2014. március 29., szombat

Szabados Irene, Orbán Viktor és a királyi parkoló

Egyes nemmagyarok szerint Orbán Viktor pökhendiségben veri a másik agyfaszt, Gyurcsány Ferencet, de mi elhatárolódunk. Hé, mégis, gyalog járjon fodrászhoz a Nemzet Atyja? Esetleg eresszen hosszú hajat, mint a pinabubus Dajcs? Mégis, hol parkoljon, gengsztermódra a buszsávban? Különben is: milyen demokratikus gondolkodású a Nemzetünk Aranyló Csillaga, hogy Ő MEGY A FODRÁSZHOZ. Nix házifodrász, mint Dolfinak vagy Kobának! Ebből is látszik, ami látszik: SZAVAZZ A FIDESZRE, VAGY AKKORA LESZ A REZSID, MINT GYURCSÁNY ORRA!

Sajnos, az antimagyar PM uszítók által a járdára (mi a faszért kellet összekenni a gyalogosok cipőjét festékkel?!) KIRÁLYI PARKOLÓ feliratot már nem tudtuk lefotózni, mert az Illetékesek példamutató villámsebességgel legőzborotválták. Remélem, jól meg is büntetik a büdős zsidókat péemeseket!

Szabados Irene meg jó arc, ő a főtámogatója a Tweed Run nevű bringás maszkabálnak. Valamivel támogatja, az biztos. Namindegy. Irene honlapjáról ezt feltétlenül át kellett emelni, betűhíven:

Verseny stílusok a Tweed Run-on:

 Gangszter:

Úr: Sötét/melange színű szövet zakók, hozzá illő mellény vagy kötött mellények, szövetnadrág, hosszított prémgalléros gyapjú kabát/szövetkabát/bőrkabát, nadrágtartó, bőr cipő (fekete+fehér zokni),  díszzsebkendő, csokor/férfi nyakkendő, gomblyukba tűzött rózsa/ szegfű.  Egy gengszter csak is kalapot visel, sapkát csak a kölyök visel, és aki sapkát visel az nem férfi- kalap, keménykalap.
Hölgy: Esetleg itt is lehet férfias ruházatba bújni. Férfikalap, nyakkendő, férfiing/világos női blúz, Prémgalléros kabát, hosszú női kesztyű vagy bőrkesztyűk, Vörös rúzs és sötét smink. A nőiesebb verzió,  játékos, csillogó és vidám. Olyan, mint maga a kor. Tollboák, tollas fejdíszek, női kalapok, harisnyatartó. Hideg ellen nagy prémes kabát. Elegáns, karcsú szipkája elengedhetetlen kelléke öltözékének.










Volt felirat, nincs felirat

video

Nincsenek megjegyzések: