2010. április 12., hétfő

A Város Mindenkié

A Város Mindenkié, blog, Budapest, Krízisautó, Menhely Alapítvány
Budapesten tízezres nagyságrendben állnak üresen befektetésképpen megvásárolt lakások, ezres nagyságrendben élnek hajléktalanok az utcán. Nincsen ez jól így, emberek. Támogassuk a lakások önkényes elfoglalását, egyfajta megélhetési squadizmust, mikor nem ráérő hülyegyerekek brahiból, hanem igazi rászorulók költözzenek jogcím nélkül, ám évek óta üresen álló lakásokba/épületekbe.
Úgyhogy közzétesszük a leglecsúszottabbak védelmében tevékenykedő csoport felhívását, remélhetőleg tevékenyen is résztvéve a munkájukban.

Kedves Barátaink!

A Város Mindenkié szeretettel meghív Benneteket a Menhely Alapítvány télbúcsúztató programjára, melyhez mi is csatlakoztunk.

Időpont: 2010. április 15. csütörtök
Helyszín: Blaha Lujza tér

A program során búcsút veszünk a téli krízisidőszaktól, virágokkal emlékezve a tél áldozataira, a 2009-2010 telén elhunyt hajléktalan emberekre. A télbúcsúztatáson jelképesen „elcsomagoljuk” a Krízisautót, amellyel a Menhely Alapítvány a közterületen élő emberek segítését végzi.

Találkozó: 11.45-kor a VII. ker. Kürt u. 4. szám alatti nappali melegedő előtt, ahonnan közösen vonulunk át 12.00-kor a Blaha Lujza térre.
Várunk Benneteket szeretettel!
A Város Mindenkié csoport
avarosmindenkie@gmail.com
avarosmindenkie.blog.hu
--
A Város Mindenkié rendszeres műsora a Muzsikus rádión minden kedden 16 és 17 óra között hallható. www.muzsikusradio.hu

Nincsenek megjegyzések: