2014. január 1., szerda

Ételosztás január 4-én a Bérkocsis utcában (Avagy dübörög a Pannon Puma, Magyarország jobban teljesít


Szociális Önvédelem:

Januárban újra meleg ételt osztunk! Sokan jelezték, hogy a facebookon jutott el hozzájuk a korábbi osztások híre, segítsd hát, hogy újra minél több rászoruló értesüljön erről a dologról!


Január 4-én újra meleg étellel várjuk a rászorulókat. Sűrű lencseleves lesz füstölt hússal. A Szociális Önvédelem havonta kétszer oszt meleg ételt rászorulóknak, hetente négyszer pedig be lehet térni hozzánk internetezni napközben. Most azt tervezzük, hogy hetente egyszer teát és zsíroskenyeret osztunk vasárnapi napokon, amikor a nappali melegedők többsége zárva tart. Munkánkhoz nagyon sok segítséget kapunk, ezt ezúton is köszönjük! Így jutottunk például 100 literes kondérhoz, sok-sok alapanyaghoz. Mivel kapacitásunk növelni akarjuk, ezért továbbra is fogadunk alapanyagokat (liszt, krumpli, bab, lencse, hagyma, sárgarépa, petrezselyem), illetve nagyobb edényeket (50-70 literes fazekak, üstök). Nálunk nem csak karácsonyig tart a jótékonykodás! SEGÍTS, ha MÁSSAL NEM, egy MEGOSZTÁSSAL! Köszönjük




"Valódi demokráciát! Nem vagyunk árucikk a politikusok és a bankárok kezében! Ne legyen illúziónk, magunkat kell megvédenünk."

helyszín: Bérkocsis utca 41
időpont: január 4, 12 órától




Nincsenek megjegyzések: