tartja markában a világot
www.napi.hu
A világ lakosságának egy százaléka rendelkezik a világ vagyonának 41 százaléka f...
See More
October 14 at 9:39pm · Edited · Like

Bela Horvath http://belvaros.blogspot.hu/.../10/nem-lesz-gazaremeles.html

Belváros, Budapest: Nem lesz gázáremelés
belvaros.blogspot.com
"A politikusok szervezett bűnözők, akik a pártoknak nevezett gengszterbandákba tömörülve egy egész ország kirablását tűzték maguk elé célként."
October 15 at 12:26pm · Like · Remove Preview

Zsuzsa Kné Pungor Szvsz Magyarországon mindenki adófizető és a létfenntartási igényeivel biztosítja azon kevesek munkahelyét, akiknek még van olyanjuk, mert hamarosan nagyon keveseknek lesz csak munkája, ha ilyen ütemben fejlődik az automatizáció, a robottechnológia és a távoktatási rendszerek! A közszféra élősködői meg pláne ne képzeljék azt, hogy ők bárkit is eltartanak! A mindenkori létminimum összegét minden állampolgár megkaphatná alanyi jogon és azonnal nem lenne szükség egy csomó sóhivatalra, szociális és emberbaráti alapítványra, segélyszervezetre....
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/3/9/6/8/BIG_0011633968.jpg
Szép álmokat!

October 15 at 10:44pm · Like · 2

Ember János Zsuzsa Kné Pungor @
Válaszolok a Te szavaiddal:- ""Miért ne lehetne heverészni, napozni, golfozni és teniszezgetni, ha közben a bérrabszolgák minden elvégeznek helyetted!"" Ezt fogjuk elérni! Csak egy kis módosítással. Ezzel: Miért ne lehetne heverészni, napozni, golfozni és teniszezgetni, ha közben a géprabszolgák mindent elvégeznek helyetted!? Senki nem akadályozhatja meg- csak saját hitetlenségünk és korlátoltságunk..No meg ez a túró rendszer, a mostani nem is életképes már.. A válaztás nem abban áll hogy akarod -e ezt a rendszert vagy nem, hanem abban, hogy megvárod míg a fejedre dől vagy lebontod magadtól-előtte.
October 16 at 2:54am · Like

Zsuzsa Kné Pungor Én már rég lebontottam.
October 16 at 7:08pm · Like · 1

Éva Kisseva Tőkés számlájára mennek a milliárdok, 5 milliárd maguknak a 11 -ből!Orbán kastély?
October 19 at 7:34am · Like · 3

Szöts Anna IME A KÉT HAZUG TÓBIÁS VERSENYEZNEK :::KITUD NAGYOBBAT TODITAni hazudni AZ EGYIK DIKTÁTÓR A MÁSIK PAP
October 19 at 9:03pm · Like · 2

Istvánné Györgyi Ungár Akiknek a fejükbe szállt...
October 20 at 6:23pm · Like · 2

Szöts Anna A DICSŐSÉG HOGY SZÁLNA FEJÜKBE A NAGY BALTA AMIVEL A NEMLÉTEZŐ FÁMAT HASITOM ::DE SZAVAZNI AKKORSE RÁJUK SZAVAZOK HANEM GYURCSÁNYRA HIÁBA MONDTÁK VONULJON BE LIPOTRA VAGY BÖRTÖNBE AZ A SZEMÉLY AKI EZT MONDTA AZ VALÓ LIPÓTRA
October 20 at 7:33pm · Like · 2

TIbor Balogh Azt hiszem, hogy nagyon elvan az túlozva, hogy ő küldte haza a szovjeteket! Szerintem ez még viccnek is rossz!! Egy ember tette lehetővé a rendszerváltást. azt pedig Mihail Gorbacsovnak hivták!! Persze most már annyi hős van mint égen a csiillag!
October 20 at 11:03pm via mobile · Like

Zsuzsa Kné Pungor Jobb, ha tudjátok, hogy a MANYUP ellentételezése -25% volt az állami nyugdíjból, miközben a MANYUP-okba folyó pénz soha nem érte el a nyugdíjcélú levonások 25%-át, valamint azt sem ártana tudatosítani az agyatlanokban, hogy a MANYUP pénzek elkótyavetyé...See More
October 20 at 11:08pm · Like · 2

László Kiss NEMLENNÉK MEGLEPVE HA A fideSS BRANCS RENDELTE VOLNA MEG..
./enyire primitiv megjátszás csak szándékos lehet/Ügyeltek arra,hogy feliserhető
legyen a helyszin, a személyek,felismerhető legyen a kihangsulyozott utalások fideSS tagokra,,...See More

Mesterházy: a bajai videó isteni ajándék a Fidesz számára
www.atv.hu
Baján a Fidesz morális hátrányban van a megismételt választási forduló miatt, a bajai videófelvétel – ahogy Mesterházy Attila fogalmazott - a...
October 22 at 6:58am · Like · 2

Zsuzsa Kné Pungor Uncsik a politikusok meséi annak, aki tudja az igazságot! Elvégre minden aktuális hatalom kiadta a parancsot és kíméletlenül írtotta az ellenségnek kikiáltott embertársait évezredek óta és mindig Istenre, meg a nemzeti érdekekre és hatályos törvényekre...See More
October 22 at 1:54pm · Like

Éva Kisseva Itt látszik milyen primitiv banda a cigókat használják fel!
October 22 at 1:56pm · Like

TIbor Balogh Évának üzenem, hogy nem vagyok "cigó" ha én az vagyok akkor Ő egy trágyszagu büdösparaszt!!!!! Ezt a kifejezést a nácik használják, hogy "cigó"- Bevagy épülve????
October 22 at 2:17pm via mobile · Edited · Like · 2

Szöts Anna TIBIKÉM NYUGI NYUGI.. SENKI NE CIGOZZON SENKIT ,, MERT Ő IS KERÜLHET... SZORULT HELYZETBE
October 22 at 2:40pm · Like · 2

TIbor Balogh A cigózásra érzékeny vagyok,-egyébként nem szoktam ilyen hangnemben beszélni!
October 22 at 2:48pm via mobile · Like · 1

TIbor Balogh A cigózásra érzékeny vagyok,-egyébként nem szoktam ilyen hangnemben beszélni!
October 22 at 2:48pm via mobile · Like

Szöts Anna NYELJ EGY NAGYOT S NÉZD MEG KIMONDJA
October 22 at 2:51pm · Like

Szöts Anna ÉS AZUTÁN ITÉLKEZZÉL
October 22 at 3:18pm · Like

TIbor Balogh Elnézést kérek Évátol , a durva kifejezésért! Vegye úgy ,hogy a "cigó" szónak, és nem a személynek intéztem!
October 22 at 4:33pm via mobile · Edited · Like

Sandrine Paquet Pénzkölcsön!
Felajánlom egyszeru pénzkölcsön feltételek mellett mindenkinek, aki tud fizetni.
Ha szüksége van egy ezüst hitel moi.Voici kapcsolatot a E-mail cím:
paquet.sandrine@outlook.fr
October 22 at 5:30pm · Like · 1

Bérczi Tamás Balogh úrnak nincs oka elnézést kérni. Az a megjegyzés, hogy "Itt látszik, milyen primitív banda, a cigókat használják fel", akkor is bántó és megbotránkoztató lenne, ha a "cigány" szó szerepelne a "cigó" helyett, mert rasszista kicsengésű kijelentés.
October 23 at 11:03am · Like · 2

Zsuzsa Kné Pungor Gyurcsány Ferenc, a Magyar Köztársaság korábbi miniszterelnökének, a Demokratikus Koalíció elnökének, ünnepi beszéde október 23-án. LOL
https://www.youtube.com/watch?v=0QF5UiMjoPw
Szép álmokat!

Gyurcsány Ferenc - 2013.10.23. - Műegyetem Rakpart - Beszéd
www.youtube.com
Gyurcsány Ferenc, a Magyar Köztársaság korábbi miniszterelnökének, a Demokratikus Koalíció elnökének, ünnepi beszéde október 23-án.
October 23 at 11:52pm · Like · 1

TIbor Balogh T.BÉRCI ÚR! SZÁMOMRA A CIGÁNY SZÓ NEM SÉRTŐ, HA AZT NEM NEGATIV JELZŐKÉNT EMLITIK...HISZEN AZ VAGYOK, DE UGYANOLYAN MAGYAR IS !
October 24 at 12:03am via mobile · Like · 1

Erzsébet Garai hallgasd Ferit!
http://www.justin.tv/koztv_/c/3125188

Justin.tv
www.justin.tv
October 24 at 12:04am · Like

TIbor Balogh ÉN OTTVOLTAM A MÜEGYETEMNÉL!!
October 24 at 12:09am via mobile · Like · 1

Mária Unyiné Keszthelyi A cigány szó mért sértő? Van nekünk egy 100 tagú cigány zenekarunk,akiket a világ szeret és elismer.Hogy hívjuk Őket, ha ez egy cigánynak sértő?
October 24 at 7:55am · Like · 2

Zsuzsa Kné Pungor Orbán háborút hírdetett és nem békét, mert győzni akar és mert természetesen néphülyítő blabla minden ünnepi beszéd! - Szvsz az erőszakot meg soha nem legitimálhatja semmi és minden un. "forradalom" valakik érdekeit szolgálta és nem pedig a szegény nép...See More
October 24 at 1:48pm · Like · 1

Klára Gyúróné Bielcsik Mérei Erzsébet Böbe
Kedves változást akaró,demokrata Nőtársaim!
...See More
October 24 at 1:50pm · Like · 1

Bérczi Tamás Unyinének válaszul: nem a "cigány" szó a sértő, az üzenet tartalma sértő, amely a Fideszt primitív bandának nevezi azért, mert választási csaláshoz képes volt "ŐKET" felhasználni.
October 24 at 1:59pm · Like

Szöts Anna KEDVES BÉRCI UR KÉREM NE VITATKOZZUNK HELYETTÜNK MÁR MEG VITATTÁK A FEJESEK AZ HOGY VALAKI MIJEN NEMZETISÉGÜ ERRŐL Ő SE TEHET
October 24 at 2:13pm · Like

Szöts Anna CSAK SAJNÁLATRA MÉLTÓ A MEGJEGYZÉS
October 24 at 2:14pm · Like

TIbor Balogh KLÁRÁNAK ÜZENEM TISZTELETTEL, HOGY TELJESEN EGYETÉRTEK VELE! ÉN MSZP SZAVAZÓ , DE ELVÁROM A TELJESKÖRÜ ÖSSZEFOGÁST, MERT MINDEN SZAVAZATRA SZÜKSÉG VAN!
October 24 at 4:03pm via mobile · Like · 2

Szöts Anna ÁLLOK ÖN MELLETT NEKEM IS EZ A SZERÉNY VÉLEMÉNYEM
October 24 at 4:08pm · Like · 1

Szöts Anna TELJESÖRÜ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁST,....
October 24 at 4:11pm · Like · 1

Szöts Anna TELJES KÖRÜ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁST--------
October 24 at 4:17pm · Like · 2

Aranka Mayer http://www.fovarosi-hirhatar.hu/...

A Klubrádió lapátra tette Kuncze Gábort
www.fovarosi-hirhatar.hu
A baloldali média csipetnyi szeletére nagy hatása lehet az MSZP-nek, mivel Kuncze Gábornak a választásokig távoznia kell a Klubrádiótól.
October 24 at 9:14pm · Like

Klára Gyúróné Bielcsik Elveszett az ország, ha nem lesz összefogás!!! Ne az ócsárló, egymást becsmérlő főcímekkel foglalkozzatok...

Yesterday at 2:16pm · Like · 3

Zsuzsa Kné Pungor Szvsz aki "fegyvernek" hiszi és akként használja a "magyarságát", vagy épp a HIT-ét, mint Orbán Viktor, vagy Gyurcsány, az mindig csak a tudattorzított és terelgethető marhákra épít és manipulálni akarja a tömeget, a tucatembereket!
Yesterday at 2:19pm · Unlike · 3

Bérczi Tamás A magam részéről a leghatározottabban tiltakozom az ellen, hogy valaki Gyurcsányt Orbánhoz hasonlítsa! Bárki is legyen az Illető .....
Yesterday at 3:04pm · Like · 4

Emil Kovács Orbán pénzeli a " papot " ..! A " pap " meg szervezi az onnan utazó románokat...így sose fog kiderülni hogy ki fizeti a révészt ::!!!
Yesterday at 3:55pm · Like · 2

TIbor Balogh GYURCSÁNY FERENC, ÉS ORBÁN VIKTOR KÖZÉ EGYENLŐSÉGJELET TENNI TÖBB MINT HIBA-BŰN!
Yesterday at 4:03pm via mobile · Like · 2

Ottóné Magashegyi Teljes körű összefogás.Minden X-re szükségünk van.
Yesterday at 5:09pm · Like · 2

Szöts Anna TELJESKÖRÜ ELLENZÉKI ÖSSZE FOGÁST AKARUNK
Yesterday at 5:17pm · Like · 2

Szöts Anna TELJES KÖRÜ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁST AKARUNK
Yesterday at 5:18pm · Like · 1

Maria Tari TELJES KÖRŰ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁST KÖVETELÜNK!!!!
Yesterday at 5:27pm · Like · 2

Szöts Anna TELJES KÖRÜ ELENZÉKI ÖSSZEFOGÁST AKARUNK
21 hours ago · Like · 1

Beres Andras Itt az a szokás, hogy ugyanazt a nagybetűvel irt szöveget óránként beposztoljuk?
19 hours ago · Like

Beres Andras Egy KDNP-s képviselő már tudja mikor lesznek a választások. Ezzel "csak" két probléma van:
https://www.facebook.com/beresandraspm/posts/174255989444283
19 hours ago · Like

TIbor Balogh MILLIÁRDOK SOKASÁGA A SZAVAZATAKÉRT , 100-MILLIÁRDOK A HOBBIRA MIKÖZBEN AZ EMBEREK NYOMOROGNAK!!!!!!!
19 hours ago via mobile · Like

Lipcsei Pál Bajnai Gordon október 23.-án elmondott nagyon jó beszédének a hangfelvétele , külön itt meghallgatható ,megosztandó : http://patakpart.x3.hu/bajnaiokt23.mp3
Bajnaiokt23
patakpart.x3.hu
18 hours ago · Like · 1

Éva Kisseva határtalanul lop ez a tolvaj vezér aki a hülye lábtörlőket lefizeti a saját maga reklámozására a mi pénzünkből -ceausesku2!
12 hours ago · Like · 3

Emil Kovács Te érdemled ezt orbán fajzat !!!

8 hours ago · Like · 2

Mária Simon Bizony ha nem lesz teljeskörű ellenzéki összefogás , helyette nagyon nagy bukovári lesz és marad a fityesz!!! Azt meg mi nem akarjuk ugye..???!!! Össsze kell fogni és nem civakodni az emberek előtt!! Nem az oviban vagyunk, sokkal nagyobb a tét annál!!!
7 hours ago · Like

Jánosné Fekete igazad van Mária
54 minutes ago · Like

Ember János egyre többen, minden nap, rájönnek odaát is -igaza van Gyurcsánynak!! Gyere és világosodj meg Te is!
36 minutes ago · Like

Ember János üdülni Budapestre téritésmentesen egy rokonszenv-tüntetés kedvéért a jó barát magyarokhoz?? Tényleg nem jönnél-mikor gond a hó végén a kenyér ?? Dehogynem jönnél..
31 minutes ago · Edited · Like · 1

Bela Horvath vajh' meddig maradhat fenn egy gyűlöletre és uszításra épülő társadalom? Az MSZP-Gyurcsány a "románok", a Fidesz a hajléktalanok, a Jobbik a cigányok és zsidók ellen hergeli a jómunkásembereket. Azt hiszem, erre az országra ráférne egy pszichiáter, ha ilyen gyűlöletigény van az emberekben... Helyettetek szégyellem magam, ti nyomorult magyarok.
23 minutes ago · Like

Bela Horvath Megérdemlitek a vezetőiteket, magyarok
22 minutes ago · Like · 1

Bela Horvath Fáj az igazság, mi, nyomika, hogy te sem vagy jobb egy Jobbikosnál...
20 minutes ago · Like

Bela Horvath Románia nagy R-rel írandó, Bettyke, te magyar
19 minutes ago · Like

Bela Horvath egy mondatban 3 helyesírási hiba
18 minutes ago · Like

Bela Horvath Gratulálok a szellemi teljesítményhez
17 minutes ago · Like

Ember János látva a te szeretetre épülő filozófiádat meginogtam!! Lehet hogy át kell költöznöm Romániába??
16 minutes ago · Like

Bela Horvath Hát én már elhagytam a Magyarország nevű hajót, mely az öngyűlöletbe süllyed... Üdv Berlinből, ti szerencsétlen fasiszták, gyűlölködő beteg lelkek
13 minutes ago · Edited · Like

Bela Horvath jobb Londonban mosogatni, mint Magyarországon a kollektív neurózisban élni

Erika Klinko Gyerekesség ami itt zajlik!Piti kis provokátor Csau ivadékkal folytattok vitát????A magyarságnak az írmagja sincs már bennük.Bekeveredtek tökéletesen. No meg ez a profilnélkülíségük-lehet,hogy vmelyik fityeszprovi áll a fantomkép mögött.Rázzátok le ,mint a fügét!!!!
2 minutes ago · Like

TIbor Balogh A MONDANIVALÓ A FONTOS! AZ EMBER KAPKODVA IR ÉS GYAKRAN EJT HELYESIRÁSI HIBÁT! ÉN PL MOBILRÓL IROK ,ÉS SOK IRÁSJEL HIÁNYZIK!
6 minutes ago via mobile · Like · 1

TIbor Balogh A MONDANIVALÓ A FONTOS! AZ EMBER KAPKODVA IR ÉS GYAKRAN EJT HELYESIRÁSI HIBÁT! ÉN PL MOBILRÓL IROK ,ÉS SOK IRÁSJEL HIÁNYZIK!
5 minutes ago via mobile · Like



Bela Horvath jóvan, na, nem kell ismételgetni. Mindennapi kenyerünkhöz a mindennapi gyűlöletadagunkat is add meg nekünk, oh, Atyám.
5 minutes ago · Like · 1

Bela Horvath nem értem, hogy mi okozza a magyarokra jellemző lelki ferdeséget, ezt a gyűlölködési igényt, ezt az aljas lelki szükségletet, hogy valakibe belerúgjunk, cigányba, zsidóba, románba... és viceversa, össznépi szórakozás a nyálköpködő, hörgmetálos fröcsögés.. Pfúj, milyen aljas, beteg lelkű emberek vagytok, ti magyarok...
a few seconds ago · Like

Erika Klinko Hogy aggódik a kis jobbikos romcsi!Te csak törődj Csaumaradványaitokkal ,majd ki fogjuk mi is nőni(nem gyilkoljuk le ,mint ti) simán elzavarjuk arra felétek !
5 hours ago · Like

Zsuzsa Kné Pungor "Nem sokaság, hanem Lélek s szabad nép tesz csuda dolgokat."(Berzsenyi Dániel-1807) Szvsz az idomított és terelgethető birkák soha!
4 hours ago · Like · 1

Szöts Anna GONDOLKODJATOK EL AZON HOGY 56 BA MIVOLT AZ UTCA EMBERE TEMADTA MEG A BRÓDI SÁNDOR UTCAI RÁDIÓ ADÓT OTT TÖRTEK ZUZTAK A FELKELŐK MOST UJRA EZT AKARJÁK ELÉRNI???????
3 hours ago · Like

Szöts Anna AZ ÉDES APÁMAT IS KIAKARTÁK VÉGEZNI ::NEM AZ ÁVÓSOK:: HANEM A FELKELŐK- A DIÁKOK INDITOTTÁK EL AZ EGÉSZ FELKELÉST... AKKOR VÁLT KOMOLYÁ AMIKOR ÁRTATLAN KÖZKATONÁKAT AKASZTOTTAK FŐL... ITT MOST MEGÁLLOK MERT AZ AKKORI FÉLELEMTŐL MÉG MAIS MEGBORZONGOK..
3 hours ago · Like

Ember János A forradalom kegyetlen! Vért iszik és felfalja gyermekeit! Aki felelőtlenül felidézi- az könnyen kerül kötélre!!! Lásd-történelem! Az értelem az ami megsegithet. A GONDOLKOZÁS- nem a düh és a bosszú!!!
3 hours ago · Like

Ember János De van, amikor meg kell halni. A Hazáért.
3 hours ago · Like

Szöts Anna A HAZÁMÉRT A SZABADSÁGÉRT ÉS AZ IGAZSÁGÉRT HARCOLNI KELL S HA HALNIKELL ÁLLOK ELÉBE
3 hours ago · Like

Bela Horvath cuki kis gyűlőletiparos/lelkibeteg, magányos nyomikák hergelik egymást ebben a topikban. Románozás, cigányozás, zsidózás stb., mindig más a hibás, natürlich. Léleküdítő szembesülni az emberi/magyar lélek aljas mocskával. A legjobb, ahogyan folyamatosan azt bégetik: nem vagyunk birkák, nem vagyunk birkák! közben pl. előrecsócsált politikusok irányadó gondolatain kérődznek... Remélem, egy államcsőd esetén polgárháború lesz és szépen kiirthatjátok egymást  Szebb lesz a világ nélkületek.
3 hours ago · Like

Bela Horvath A gyűlölet titkos féreg foga rág a szomszédaid miatt? A mocskos zsidó szomszédnak nagyobb autója van? A büdös cigány hangosan bulizik a többi büdöscigánnyal? A rohadék határontúliromán gyermeke a te adóforintjaidból parádézik az egyetemen? Büdösmagyar proli paraszt nyilvánosan nácul egy árpádsávos lobogóval? A szaros hajléktalan rontja a városképet? Anyabaszó tót? Vérivó rác? Kecskebaszó tetves ukrán?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Ne fojtsa vissza a gyűlöletét! A visszafojtott gyűlölet rosszabb a visszanyelt slejmnél vagy a visszaszívott turhánál: amerikai tudósok szerint csökkenti a várható élettartalmat, valamint bűnözést és munkanélküliséget okoz.

ELÉG VOLT! ELÉG!

Szülessen újra a nemzet!

ÖLD MEG A SZEMETET! KARDDAL, LŐFEGYVERREL, BUNKÓSBOTTAL VAGY MOLOTOV-KOKTÉLLAL, DE SZABADULJ MEG A GYŰLÖLETTŐL! ÖLJ! ÖLJ! ÖLJ!
Van rá 12 órád évente.

Győzzön az erősebb! Release the Beast!http://belvaros.blogspot.hu/...

Belváros, Budapest: Programajánló: The purge ( A bűn éjszakája) online free
belvaros.blogspot.com
"A politikusok szervezett bűnözők, akik a pártoknak nevezett gengszterbandákba tömörülve egy egész ország kirablását tűzték maguk elé célként."
3 hours ago · Like · Remove Preview

Szöts Anna JÁ NÁ-.. TÜRLIH VASZ VIL SZAHEN
3 hours ago · Unlike · 1

Bela Horvath Ik gehe nak kocsma Ik neme ájn svarc bir gegen hász.
3 hours ago · Like

Szöts Anna WASZ WILC DU KOCSMA DRINK EJN GROSZ HEL BIR DU BISZT ÁRJA??
3 hours ago · Unlike · 1

TIbor Balogh 56-ba előbujtak ám azok a nyilasok akik a háború után behúzták fülüket-farkukat vagy a börtönből kiszabadulva reménykedtek abban, hogy a háboru ellőtti rendszert vissza lehet állitani! Persze voltak becsületes hősök!! Csak azt akartam mondani, hogy nem volt az 56 olyan vegytiszta mintahogy azt ma a fiatalokkal tanitják! Azok tudják ezt a legjobban akik mindig harsognak!
3 hours ago via mobile · Like

Szöts Anna ÉN TISZTA MAGYAR VAGYOK A PÁROM SVÁB DORN JÁNOS
3 hours ago · Like · 1

Bela Horvath http://belvaros.blogspot.hu/...

Belváros, Budapest: Hogyan lettem zsidó? (Goldwin Bár, Déli pályaudvar)
belvaros.blogspot.com
"A politikusok szervezett bűnözők, akik a pártoknak nevezett gengszterbandákba tömörülve egy egész ország kirablását tűzték maguk elé célként."
3 hours ago · Like · Remove Preview

Bela Horvath az nagyon jó, ha az ember tiszta magyar és nem büdösromán/zsidó/cigány. Büszke lehet magára. Elért valamit az életben.
3 hours ago · Like

Szöts Anna NÉZD MEG AZ AKASZTOTT KATONÁT SOK ÉDES ANYA SIRATJA GYERMEKÉT MERT PESTEN NÉVTELEN SIRBA TEMETTÉK VAGY A DUNÁBA DOBTÁK
3 hours ago · Like

Szöts Anna KÖSZÖNÖM BALOG AZT HOGY NEM CSAK ÉN EMLÉKSZEK AZ 56- OS ELEN FORRADALOMRA CSAK AZ ABAJ HOGY A DIÁKOKKAL MOST MÁST TANITANAK MINT AMI VOLT
3 hours ago · Like

Szöts Anna ÉN TISZTA MAGYAR VAGYOK DE NEM ITÉLEM EL A ROMÁKATSEM SŐT VANNAK ROMA BARÁTAIM AKIKET TÖBBRE BECSÜLÖM MINT SOK MAGYART
3 hours ago · Like

TIbor Balogh Szöts Annától kérdezném tisztelettel , hogy az Ön értelmezésében mitjelent az , " tiszta Magyar"? Van róla valamilyen igazolása , hogy a honfoglaló magyarokkal jött be??? Hogy ha nincs akkor nem értem, hogy ilyen baromságot , hogyan jelenthet ki annak ismeretében. hogy a magyar nép az egyik legkeveredett nép!! Remélem válaszol!
3 hours ago via mobile · Like

Szöts Anna A HOROG KERESZT EGY ESZME JELKÉPE - UGYAN ÚGY MINT A VÖRÖS CSILLAG ::KIT BÁNTOTT A CSILLAG?????????
3 hours ago · Like

Szöts Anna IGEN ÉN ITT SZÜLETTEM A SZÜLŐHAZÁM MAGYARORSZÁG ANYANYELVEM MAGYAR S NEKEM A KERESZT LEVELEMET MAGYAR PAP ÁLLITOTTA KI ÉS ALÁ IRTA ERRŐL ENNYI--ÉN NEM IRTAM HOGY A MAGYAR NÉP AZ EGGYIK LEGKEVEREDETTEBB NÉP KÉREM OLVASSA UGY AHOGY IRVA VAGYON
2 hours ago · Unlike · 1

Ember János Téboly sötétlik a homlotokon és a Végzet röhög vonaglásatokon. Hol hagytrtok el emberségetek? Hisz valaha tiszta lelketek volt?
2 hours ago · Like · 1

Szöts Anna JÁNOS MAIS TISZTA SZIVVEL S LÉLEKKEL ÁLLOK AZON EMBEREK ELŐTT AKIK MIND ::KÁDÁR JÁNOS ::A NÉPÉRT ÉLT SZINTE KOLDUS SZEGÉNYEN HALT MEG NEMVOLT PALOTÁJA SE SAJÁT HÁZA ŐT IS UGYAN UGY MEGKINOZTÁK MINT AZ ÁRTATLANUL FÖL AKASZTOTT KIS KATONÁKAT
2 hours ago · Like

Ember János Neki már nincs elszámolnivalója. Neked van- De nem nekem. Nem ítélek hogy ne ítéltessek. Az elszámolás mindenkinek a saját lelkiismeretének a dolga. De a gyűlölet és a harag- nem jó tanácsadó. Nem a mi oldalunkon áll. Nekem nem számít a keresztlevél-nekem a szeretet az ami fontos ha megmutatkozik.
2 hours ago · Edited · Like · 1

TIbor Balogh SZŐTS ANNÁNAK.T. AZT ÉN IRTAM , HOGY MENNYIRE KEVEREDETT NÉP A MAGYAR, ÉS ENNEK TUDATÁBAN KIJELENTENI ,HOGY "ÉN TISZTA MAGYAR VAGYOK" ERRE IRTAM ,HOGY BAROMSÁG HA CSAK NINCS IGAZOLÁSA ARRÓL, HOGY A HONFOGLALÓ MAGYAROKKAL JÖTT BE!! GONDOLOM TANULT A NAGY BETELEPITÉSEKRŐL- SZLÁVOK, JÁSZOK ,KUNOK STB. AZT MONDJA , HOGY ITTSZÜLETETT , MAGYARUL BESZÉL -ÉS ,HOGY MAGYAR PAP KERESZTELTE... KÉPZELJE, HOGY NEKEM MÉG AZ ÜKNAGYAPÁMNAK AZ ÜKNAGYAPJA IS ITTSZÜLETETT!!
2 hours ago via mobile · Edited · Like

Szöts Anna IGAZAD VAN JÁNOS.. AZT HOGY VALAKIT SZERESSENEK --- TISZTELJENEK AZT KI KELL ÉRDEMELNI... MERT TISZTELET NÉLKÜL AZ EMBER... CSAK EGY PAARÁNYI PORSZEM
2 hours ago · Like · 1

TIbor Balogh SZÖTS ANNÁNAK.T MÉG EGY DOLOG A VÖRÖSCSILLAG , ÉS A HOROGKERESZTEL KAPCSOLATBAN- A VÖRÖSCSILLAG A BALOLDALI IDEOLOGIA , A MUNKÁSMOZGALOM JELKÉPE VOLT! AZ, HOGY EMBEREK VISSZAÉLTEK VELE A SZINBÓLUM ÉRTELMÉT NEM VÁLTOZTATJA MEG! EZZEL SZEMBE A HOROGKERESZT ELEVE EGY GYILKOSESZME SZIMBÓLUMAKÉNT LETT KITALÁLVA!!! (HA JÓL TUDOM INDIÁBÓL VAGY JAPÁNBÓL VETTÉK ÁT CSAK MEGFORDITOTTÁK)
2 hours ago via mobile · Like

Bela Horvath https://www.facebook.com/photo.php...

Timeline Photos
Esti programajánló: vudu Nos, fogjon egy saját készítésű babát, oszt az alább...
See More
By: Bela Horvath
about an hour ago · Like · Remove Preview

Zsuzsa Kné Pungor "A hatalom célja a hatalom maga!" - http://www.youtube.com/watch?v=s67O-FVvNvE
Szép álmokat!

Bonanza Banzai - 101-es szoba (Room 101)
www.youtube.com
Another Bonanza Banzai song, that's inspired by George Orwell's book. This video...

miért olyan udvariatlanok a magyarok?

Nincsenek megjegyzések: