2012. március 19., hétfő

Kossuth tér 2014

Kossuth tér, 2014

Ilyen lesz a tervek szerint a Kossuth tér az átalakítások után.

"Ilyen lesz a tervek szerint a Kossuth tér az átalakítások után. A kormány időközben nem az eredeti koncepcióban szereplő 1944-es, hanem  az i.e. 2012-es állapotokat szeretné rekonstruálni (vagy retusálni?)." A parlament egy óriási barlangban lesz majd, ahol jódlizással fognak felszólalni a képviselők, a szavazás pedig sziklarajzok formájában történik. Lesz majd e mennybéli államskanzenben egy másik törzsnek is helye: ők a Milla becenévre hallgatnak.

Néha törzsi vadászat, bandaháború és kannibállakoma fogja szinesíteni a képviselők életét. A projekt az "Olcsó állam - fenntartható visszafejlődés" uniós projekt keretében valósul meg. Az LMP-frakció a képet látva megfontolandónak tartja az ötletet. Az MSZP is végeredményben pozitívnak értékelte a térátalakítás tendenciáit. Bár kijelentették, hogy egy Károlyi-szobornak igazán lehetne helye két szomorúfűz között egy emléktáblával kiegészítve, hogy majd 4024 év múlva ezen a helyen fogják kikiáltani az első vagy második Köztársaságot. A tábla szövege magyar mellett még ógörög, markoman, kvád, vizigót, latin, hun, avar, morva, dunai bolgár nyelveken is tudtul adná ezt a jövőbeli eseményt. A Jobbik támogatásáról biztosította az ötletet, de kérte a kormányt, hogy a szakártői munkába vonják be Heribert Illig botcsinálta konspirációs történeti teoretikust is, és felhívta a figyelmet, hogy ha jiddisül és héberül is kint lesz a felirat, vagy abban lesz bármilyen homályos utalás a holokausztra, akkor sajnos két héten belül fel fogják találni a lőport és minden szabályt felrúgva technológiai monopóliumra törnek a Kossuth téri őserdei rezervátumban.
(by Trurl)

kapcsolódó: a Kossuth tér visszarendezése

2 megjegyzés:

BB írta...

‎""Arcformák korrigálása
A tömött, gondozott bajusz és szakáll álcázhatja a keskeny arcot, a hegyes, vagy kicsi állat, és ellensúlyozhatja a kopaszodó fejet.
A szakáll nélküli, tömött bajusz elvonhatja a figyelmet a nagy orról, a széles arcról, az előreugró állról, vagy az alacsony homlokról." (wellness-eletmod)
Like · · Unfollow Post · Share

Névtelen írta...

fekete-avantgarde
http://youtu.be/mrfpUx4zc48

Kihúnytak tán az utcai lámpák,
Miért sírnak a belvárosi árvák?
Egy idő óta súlyos lázban élek,
Az idióta a megfáradt Szentlélek...
http://aoz.uw.hu