2014. január 13., hétfő

Matricás Olcsó Kampány: A 4K és Schmuck Andor (Új Szocdem Párt, csatlakozz, valamint pusztuljon minden rablóbanda)

Icipici pártocska, icipici kampányköltség, icipici óriásplakát: tkp egy matrica.

Először a szerkesztőségünkben is oly népszerű politikusellenességgel indít ("Pusztuljon minden rablóbanda"), majd egy kétségbeesett sikollyal szeretnének kiemelkedni önnön lényegtelenségükből: "Új Szocdem Párt, csatlakozz!" - szólítják fel a széles néptömegek előtt Schmuck Andort, hogy AGGYÁL PÉNZT.

A szabadság összeköt .

Schmuck persze nem rablóbanda, hanem baloldali harcostárs, olyan megkerülhetetlen antifasiszta, baloldali szervezettel, mint a Tisztelet Társasága  nyugdíjasok szavazataival üzérkedni, meg a ma már deresedő-hájasodó középkorúak szellemi fejlődését alapvetően meghatározó Ürgammák pénztalicska a köztévéből egy Észak-koreában is cikinek számító bornírt, seggszagú szcifiért, cukros, baloldali üditőitalt a gyerekeknek stb.

A tömegpárt 4K-val ezek szerint minden szellemi és lelki összetartozás ellenére még Smuki sem akar összenőni?Negyedik Köztársaság


Omár elmondta véleményünket a rendszerváltás óta eltelt időszak teljesítményéről is.

„Az elmúlt 25 évben minden politikai párt és irányzat bebizonyította, hogy az, hogyha gazdasági háttérhatalmak, vagy pénzemberek, vagy lobbik befolyásolnak egy pártot, akkor az az ő érdekeiket fogja képviselni. Akkor a választópolgárok érdekeit nem fogja képviselni. Azt gondolom, hogy az egyetlen út a magyar politika megtisztulására, a magyar közélet minőségének javítására, hogyha ezeket a hatalmi tényezőket kizárjuk a politikából, és minél több ember részt vesz a közéletben, minél több ember kifejezi a politikai elköteleződését, a véleményét, rész vesz a közéleti szervezetek munkájában, ez az egyetlen esély arra, hogy Magyarországon normális életszínvonal, és békés közélet kialakulhasson.”

„A politikának nem a közpénzek lenyúlására kell irányulnia. A közéletnek nem az a lényege, hogy ki fér hozzá közpénzekhez, hogy majd abból saját gazdasági hátteret építsen, és ebből a gazdasági háttérből újra befektessen, hogy közpénzekhez jusson. Nem ez a lényege a politikának, nem ez a lényege a közéletnek. Ez egy sajnálatos fejleménye a rendszerváltás bukásának Magyarországon. (…) Ezt kell meghaladnunk. A mi generációnknak az a feladata, hogy egy értelmes alternatívát nyújtson ezzel szemben.” - így fogalmazott a műsor végén alelnökünk. (negyedikkoztarsasag.hu)


Kapcsolódó: Se Orbánt, se Bajnait (4K)
Nincsenek megjegyzések: