2012. április 7., szombat

Hétvégi antireklám: az Illegal a Kazinczyban

Illegal Pub, kocsma, Budapest, Kazinczy utca
  
Illegal Pub, kocsma, Budapest, Kazinczy utca
  Rádióaktív zóna, kerüljétek.

  Az egyetlen kocsma a Kazinczy utcában, ahol szerkesztőségünk péntek este szabad asztalt talált. Kényszerhelyzet, volt. Itt viszont bármelyik asztalhoz leülhettünk, rajtunk kívül a pultoslány meg a senki volt a kocsmában.

 Ahogyan a honlapjukon kifejtik:
 Mikor elhatároztuk hogy még egy vendéglátóhellyel gyarapítjuk az amúgy sem csekély kínálatot-e kultikussá vált/kocsmák/ utcájában, már akkor eldőlt hogy kilépünk a Romkocsmák és Retro hangulatú nagyon egysíkú választékkal bíró helyek közül.
  Szomorúan közöljük, hogy mission accomplished, sikeresen kiléptek a retróból, romból és jóízlésből, úgy általában a belvárosból, bár ezt a kilépést nem fizikai mozgással érték el. Sikerrel importálták a lakótelepi kocsmák lélektelenségét és zenei igénytelenségét, tuc-tuc és nulla dizájn, ötlet, lélek. Kilóg a környékről, mint Pilátus a Krédóból.

 Rajtunk kívül időközben néhány izompólós, keménynézésű polgártárssal dúsult a vendégsereg, ekkor fogtuk menekülőre.

Összefoglalva: primkó, prosztó, seggszag, hónaljszag, hejjesírás, siralomvölgy, szakadék, legalja. Borzasztó, nyomasztó, rideg, hideg, taxishiénák welcome.


Egyedi beosztású és hangulatú hely az Illegál, mely alkalmas kisebb-nagyobb rendezvények, bulik, leány. - legénybúcsúk, születésnapok lebonyolítására. Több osztott helyiségből áll, mely egy kedves pincehelyiségbe torkollik.A pincében kedvedre Karaoke-zhatsz és lazulhatsz reggelig. Egyedülálló minőségi sörflottával rendelkezünk,miszerint 5 féle csapoltsörrel oltjuk kedves vendégeink szomját.Budvár Rulez-Budweiser a többszörös világelső,a fiatalos lendületes Tuborg green,Belga Apátsági barnasör Grimbergen,és a sportos Carlsberg. Több mint 120 féle Itallal,többek között 38 féle pálinkával,és hatalmas színes Koktélválasztékkal állunk rendelkezésére minden kedves vendégünknek.
Kitűnő megközelítés, a mérsékelt áraink és az éjszakai nyitvatartásunk teszi még vonzóbbá helyünket. Reméljük minél előbb vendégeink között tisztelhetünk Téged is.

Sok szeretettel vár az ILLEGÁL PUB&Klub a Kazinczy utca 4-ben! 

Hétfő: 18-24kedd-szerda-csütörtök: 18-03Péntek-Szombat: 18-05 Vasárnap: Zárva
honlap: www.illegal.co.hu/

Hasonló igénytelenség és tohuvabohu: A Roncs / Wreck

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az Economist Intelligence Unit 2011-es rangsora szerint a világ 2. legélhetőbb városa.