2014. január 17., péntek

Napi gyűlöletadag, hangulatjelentés a fészbúkról

Alle gegen alle, Európa legboldogtalanabb nemzete választásra készül (bár ugyan minek).
A zsidózás, cigányozás balos alternatívája Horn Gyuszi óta a románozás. Világ proletárjai. Értelmiségi racionalizálás.

Sz.T:
Először nem szóltam. Szeretem azt hinni, hogy úriember vagyok. Másodszor sem: ugyanezért. De mivel egy nap alatt harmadszor ütközök távoli és távolabbi ismerősöltől és ismeretlenektől
érkező felhívásokba, amelyek a határon túli magyarok kifejezett gyűlöletére szólítanak fel, elmondom a véleményemet. Ezek a felhívások mind Orbán Viktor malmára hajtják a vizet. Az összes eddig regisztrált határon túli szavazat sem képes ötnél több mandátum sorsát eldönteni - az összes külföldi országot számításba véve. Egyszerű, számszaki tény. A választási csalás, amire a kormány készül, pont ezeknek a megsokszorozása: de ezt a csalást Budapesten tervezik, sehol másutt. Aki olyasmit terjeszt, hogy a határon túliak szavazatai fogják eldönteni Orbán javára a választásokat, az egyrészt nem tud számolni, másrészt nem demokrata, nem ellenzéki és nem is ellenálló - az Orbánnak dolgozik, tudatosan vagy tudatlanul. Tessék megtanulni előbb számolni, aztán gyűlölködni. Dixi.
G.I:
Egyáltalán nem kell gyűlölni a határon túli magyarokat ahhoz, hogy megkérjük őket, szépen: ne akarjanak nekünk parlamentet, kormányt választani. Adott esetben az a néhány mandátum akár döntő is lehet.
De egyébként se...


Sz.T: Valamint arra sem kellett volna kérni őket, hogy de. Ugyanis ők - nem kérték. Ezért nem Kolozsvárott vagy Szabadkán harcoltak, ott ugyan nem harcolt senki. Ezért Pesten harcoltak.

G.I: De elfogadni sem kellene - úgy értem, a szavazás lehetőségét. Komoly ok van szerintem azt föltételezni, hogy az egyébként differenciált határon túli magyarságból csak azok fognak szavazni, akik a Fideszre vagy a Jobbikra voksolnak - a többiek ui. nyilván értik, hogy ez nem az ő dolguk...






Nincsenek megjegyzések: