2012. április 30., hétfő

Anonymous programajánló május 1-re: antikapitalista szarcsócsálás a Városligetben

Az antikapitalista demagógia az emberi irigységre épít: vegyük el a gazdagoktól, ami a gazdagoké... 
Olcsó manipuláció, lúzerek neokeresztény/önigazoló vallása. 
Ráadásul ismerjük az államkapitalizmus "eredményeit" 
(pl. majdnem törvényszerű élelmiszerhiány, 
hogy a fészbukkon forradalmárkodó 
túlsúlyos elvtársak 
is értsék). 
(Belváros blog)


naja, az Anonymous Hungary nagyon gyorsan belecsúszott a demagóg balos ideológiákba... mi a baj a kapitalizmussal? Észak-Korea bezzeg működik? Mutassatok egy működő, nem kapitalista országot. Na?

cím: 
Paál László sétány/út, Városliget (térkép)

programajánló, május 1, Budapest, Városliget, Anonymous Operation Hungary, koncert
kapitalizmus=halál

A bérmunka, az elnyomás, a rendszer elleni harc és a jogainkért való kiállás napja!
A Városligeti fasornál 10.00-kor a szakszervezetek tartanak demonstrációt az általános megszorítások és a folyamatosan romló életkörülményeink ellen. 
A vélhetően több ezer fős elégedetlen tömeghez
csatlakozunk zászlókkal, transzparensekkel, maszkokkal
Városliget, Pál László sétány!
Koncertek: Maradék, sNOBS, sNOBS akusztik, Akroprolis.
+Vegan büfé

Összenő, ami összetartozik?

Karesz Petrusz ugylátom 7en már lesztek:D
Johny Krojdla na, az intellektuális hozzászólások...
Vica Bvica Tamás,lehet,hogy hiányoztam töri órán,de tényleg nem tudom,hogy mit jelent,vagy mit takar az a szó,"kommunista"!Annyi új szó van mostanába,hogy a Magyar nyelvet újra kéne tanulnom.?! Anonymous Operation Hungary van, akinél beragadt a cséphadaró! :) és nem fogják fel, hogy teljesen mindegy minek nevezzük a dolgot. A rendszer megbukott, le kell dönteni, ennyi! Minket nem érdekel, hogy ki minek tartja magát, aki a rendszer ellen küzd, az a társunk, aki a cigányok, melegek, bevándorlók stb. (tehát a rendszer helyett saját embertásait veszi célba), az pedig NEM társunk!
Attila Pokornyi Helye! Le a rendszerrel!!!!Boogizva ütném szét a sok köcsögöt miközben ezt a zenét dudolnám!!!!http://www.youtube.com/watch?v=P0Hdt_zWIPI&feature=related
Istvan M. Pless Kedves Ovisok! Miből fogunk-fogtok élni, ha nem lesz kapitalizmus? Ki ad majd fizetést?
Erika Nagy Talán érdemesebb lenne elkezdeni, kihasználni a már meglévő értékeket, talán többre vinné az egyén, az ország, a világ!
Budapesti Belváros naja, az Anonymous Hungary nagyon gyorsan belecsúszott a demagóg balos ideológiákba... mi a baj a kapitalizmussal? Észak-Korea bezzeg működik? Mutassatok egy működő, nem kapitalista országot. Na?
Hajnal Vörös Ahogy Thatcher mondta: TINA!



folyton folyvást:
Zsolt Kovacs A GJ1214b-n van például egy... 40 fényév csak
Kertész Dániel Tévedett a plakát alkotója. A hagyományos proletárköszöntés, a felemelt ököl, jobb kézzel történik. Bár, ahogy nézem, igazából nem kehet eldönteni, hogy a mangasrác mit mutogat.
Budapesti Belváros Sieg heil?
Budapesti Belváros Az antikapitalista demagógia az emberi irigységre épít: vegyük el a gazdagoktól, ami a gazdagoké... Olcsó, ráadásul ismerjük az "eredményeit" az államkapitalizmusnak.
Andrea Bartha japánban lesz?
Budapesti Belváros Gróf Hosseini Seyed Dávid @ Kína, Vietnám rég nem szoci, de legalább nem demokratikus, egy szük klikk nem akarja szabad választásokon megmérettni magát. Kuba meg nem müxik, tessék tájékozódni (van egy magyar cimbim, aki éveket töltött Kubában...)
Zsolt Kovacs A kapitalizmus ellenben a kapzsiságra, önzésre és egyéb gyalázatos emberi tulajdonságokra épít... és szintén ismerjük az eredményeit...
Budapesti Belváros ha kivonjuk a gazdaságból a motivációt, akkor az a gazdaság (hadikommunizmus) szimplán befuccsan (lásd az nagyszerű eredményeket). A gazdasági anarchiának is tekinthető kapitalizmus legalábbis önszerveződő, működik: tömve vannak a boltok). ...
Budapesti Belváros ‎Zsolt Kovacs " A kapitalizmus ellenben a kapzsiságra, önzésre" épít. Miért, az antikapitalista uszítás nem?
Zsolt Kovacs Dehogynem
Budapesti Belváros hm, akkor most vitázunk, avagy menjek bringázni a napsütésbe? :)))
Zsolt Kovacs Menj bringázni...
Andrea Bartha csak miheztartás végett:ez nem anon plakát,hol vanez rajt?Anarchista,nem?és az nem ugyanaz,ezt tudjuk,ugye?
Gróf Hosseini Seyed Dávid Kedves,Budapesti Belváros!Értem én persze ott is kezdetét vette egy jelebtős enyhülés mind a háromban amióta kommunista vezetők elhunytak,de emelett ott nem léteznek ellenzéki pártok.
Laszlo Ladany ez1 s*zar plagat/olyanra sikeredett amilyen az elvárás volt: pseudo anonym divatmaszkos barmok !asztsetuggyák hogy mit akarnak 1xre mindent és semmit vagy fegyverbe és forradalom van vagy a flájereiwell Menjen mindenKia*aszba! < Ígykellküzdeniaposztimperialistamultinacionálisantibosevistarohadtvadkapitalistamerikaellen!:) hopp egy régebbi falfirka ('90-es évek): SZAREVŐ BANDA! /máig sem értem... a hozzászólásomat a Kia Moto' Ház és a zerocolatamogatta..
Az event/esemény a fészen:

A MAJÁLIS FELSZABADÍT!
Május 1.-én 11-től buli ligetben!:) 
Program: 11-14: Beszélgetések a rendszer elleni harcról!14-19: Koncertek!!!:)
Fellépők: - The Snobs- Riverside Jumpers-Maradék- The Snobs akusztik- Akroprolis
A koncertek között folytatódnak a beszélgetések! Szabad a mikrofon!
A Pál László Sétányon keressetek minket!:)
Gyertek el minél többen, hívjátok el az ismerőseiteket is!!!


................................

frissítés:

Péter Maszlov
Szia!
Nem tetszik ez a bejegyzés, légy szíves, töröld!


------------------------------
The post in the group, "Fiatal Kommunisták Csoportja":
Budapesti Belváros (April 30, 2012): Az antikapitalista demagógia az emberi irigységre épít: vegyük el a gazdagoktól, ami a gazdagoké... http://belvaros.blogspot.com/2012/04/anonymous-programajanlo-majus-1-re.html
Belváros, Budapest: Anonymous programajánló május 1-re: antikapitalista szarcsócsálás a Városligetbe
belvaros.blogspot.com
Share


24 minutes agoBudapesti Belváros
(Önjelölt) cenzor elvtárs, azok az idők elmúltak. Menet közben megszűntek a Gulágnak nevezett szocialista építőtáborok, sőt olyan imperialista újdonságok is megjelentek a piacon, mint a szólásszabadság. Szóval a korlátolt szektások már nem ugathatják önfeledten, hogy 2+2=5. Csók és jó étvágyat a virslihez és a 400 forintos Ászokhoz.

15 megjegyzés:

Névtelen írta...

‎"Something big is coming. It’s still a secret, but arriving everywhere. The atmosphere is charged with longing and searching. The pilgrims and the mystery-lovers know. They are gathering now The sound of prayer drifts across the dawn. It’s Muslim, Jew, Christian All mingled All religions All this singing One Song. The differences are just illusion and vanity. The sunlight looks a little different on this wall Than it does on that. And a lot different on this other one. But it’s still one light. We have borrowed these clothes These time and place personalities From a Light. And when we praise, We’re pouring them back in." ♣ Jalal-Uddin Rumi

Lófaszt, elvtárskáim, lófaszt írta...

Isten óvjon, hogy ezek a szektások vegyék át a hatalmat, egyik bilibből a másikba kerülnénk

BB írta...

Daniel Gardonyi T. Habár az angolszász országokban ma általános sztrájk lesz, nálunk a szokásos sör+virsli kombós embercsorda vonulást fogjuk megzavarni egy kis értelemmel.. Jófajta tanulmány és próba lesz végre élesben az elégedetlen, megvezetett népséggel.. Aki tud jöjjön ki és csatlakozzon, hogy kicsit elpróbáljuk a május 12-i szerepünket!
http://www.facebook.com/groups/284337038291426/356561747735621/?notif_t=group_activity

Operation Deep Throat Hungary írta...

ezek szerint a Névtelenek tulajdonképpen Ballerok?

Névtelen írta...

Ott leszek. A posztíró meg egy trollkodó fasz.

BB írta...

Szia!
Nem tetszik ez a bejegyzés, légy szíves, töröld!

------------------------------
The post in the group, "Fiatal Kommunisták Csoportja":
Budapesti Belváros (April 29, 2012): http://www.facebook.com/groups/100888923302732/

2354.sz. "Dózsa György" facebook csapat
Facebook socialism: The Utopia of Marx & Engels is nowadays reborn on Facebook. All profiles are equal! Everyone shares everything with everyone! None is more than the other! Don't forget about your ...
Share

17 hours agoPéter Maszlov
Szia!
Nem tetszik ez a bejegyzés, légy szíves, töröld!

------------------------------
The post in the group, "Fiatal Kommunisták Csoportja":
Budapesti Belváros (April 23, 2012): A témával kapcsolatban az egyik legkiemelkedőbb és gyakran idézett (sajnos nem a hazai politikusok, gazdaságpolitikusok és tanácsadóik körében) mű a Világbank 2006-ban megjelent, „Hol található a nemzetek gazdagsága? A tőke mérése a 21. századra” („Where is the wealth of nations? Measuring Capital for the 21st Century”) című tanulmánya. Ez a tanulmány számszerűen és egyértelműen kimutatta, hogy a nemzeti vagyon legfontosabb eleme nem a fizikai, tárgyiasult tőke (mint például az épületek, gépek), hanem az immateriális (eszmei) tőke. Ez utóbbiba pedig a munkaerő képzettsége, egészségi állapota, a jogbiztonság, az elszámoltathatóság, a politikai stabilitás, az erőszakmentesség, a hatékony kormányzati működés, a szabályozás minősége és a korrupciómentesség tartozik. http://levego.hu/kapcsolodo_anyagok/hogyan_lesz_gazdag_az_orszag
Hogyan lesz gazdag az ország? | Levegő Munkacsoport
levego.hu
‎2012. április 18. – Orbán Viktor miniszterelnök lépten-nyomon azt hangoztatja, hogy Magyarországon 2,6 millió ember fizet adót, ennyi ember tartja el az országot. Ez az állítás viszont ellentmond a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adatainak, amelyek szerint 2010-ben mintegy 3,5 millióan fizettek sze...
Share

17 hours agoPéter Maszlov
Szia!
Nem tetszik ez a bejegyzés, légy szíves, töröld!

------------------------------
The post in the group, "Fiatal Kommunisták Csoportja":
Budapesti Belváros (April 11, 2012): http://www.thepeoplescube.com/images/HammerSickle_Swastika_Nazi_1934.jpg
http://thepeoplescube.com/images/HammerSickle_Swastika_Nazi_1934.jpg
thepeoplescube.com
Share

17 hours agoPéter Maszlov
Szia!
Nem tetszik ez a bejegyzés, légy szíves, töröld!

BB írta...

------------------------------
The post in the group, "Fiatal Kommunisták Csoportja":
Budapesti Belváros (April 4, 2012): Grass received support from German Left party deputy Wolfgang Gehrcke.

He said Grass has the “courage” to say what is silenced. In the past Gehrcke has participated in pro-Hamas and pro-Hezbollah rallies and has compared Israel to Nazi Germany.

Critics accuse Gehrcke of spreading hatred of Jews and Israel in the Federal Republic. The Left Party has been engulfed in series of anti-Israel and anti-Semitic scandals over the last few years.

“Günter Grass is turning the situation upside-down by defending a brutal regime that not only disregards but openly violates international agreements for many years,” said Deidre Berger, director of the Berlin American Jewish Committee/Ramer Institute. http://www.jpost.com/JewishWorld/JewishFeatures/Article.aspx?id=264841
German writer: 'Israel is world's greatest danger'
www.jpost.com
Nobel Prize Winner Günter Grass publishes poem, drawing condemnation from Israeli diplomat, Jewish leaders, NGOs and politicians.
Share

17 hours agoPéter Maszlov
Szia!
Nem tetszik ez a bejegyzés, légy szíves, töröld!

------------------------------
The post in the group, "Fiatal Kommunisták Csoportja":
Budapesti Belváros (April 30, 2012): Az antikapitalista demagógia az emberi irigységre épít: vegyük el a gazdagoktól, ami a gazdagoké... http://belvaros.blogspot.com/2012/04/anonymous-programajanlo-majus-1-re.html
Belváros, Budapest: Anonymous programajánló május 1-re: antikapitalista szarcsócsálás a Városligetbe
belvaros.blogspot.com
Share

16 hours agoBudapesti Belváros
(Önjelölt) cenzor elvtárs, azok az idők elmúltak. Menet közben megszűntek a Gulágnak nevezett szocialista építőtáborok, sőt olyan imperialista újdonságok is megjelentek a piacon, mint a szólásszabadság. Szóval a korlátolt szektások már nem ugathatják önfeledten, hogy 2+2=5. Csók és jó étvágyat a virslihez és a 400 forintos Ászokhoz.

6 hours agoPéter Maszlov
Szia!
Nem tetszik ez a bejegyzés, légy szíves, töröld!

------------------------------
The Wall post:

6 hours agoPéter Maszlov
Szia!
Nem tetszik ez a bejegyzés, légy szíves, töröld!

------------------------------
The Wall post:
Budapesti Belváros (April 30, 2012): Ezredes elvtárs, elfogyott a lőszer! De van még két kézigránátom. Parancsot kérek, hogy elhajíthassam!

BB írta...

Pajtás daloljunk szép magyar hazánkról,
itt ringott bölcsőnk, itt
nevelt anyánk,
Pajtás daloljunk szép magyar hazánkról,
Mely a a bőség
kincsét ontja ránk.

Miénk e föld, erdő, mező
kalásza, virága
nékünk terem.
Pajtás daloljunk szép magyar hazánkról,
Az ének
szálljon völgyön és hegyen

BB írta...

Zengjük a dalt üde mámoros ajakkal,
Vérvörös színt fest az égre a hajnal.
Dobban a föld szíve, ébred a nép,
Új utat érez a lába, ha lép.

Jöjjetek, ezrével állni a sorba,
Kardotokat sosem érheti csorba.
Gátakat elsöpör, új utat tűz,
Burzsoá zsarnokot innen elűz.

Ezt a nagy eszmét a vész viharában
Védeni, menteni kell csodabátran,
Fegyver a kézben, az ajkon a dal,
Nem marad így el a nagy diadal.

Francia, német, olasz proletárok,
Itt van az óra lerázni igátok.
Múlik az éjszaka, jertek elő,
Egyesülésben az ősi erő.

BB írta...

Mint a mókus fenn a fán,
Az úttörő oly vidám,
Ajkáról ki sem fogy a nóta.
Ha tábort üt valahol,
Sok kis pajtás így dalol,
Fújja estig kora reggel óta.

Évek szállanak a nyári fák alatt,
Oly vidám az ének.
Boldog dallama így önti dalba ma:
Csuda jó, gyönyörű az élet.

Fürgébb, mint a könnyű szél,
Gyorsan jár és messze ér,
Nincs túra, ami kifog rajta.
Hívja erdő nyári rét,
Vígan marsol, jól kilép,
És a szemét mindig nyitva tartja.

Évek szállanak a nyári fák alatt,
Oly vidám az ének.
Boldog dallama így önti dalba ma:
Csuda jó, gyönyörű az élet.

Mint testvér, vagy hű barát,
Megsegít, ha bajban lát,
Munkában alig akad párja.
Hol szöget ver, hol meg főz,
Mindent megtesz, amit győz,
És a helyét mindenütt megállja.

Évek szállanak a nyári fák alatt,
Oly vidám az ének.
Boldog dallama így önti dalba ma:
Csuda jó, gyönyöru az élet.

BB írta...

Egy a jelszónk, a béke, harcba boldog jövőért megyünk,
Egy nagy cél érdekében tör előre ifjú seregünk.
Bárhol is van hazája, bármely ég néz le rája,
Küzdő korunknak új nemzedéke mind itt halad velünk

Földön, égen zeng az új dal: Ifjúság! Ifjúság! Ifjúság!
Milliónyi szív dobogja ritmusát, ritmusát, ritmusát.
Nincs oly erő, mely legyőzné, ki a népért küzd,
És dalolja a jövőnek himnuszát: Ifjúság! Ifjúság!

BB írta...

Eljött a hajnal, elébe mentem,
Ó bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao,
Eljött a hajnal, elébe mentem,
És rámtalált a megszálló.

Ha partizán vagy, vigyél el innen,
Ó bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao,
Ha partizán vagy, vigyél el innen,
Mert ma érzem, meghalok!

Ha meghalok ma, mint annyi társam,
Ó bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao,
Ha meghalok ma, mint annyi társam,
Légy te az, ki eltemet.

A hegyvidéken temess el engem,
Ó bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao,
A hegyvidéken temess el engem,
Legyen virág a síromon.

Az arrajáró, ha megcsodálja,
Ó bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao,
Az arrajáró, ha megcsodálja,
Mondja azt, ez szép virág.

Az ő virága, a partizáné,
Ó bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao,
Az ő virága, a partizáné,
Ki a szabadságért halt meg.
------------------------------

BB írta...

A fény a Napból jön, s a Földnek kincset ér.
A néger barna tőle, más pedig fehér.
De lenn a forró égöv alján és az Elba partján
egy a színe, csak piros a vér.
Ha minden nyelven szerethet a szív,
ha minden nyelven gyűlölhet a szív,
ha minden nyelven gyűlöl, ó, ó, szeret,
ó, ó, érzi ezt a szív.

Hogy sorsod szebb legyen ma, ember, rajtad áll.
Betermi kincseit a zöldellő határ.
S a gyárban gyors kezével önként szab a munkás törvényt,
emberré lett itt az ember már.
Nem zeng-e minden, bölcsebb lesz a Föld ?
Nem zeng-e minden, bölcsebb lesz a Föld ?
Nem zeng-e minden, szebb lesz, ó, ó, jobb lesz,
Ó, ó, boldog lesz a Föld.

Van még sok ország, hol csak szolgamódra túr,
és tűr a dolgos ember változatlanul,
ahol a rengeteg gép ott áll, s nem a népnek szolgál,
Mert a pénz, a pénz csupán az úr.
Ott sose mondják: happy, happy days.
Ott sose mondják: happy, happy days.
Ott sose mondják: happy, ó, ó, happy,
Ó, ó, happy, happy days.

Ma még a küzdelemnek vége-hossza nincs.
A népek tudják jól, a béke drága kincs,
de majd a hajnal biztos eljő, s béke lesz a Földön,
s összeroppan minden rabbilincs.
És száll a dal majd: ócseny harasó.
És száll a dal majd: ócseny harasó.
És száll a dal majd: ócseny, ó, ó, ócseny,
Ó, ó, ócseny harasó.

BB írta...

Yo soy un hombre sincero
De donde crece la palma.
Y antes de morirme quiero
Echar mis versos del alma.
Guantanamera, guajira guantanamera
Egyenes derékkal jöttem
Onnan, hol nőnek a pálmák.
Mielőtt meghalok, lelkem
Versekben osztja el álmát.
Guantanamera, guajira guantanamera

Versemben lángra gyúlt kármin
Váltja a nyugalom zöldjét. :||
Versem mint sebesült szarvas,
Hegyekre cseréli völgyét.
Guantanamera, guajira guantanamera
3. ||: Szétosztom sorsom a földnek,
Mindegyik szegénye kapja. :||
Szívemnek nem kell a tenger,
Füröszti hegyek patakja.
Guantanamera, guajira guantanamera

Névtelen írta...

DEP'Art élni akarok
http://youtu.be/81L3BYY2aeQ