2014. március 1., szombat

Totális agyfasz és elkúrás: a 4K kampányol

Erre mondják az amerikai imperialisták, hogy complete clusterfuck.

Méghogy a fű nem káros
... A 4K bandája jobban leépült a fűtől, mint Szanyi kapitány a tyúxarpálinkától. Ezek elhülyültek, bazmeg, ráadásul ótvar régi reklámötleteket adnak elő fiatalos hevülettel.

 Tessék, a kampány legnagyobb cikije egy önmagát haladó szelleműnek tartó társulattól.:


Papp Réka Kinga, 4K, szóvivő, csöcsök
Papp Réka Kinga, a 4K szóvivője

Viccnek durva. A női test, mint jutalom, éljen a szexizmusba csomagolt feminizmus. Ügyes kis duplagondol, recskajanik, aláírjatok, a 4K nyit az internetes pornófanok, vagyis a csendes többség irányába! Akkor már inkább Vona kiskutyás vagy Orbán kislányos képei, ráadásul akkora lopás az alapötlet, mint Simicska aranyozott vécékeféje.

Tessék das original:



Avenir: "egy ügynökség, amely betartja ígéreteit"

A kiscicás képet nem minősítem, annyira fájdalmas, még a paleointernet korából előbányászott régiség, hogy egyeseknek talán újnak hat.



4K, Papp Réka Kinga, macska, cica


Legalább megint hanyagolhatom a szavazást, marad a "Szavazz Fasszal" mozgalom, mint egyetlen, tiszta lelkiismerettel vállalható opció.


Bréking nyúz: 
baszki, ezek már a Jobbiktól is lopnak, mint egy koxra gyógyult Schmitt Pali. A 4k! programjából:


102. A "megélhetési gyermekvállalás" leépítése érdekében a családi pótlékot és egyéb támogatást az állam legfeljebb öt gyermek után biztosítja.
4K: "megélhetési gyermekvállalás"


Következzék a csúnya übernácifasisztaszélsőjobb Jobbik:


Jobbik: "megélhetési gyermekvállalás",
csak 3 gyermekig kóser a gyerekszám, a többi deviancia

5. Családtervezés. Átalakítanánk a családi pótlék rendszerét, megfékezve a megélhetési gyermekvállalást és támogatva a felelős családtervezést. A pótlék rendszerét oly módon alakítjuk át, hogy a szülőnek csak 18 éves kortól folyósítanánk, a 3. gyermek után már csak adókedvezmény formájában. Azok a gyermeket nevelő családok, akik szociális támogatásban részesülnek, a segélyt és a családi pótlékot egyaránt szociális kártyára utalva kapják meg. A családtámogatási rendszert a nyugdíjrendszerhez hasonlóan inflációkövetővé tesszük. (Jobbik)

2 megjegyzés:

I Blinded Him with Arrogance írta...

A pina nem áru, elvtársak. Előre a liberálbolsevista álomért. Ismét nőtt a termelés!

V, mint Vízcsap írta...

Orbán segglikából kombájnzúgást hoz az esti szellő