2009. június 17., szerda

A Gonosz megjelent Budán

gososz, darkness, sötétség, félelem, angstFélelem és reszketés, a Gonosz beköltözött egy társasházba. A hegyvidéken sem könnyű az élet, sőt berosálsz. Egy titokzatos rém pusztít a Citadella környékén. Oson és rémtettel.
  
Nem árt néha-néha a hátunk mögé tekinteni!
Nem árt néha-néha a hátunk mögé tekinteni!
Nem árt néha-néha... hörr... hörrr...

Az alábbiakban közreadjuk egy közös képviselő drámai hangú körlevelét, betűhíven




közös képviselő, félelem, rettegés, Citadella, Budapest, Magyarország, VIGYÁZAT…  Mert külsőleg normális ember benyomását kelti és nem különbözik a tulajdonos , vagy a lakótársétól. Óvatos és körül tekintő! Tevékenységét félhomályban, vagy sötétben, de mindig – lehetőleg tanúk nélkül – napközben is végzi. Lelke mélyén irigy és dühös, majd a kártékony munkája után boldog! Haragszik a munkáját végző (a jól gazdálkodó, pályázatokat nyerő, és a Házirend betartását figyelemmel kísérő, stb.) társasházi közös képviselőre, a lakása felújítását végző szomszédjára, az új autót vásárlóra, a tisztaságot és rendet csináló házfelügyelőkre, stb… Boldog, ha alattomos károkozásával sikert ér el! Tevékenységének eredményességét a közérdekű tájékoztatást tartalmazó plakátok letépése, a levélszekrényekről lekapart névtáblák, az udvari új autók oldalának végig karistolása, liftek tönkretétele, a tiszta lépcsőházaknak – cigaretta csikkekkel és papírzsebkendőkkel való teleszórása, a pincék és a lépcsőházak villanykörtéinek eltulajdonítása, a falak befirkálása és az udvari növényzet kipusztítása teszi látványossá!  Zsebében lapulnak munka eszközei: a plakátok és névtáblák lekaparására szolgáló kések, bicskák és az autók oldalának végig karcolásának eszközei: a hosszú hegyes tárgyak! (például: szögek)  Mi tehát a konzekvencia, mi a teendő abban az esetben, ha a ma még ismeretlen személy kezdődő elmebaja tovább súlyosbodik?  Nem árt óvatosnak lenni és nem árt néha-néha a hátunk mögé tekinteni, mert aki a fenti disznóságokat elköveti, az más és nagyobb aljasságok végrehajtására is képes lehet!  Budapest 2009 május 26  Közös képviselő.sk  Utóirat. A lakótelep polgárőrei figyelik az eseményeket és már jó nyomon vannak!
devil, ördög, darkness, evil, sötétségVIGYÁZAT…

Mert külsőleg normális ember benyomását kelti és nem különbözik a tulajdonos , vagy a lakótársétól. Óvatos és körül tekintő! Tevékenységét félhomályban, vagy sötétben, de mindig – lehetőleg tanúk nélkül – napközben is végzi. Lelke mélyén irigy és dühös, majd a kártékony munkája után boldog! Haragszik a munkáját végző (a jól gazdálkodó, pályázatokat nyerő, és a Házirend betartását figyelemmel kísérő, stb.) társasházi közös képviselőre, a lakása felújítását végző szomszédjára, az új autót vásárlóra, a tisztaságot és rendet csináló házfelügyelőkre, stb… Boldog, ha alattomos károkozásával sikert ér el! Tevékenységének eredményességét a közérdekű tájékoztatást tartalmazó plakátok letépése, a levélszekrényekről lekapart névtáblák, az udvari új autók oldalának végig karistolása, liftek tönkretétele, a tiszta lépcsőházaknak – cigaretta csikkekkel és papírzsebkendőkkel való teleszórása, a pincék és a lépcsőházak villanykörtéinek eltulajdonítása, a falak befirkálása és az udvari növényzet kipusztítása teszi látványossá!

Zsebében lapulnak munka eszközei: a plakátok és névtáblák lekaparására szolgáló kések, bicskák és az autók oldalának végig karcolásának eszközei: a hosszú hegyes tárgyak! (például: szögek)

Mi tehát a konzekvencia, mi a teendő abban az esetben, ha a ma még ismeretlen személy kezdődő elmebaja tovább súlyosbodik?

Nem árt óvatosnak lenni és nem árt néha-néha a hátunk mögé tekinteni, mert aki a fenti disznóságokat elköveti, az más és nagyobb aljasságok végrehajtására is képes lehet!

Budapest 2009 május 26

Közös képviselő.sk

Utóirat.
A lakótelep polgárőrei figyelik az eseményeket és már jó nyomon vannak!

3 megjegyzés:

Lesley írta...

Végre, ott is történik valami! :)
muszáj figyelmeztetni a népet, mert ki tudja...

BB írta...

höhö, téged meg a Gonosz motorizált változata ütött el :D

Lesley írta...

A Gonosz alapból motorizált. Sőt! maga a motorizáció a megtestesült Gonosz!
Amit Te láttál, az csak a segédje...