2014. január 13., hétfő

Napikampány: Péter üzeni, hogy újra erősek vagyunk (Független Kisgazdapárt)

Így már más a gyerek fekvése: Ha Péter velünk, akkor ki a faszomfidesz ellenünk?

Tebenned bíztunk eleinktől fogva, Péter.
Jó kis hobbi ez az elnökösködés, Péter.
Belépek a pártba, ha én leszek a külügyminiszteri szék várományosa. Deal, Péter?




Isten hozta, köszöntöm megújult honlapunk olvasói körében!

A megújulással több mindenre szeretnénk utalni: arra, hogy a Független Kisgazdapárt, mint egyetlen történelmi párt – akárcsak a történelem során már jópárszor – képes volt újjászületni ezúttal is: a 2014-es országgyűlési választáson a párt valamennyi körzetben indít jelöltet!

A 2002-es összeomlás után tíz évnek kellett eltelnie, hogy az akkori évek szervezeti, morális és anyagi csődjéből, mint egy elképesztően mély kútból a párt kimásszon.

Milyen érdekes, hogy az ország sorsa és a párt sorsa az elmúlt száz év alatt komoly azonosságot mutatott. Akkor ment jól az országnak, amikor a Kisgazdapárt is sikeres volt.

Az, hogy a párt elindult gőzerővel fölfelé, jelzi: a hazánk sorsában is várható pozitív változás, – de az igazi fordulathoz mi is kellünk!

Elnökként tíz éve dolgozom ezen a fordulaton. Eleinte sokan azt kérdezték, miért hagytam ott az újságírói pályát, – a 70-es, 80-as években a Rádióban szerkesztő-riporterként, a Televízióban bemondóként, illetve a 90-es évektől újságok kiadójaként tevékenykedtem.

Legfontosabb feladatomnak azt tekintettem, hogy szigorúan megőrizve a párt szellemiségét, az Isten-Haza-Család gondolatkört, olyan fiatal csapatot építsünk – a körünkben tiszteletet kiváltó idősebbeket megőrizve –, amelynek tagjai korunk minden kihívására megtalálják a választ, s rövidesen az ország irányításában is meghatározó szerepet játszanak.

Ez a fiatal csapat már készen áll, a Független Kisgazdapárt a közelmúlt legidősebb korátlagú politikai formációjából a legfiatalabb párttá formálódott.

Megértették a 2010-es évek legfontosabb, eredendően kisgazdapárti üzenetét: – Légy a Hazád gazdája! – mert valamennyien saját bőrükön érzik, hogy csak ezzel a hozzáállással indulhatunk eséllyel a nemzeti újjászületés programjának, az Új Remények feladatainak megvalósításában.

Hegedüs Péter
elnök

Egy szép nagy család ez az FKGP, nem vagy, már nem vagy egyedül:

2013. november 17-én a 105 éves Független Kisgazdapárt több, mint ezer tagja és szimpatizánsa töltötte meg a budapesti Syma csarnokot. A párt ünnepélyes Programadó Nagygyűlésén a kisgazda család együttesen hirdette: Összetartozunk!


Az FKGP honlapja is megér egy látogatást, sok más érdekesség mellett van benne elnöki köszöntő, elnöki jegyzet, sőt sportrovat is. Ez tetszett:

Látogatást tett a Független Kisgazdapárt székházában a Magyarországi Örmény Kisebbség Elnöke, dr. Serkisian Szeván abból az alkalomból, hogy megköszönje a párt kiállását az örmény nép mellett.

Hegedüs Péter, a párt elnöke két hete nyílt levélben fordult a kormányfőhöz azzal a felhívással, hogy a fővárosban létesítendő azeri park tervét az egy évvel ezelőtti baltás gyilkosság, illetve a tettes kiengedése miatt egyelőre vegyék le napirendről. A Független Kisgazdapárt gesztusát örmény asztali zászló ajándékozásával viszonozta a kisebbségi elnök, dr Serkisian Szeván.



 A Független Kisgazdapárt álláspontja szerint a magyar adórendszerből ki kell vezetni az általános forgalmi adót, és helyette az Egyesült Államokban alkalmazott forgalmi adót (sales tax) szükséges bevezetni!

Az a két adózási forma között a lényegi különbség, hogy az amerikai adózási rendszerben – szemben az áfarendszerrel – nem kell adót fizetni, ha egy cég egy másik viszonteladó felé értékesít. Az értékesítési láncolatban kizárólag akkor keletkezik adófizetési kötelezettség, amikor a terméket vagy a szolgáltatást a fogyasztó részére értékesítik. Ezen adózási formának köszönhetően a cégek kevesebb adminisztratív feladattal számolhatnak, a jogtalan adóvisszaigénylések kiküszöbölhetőek, hosszabb távon az állam biztosabb adóbevételekre számíthat, és a feketegazdaság legális üzleti szektorra gyakorolt torzító hatása mérsékelhető. (fkgp.hu)


Kapcsolat:

Budapest,
1092 Kinizsi utca 22.
+36 1 215 0718
info@fkgp.hu


Kampány 2013, üzenet a sírból: Független Kisgazdapárt
 Reklámmentes Budapest / Ads Free Budapest (NO ADS, NO SHIT)


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

wallpaper:) http://zeroz3ro.tumblr.com/image/73450498034