2014. január 23., csütörtök

4K: a fű nem drog (dübörög a kampány)

Aki nem tépett még be, az talán rákellenes gyógyszernek tekintheti, viszont innét üzenem a betonra bepálinkázott, libsibibsiző, buzizó, cigiző, nyugtatozó, önfelmentő, önigazoló rendesmagyarembereknek:

inkább szívjon a lányom, mint hülyére igya magát, mert így kevesebb eséllyel karambolozik vagy vállal főszerepet egy KDNP-s bukakke partin.

A 4K mozgosítaná a fűveseket, de igazából nem oldja meg a többi drog problémáját.

Javaslatunk No 1: legyen teljes drogtilalom Magyarországon! Totálisan Drogmentes Társadalmat! Tiltsuk be az alkohol és dohány mellett a kedélyjavító gyógyszereket is, le a gyógyszergyárak államilag megtámogatott profitjával. (Erre a programra facebook csoportot kéne alapozni, bár kár, hogy néhány tálibon kívül senki sem látogatná).

Javaslatunk No 2: MINDEN DROG LEGALIZÁLÁSA! A drogellenes harc teljes kudarc, bárki néhány perc alatt beszerezheti a kedvencét (be is szerzi). A dekriminalizálással csökkenhetne a rendőri korrupció (lásd Vizoviczki diszkóit), a zsaruknak más megélhetési forrás után kellene néznie. Ráadásul ellenőrizhető lehetne a drogok minősége, sőt az állam is részesülne a bevételből (amit aztán a leszokni vágyók kezelésére fordíthatna). Ha valakinek esetleg kétségei vannak, keressen rá a krokodil nevű drogra, hogy milyen sikereket ért el Putyin és bandája a témában. Ingyen drogot a rászorulóknak orvosi receptre, állami belővőhelyeket addiktológussal és steril tűvel. Provokatív? Svájcban ingyé' adják a hercsit a szerencsétlen balfaszoknak ellenőrzött állami belővőhelyeken, cserében csökkent a drogosok száma, valamint a bűnözés, HIV-fertőzöttek, hepatitiszesek stb. aránya.  Megelőzés, terápia, kínálatcsökkentés, ártalomcsökkentés.


"In Switzerland, the medicalisation of heroin use has helped change the image of users: from rebels to losers," Nordt said. "In the eyes of the young, they're mostly just sick people, forced to get medical help."

"A fű nem drog"
legalizé. Kicsi költségvetés, kicsi plakát.

végre valakik felvállalták
lelőhely: valahol Budapesten, valahol a Körúton, a dübörgő gazdaság miatt bezárt egyik bolton

kapcsolódó: a 4K és Smuki
Dózsa György Che Guevara alternatívája

Nincsenek megjegyzések: