2009. június 18., csütörtök

A Cafe Alibi duplikált utcanévtáblája


2009.06.22, frissítve egy kommentárral: "hogy miert?
evekig nem volt lathato utcanev tabla sem a teren, sem a Kiralyi Pal utcanal.Amint kiraktak a sajatjukat, egybol felkerult a hivatalos tabla is.
nem fura?"


Hangulatos, kicsiny kocsmaétterem a jogi kar szomszédságában, ahol ifjú paragrafászok matatnak a félhomályban a kolléginák bugyijában. De.

Miért? Why? Warum? Warum nicht?

Mi a Jézus metélt faszáért adományoz a Cafe Alibi utcanévtáblát Budapestnek? Rajta diszkréten feltüntetve: E táblát a Cafe Alibi adományozta Budapest városának. Miért? Rogán Anti nem ér rá táblát felszerelni mostanság az állandó önfényezés miatt? Ráadásul az eredeti is fent van, szal minek hirdeti két tábla is, h erre a Károlyi Mihály utca. Sőtráadásul az "adományozott" táblák lényegesen silányabb minőségűek a régi, cirádás, öntöttvas tábláknál. Hát van engedélyük erre, kéremszépen, összevissza adománykodni? Ide lőjenek a válasszal!

Alibi Cafe, Budapest, belváros, V. kerület, Károlyi Mihály utca, Kiadó kocsma,  étterem, Citadella Restaurant,  utcanévtábla, adomány


Szombat: 9.00-21.00|Vasárnap: 9.00-17.00. Cím: 1053 Budapest, Egyetem tér 4.|Asztalfoglalás: +36 1 317 4209|e-mail: info@cafealibi.hu
Honlapjuk kiakadt, de bővebben itt is olvashat.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

hogy miert?
evekig nem volt lathato utcanev tabla sem a teren, sem a Kiralyi Pal utcanal.Amint kiraktak a sajatjukat, egybol felkerult a hivatalos tabla is.
nem fura?

BB írta...

Köszönjük hozzászólását, átemeltük a bejegyzésünkbe

Névtelen írta...

Férőhely: 30 | Vendégtér mérete: 50 m2

Az étteremről:
A Café Alibi 2000. szeptember 20-án nyílt meg a jogi Kar közvetlen szomszédságában az Egyetem téren. A kialakításban a tulajdonos és családtagjai elképzelése játszott szerepet és alakult ki végül ez a romantikus, klasszikus és meghitt atmoszféra. A Kávéházak Versenye 2005 első helyezettje.