2010. április 9., péntek

A Demokratikus Charta uccsó lövése

Vörös Farok, mutassuk meg a másik oldalt, vagymi. A Charta nevű izé tüntetése a Finesz székháza előtt, az év videója a mandiner.hu nagyreményű brigádtól. Szőlőbányászozás, bolsevikozás, Hitlerezés, szabadságot féltő önjelölt demokraták egykupacban, összebújtak a Patástól remegve.

Megtudtuk:

1. A kurinfó legújabban a kommerek legtöbbet hivatkozott forrása, ergó az általuk többször betiltani próbált szélsőradi portált hitelesként elfogadva, értsd. rehabilitálva a nácikók első számú kedvencét. Közös forrásra járnak ezek, baszki.
2. Önfeledten ávéhásozó és háromperhármasozó kommerek, érthető, hogy a rajtuk száradó történelmi szarból szeretnének egy keveset visszadobálni. Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik: nemsokára már rendőrterrort is fognak emlegetni.
3. Körömpörkölt Bauer a politikai túléléséért küzd, blutybluty, hozza az oly szórakoztató raccsolását és az agynak oly fájdalmas surmóságait.
4. Gréczy elvtárs meg szokás szerint vastagbőrű segget visel az arca helyén, onnét eregeti agresszív pofátlanságait: a Fidesz és a Jobbik tkp. most is szövetséges, az erőteljes szívatás ellenére, kurucék infói meg attól hitelesek, hogy más újságok is átvették. És ha az orrá alá dörgölnek némely kényelmetlenséget, akkor szimplán lehazugozza a merész elkövetőt. Hej, Gréczy csajának sem lehet könnyű ezzel a.
5. A Fidesz a ma bolsevikjai (meg még néhány raccsolásba fúló alapköpés Bauertől, a Maszop ügyeletes beszédhibásától).
6. Az LMP-t Szombati Kristóf képviselte a rendezvényen, meg nem is. Kint is vagyok, bent is vagyok, jaj de jó, hogy mozoghatok.
56.


Nincsenek megjegyzések: