2010. április 11., vasárnap

B. City Pub

Budapest, VI. kerület, Zichy Jenő utca, 6. kerület, B. City Pub, kocsma, Budapest, blog
Budapest, VI. kerület, Zichy Jenő utca, 6. kerület, B. City Pub, kocsma, Budapest, blog, képek, pictures, photo, fotók
Budapest, VI. kerület, Zichy Jenő utca, 6. kerület, B. City Pub, kocsma, Budapest, blogMintha Pub.

Egy kocsmákkal és parkoló autókkal teli szűk utcácskában, melyet az Isten is gyalogos forgalom számára teremtett. Az isteni szándékot persze felülírták a Centrum parkoló cég profitmaximalizálási törekvései.

Papíron non-stop, de mintha hajnalban kibasztak volna az amúgy nagyon barátságos és türelmes lányok a pirkadó fehér halálba.

A berendezés egy angol pubot utánoz, persze kényelmetlen fapadokkal, amúgy magyarosan. Élő és holt színészek légiója a falon, bizonyára tetszik egyeseknek egy színes celebdobozban inni. A kló egyszemélyes, piszoár nincs, állandó a dugó, egyik lábukról a másikra álló, szorongó arcú emberek tömörülnek a slózi előtti raktárhelységben. Roncsfilmes hangulat rulez: flosh zene valami proli rádióadó közvetítésével. Vegyes vendégsereg, csócsóasztal és sűrű füst is van. Viszont olcsónak mondható, 300 alatt is van ser.


Kiszolgálás: 5 ( asztalnál is lehet kérni sert, a csikknek ideje sincs kihűlni a hamutartóban, mert elviszik a szorgos jánykák). Időnként kifogynak sörből-cigiből, shit happens ezen a nagyforgalmú helyen. Hétvégén gyakran a pult előtti bárszékeket is lefoglalják, szal a válság ide nem cuppent be. A néhai médiaceleb, Tomcat, valamint bandájának is kedvence volt.

B. City Pub
cím: 1066 Budapest, VI. kerület, Zichy Jenő utca 32

A kocsmablog,

Végezetül tekintse meg a kilencvenes évek stíljében készült bemutatkozó filmecskéjüket,


Kocsmák a környéken: Bakegér az MSZP székház mellett, Kiadó kocsma

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

prolikocsma szar zenével

Vendég írta...

A társaságunknak kiszámláztak egy légbőlkapott szendvicset...