2013. október 9., szerda

Jinger Leigh-Kalin: a művésznő keze (The Illusionists)

Szeretné? Ha Jinger Leigh-Kalin megmarkolná Önt?



Jinger Leigh-Kalin keze
jáj
The unique blend of elegance and theatricality of Jinger Leigh has redefined the role of the magician. Being a modern witch in an ancient art, Jinger has captivated fans around the world.

She began her career as a dancer when she was 15 and was soon started touring around America with Disney. She also toured with artists such as The Beach Boys, Tony Bennett and Cab Callaway. It was while working as a dancer in Guam that she met magician Mark Kalin (aka The Gentleman).

The results were magical in every sense of the word, combining the art of dance with illusion to produce and perform unique illusions as part of the act Kalin and Jinger.

ennél már a férfidigónak is jobb van

THE ILLUSIONIST - AZ ILLUZIONISTÁK

Syma Csarnok, 2013. november 22. (péntek), 20 óra és november 23-24. (szombat-vasárnap), 19 óra



A könnyűzenei koncertek gyűrűjében igazán üdítő programnak ígérkezik Amerika új utazó cirkusza, AZ ILLUZIONISTÁK, mely európai turnéja keretében Magyarországra is ellátogat idén novemberben. A szemkápráztató produkció bűvészei két óra alatt valóban a lehetetlen földjére repítik nézőiket. Hölgyeim és Uraim, legtitkosabb álmaink világa, a Mágia visszatért!

A show valóban átviszi a bűvészet műfaját a 21. századba. A 7 illuzionista közt látható Feltaláló, Varázsló, Szabadulóművész és Mentalista is, akik gyakran az életükkel játszanak a produkció kedvéért. Pengenyelés, gondolatolvasás, kettévágás, ámulatba ejtő lebegések és izgalmas szabadulások mellett számtalan, soha nem látott illúziót ismerhetnek meg a nézők. – A trükköket természetesen nem árulhatjuk el – mondja Dan Sperry, az Anti-Bűvész, akit csak úgy emlegetnek, mint Copperfield és Marilyn Manson találkozását –, ezt a showt mindenkinek látnia kell, de úgysem fognak hinni a szemüknek!

Az Illuzionisták show világpremierje 2012-ben a gyönyörű sydney-i Operaházban volt, majd ezt követően hatalmas sikerrel hódította meg Ausztráliát, Mexikót és Dél-Amerikát. A produkció 2013 őszén érkezik Európába, Budapesten a Syma Csarnokban mindössze 3 előadás erejéig lesz látható november 22-23-24-én.

Jegyek a következő árkategóriákban válthatók:
(Az árak nem tartalmazzák a 300 Forintos Közvetítői díjat!)
5.900 Forint, 6.900 Forint, 8.900 Forint, 10.900 Forint, 12.900 Forint, 15.900 Forint, 17.900 Forint



SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS ESETÉN SZERETETTEL VÁRJUK IRODÁINKBAN! (Dorogon és Budapesten is!)
UTÁNVÉTES VAGY ÁTUTALÁSOS FIZETÉSI MÓD ESETÉN KATTINTSON IDE, VAGY A JEGYRENDELÉS IKONRA! A MI HÁZHOZSZÁLLÍTÁSI TARIFÁINK (GLS FUTÁR) A LEGKEDVEZŐBBEK!


Bankkártyás fizetéssel (és otthoni nyomtatással) ide kattintva vásárolhat!
Ez a típusú vásárlás azonban az INTERTICKET KFT rendszerén történik, melyhez külön regisztráció szükséges, és minden további segítséget és az esetleges panaszok kezelését is Ők biztosítják, valamint  a tranzakció közben felmerülő egyéb költségek is az INTERTICKET KFT díjszabása alapján kerülnek felszámításra!


Nincsenek megjegyzések: