2014. január 5., vasárnap

Simon Wiesenthal Center vs. Roger Waters (ex-Pink Floyd)


Simon Wiesenthal Center vs. Roger Waters (ex-Pink Floyd)

Donate, donate, donate!
Kihaltak a nácik, de a SWC nácivadász funkcijai ragaszkodnak jólfizető állásukhoz.

Simon Wiesenthal CenterBlogunknak nem célja feliratkozni a Simon Wiesenthal Center a világ legveszélyesebb antiszemitáit tartalmazó Top10 feljelentős listájára, de felelősségem teljes tudatában kijelentem, itt az aknamezőn: ezek seggfejek, baszki. Mármint a Simon Wiesenthal Center (SWC) pénzlejmoló vezetősége.

Ha valaki ugat a palesztinokért, neadjisten kritizálja Izrael bel- és külpolitikáját, azonnal az egész zsidóság (értsd: Izrael) elleni antiszemita támadásnak titulálják a kritikát. Mint egy bekokózott Szíjjártó: ha valaki az EU-ban csúnyán néz Orbán bandájára, reflexszerűen Magyarország elleni támadásról makog.

Osztályozgatnak meg listázgatnak egy speciális antiszemitizmus-mérővel, de a lista igen színesre sikeredett, leginkább egy szép, nagy öngólra.

Az SWC lista első két helyezettje, Khamenei ajatollah (Irán) és a korrupt Erdogan (Törökország) rendben, mindkettő azt bizonyítja, hogy az antiszemitizmus/nacionalizmus/uszítás a gazemberek végső fegyvere és menedéke. Jobbik is rendben, bár ha az SWC fiúi nem trehányul tennék a dolgukat, tudnák, hogy a példaként felhozott Gyöngyösi Márton már nem tagja a Jobbiknak. De szerepelnek a listán (bizonyára "öngyűlölő") zsidók, feka sportoló, feka Pulitzer-díjas (nem összetévesztendő a vérciki magyar Pulitzer-emlékdíjjal), libanoni énekesnő, Izraelt bojkottáló keresztény vallási csoportosulás Kanadából stb., bizonyítva, hogy fajtára, vallásra, nemre való tekintet nélkül bárki lehet náci vérfarkas antiszemita, de a Simon Wiesethal Center rajta tartja a szemét a rosszfiúkon, megvéd a sötétség erőitől (ha rendesen adományozgattok, az antiantiszemita harc is pénzbe kerül, természetesen). Lars von Triert és Banksyt lefelejtették, többek között, kéretik pótolni, de azonnal. Esetlegességével ez a lista leginkább kicsinyes bosszú, amolyan ágyúval verébre, mintegy megfélemlítő célzattal példát statuálni: ez történik veletek, ha szembepisiltek az általunk (SWC) meghatározott Zsidó Érdekkel. Hamenei és a Jobbik persze büszkén leszarja a listát, de egy kipecézett amerikai sportolót vagy középiskolát jól meg lehet fingatni.

forrűs: timesofisrael.com


http://www.jurick.net/
Aki Roger Waterst leantiszemitázza, az csupán elkoptatja, komolytalanná teszi az egész antiszemitizmus vádat. Roger Waters humanista, antifasiszta, antináci, antirasszista stb. életművét ismerve az SWC vezetősége vagy nem ismeri a szóban forgó életművet, vagy szimplán idióták, akik a szponzoraikat akarják rettegésben tartani, saját nácivadász létezésüket legitimálandó, további adományok reményében. Aki már élőben látta Roger Waters The Wall koncertjét, az tudja, hogy a emberek tudatát bombázó repülőgépből nem csak az Izraelt (judaizmust, zsidóságot) jelképező Dávid-csillagok, hanem keresztény és muzulmán jelképek is hullanak, a vallási megosztást és uszítást szimbolizálva. A disznó meg egy régi Pink Floyd sertés, ezen a már felsorolt vallási jelképek (meg Mercedes, Shell, egyéb világuralmista cégek) mellett a Dávid csillag szerepeltetése nem speciális kibaszás a Világ Zsidósága ellen. Ilyesmi történik, ha multifunkcionális lesz egy vallási jelkép. És ne ugasson be a L’Osservatore Romano, a bigott, korrupt pedofilok hivatalos vatikáni lapja, miszerint szerintük is antiszemita Roger Waters.


És lehet a Hit Gyülekezete bármekkora Izrael-barát, attól még nem fogom szeretni ezt a pénzgyártó és népbutító istenbiznisz masinát. Németh Sándor és Gyurcsány Ferenc példájából is látható, hogy nem minden gazember antiszemita.


Utóbbi esetéből meg az látható, hogy mi történik, ha egy gátlástalan politikus fegyverként forgatja az antiantiszemitizmust: elkoptatja, lejáratja a jelzőt, miáltal az egyszerű magyar bugris fejében összeáll a kép: ha a Főtolvaj Gazember ennyire védi a zsidókat, akkor a zsidók főtolvaj gazemberek. És máris varrja szorgosan fölfelé a svasztikát, így lesz a horogkeresztből az ellenállás jele.

A határainkon túli magyarok ellen uszítani meg kóser, rendes baloldali viselkedés, mi?


Vörös farok 1.

A kúrinfó ujjong, a Jobbik antiszemita pártként az előkelő 5. helyen szerepel a listán, éljen az országimázs. A Jobbik, akár a lengyel barátaink, sikeresen feltalálta a zsidók nélküli zsidózást, a legutóbbi népszámlálás szerint 12 ezer ember vallotta magát zsidónak. Mindennapi aljasság, mint a katonaságban a szívatás: szívatják a határainkon túli magyarokat? Akkor szívassuk a saját kisebbségünket.

Ugyanitt megjegyzem, bár nem mentség: a beteg lelkű magyarság nem csak a zsidókat, de a cigányokat, a komcsikat, a jobbereket, a ballereket, határainkon túli "románokat",  hajléktalanokat, nyugdíjasokat, leszázalékoltakat, bringásokat, autósokat, drogosokat, buzikat, stb. vagyis igazából önmagát gyűlöli, mint Európa legboldogtalanabb nemzete (itt egy másik, a boldogtalansági lista).

Vörös farok 2., a skizoid paranoia jegyében :)


inkább nem

Ja, és még valami:

 a belváros blogot itt lehet feljelenteni:
www.wiesenthal.com/topten2013
We invite members of the public to forward to the Wiesenthal Center anti-Semitic and/or anti-Israel
so that such incidents can be exposed and that the perpetrators be held accountable.
Please email us at: slurs2013@wiesenthal.com

7 megjegyzés:

Én írta...

mészpicsába, köcsögnáci

greek tpubvi írta...

tessék végigolvasni

Névtelen írta...

ez mi? ne hallgassunk többé Roger Waterst?

Névtelen írta...

Izrael über alles

------------------ írta...

ez fos

Névtelen írta...

With this disgusting display Roger Waters has made it crystal clear. Forget Israel, never mind ‘limited boycotts promoting Middle East Peace.’ Waters is an open hater of Jews,” said Rabbi Abraham Cooper

BB írta...

hiszteroliberális, az mi?