2014. május 27., kedd

Csepelről jelentkezünk, jó a parton inni: tarvágás és szemétlankák

Csak annyit tehetnénk hozzá, hogy a tulajdonos a lelkes tarvágást követően lelkes szemételhordásba is kezdhetne, mert a lelkiismeretlen vállalkozók által évek óta odahordott sitthalmok már szépen kizöldültek.

Valamint kéretik egy olcsó piaboltot is felszerelni a susnyásba, mert a benzinkúti boltok drágák.


behajtásgátló

távolban egy őrbodékábelégetéssel a tisztább levegőért


itt békésen éldegélt egy fa


csepeli tarvágás
szerb-magyar horror errefelé:

A rendőrség egyelőre sem a gyilkosságok, sem a nyomozás részleteiről nem árul el részleteket, csak annyit erősítettek meg, hogy négy holttestet találtak csütörtökön délután az elhagyatott területen. A sajtóban megjelent hírek szerint a rendőrség azt gyanítja, hogy a gyilkosságokat egy szerb uzsorás követte el, aki figyelmeztetésnek szánhatta az élve eltemetést. A Híradó szerint elfogták az elkövetőt, miután egy ember ki tudott szabadulni, és értesítette a rendőrséget. Ezt az információt Bartha László, a Nemzeti Nyomozati Iroda sajtószóvivője az [origo]-nak nem kívánta megerősíteni.

Lukács Csaba, a Magyar Nemzet újságírója állítása szerint telefonon beszélt azzal az erdélyi származású fiatalemberrel, akinek sikerült kiásnia magát, miután mellkasig beásták a földbe. A fiatalember azt állítja, a múlt héten, kiszabadulása után értesítette a rendőrséget, akik 24 órán belül elfogták az elkövetőket. A férfi szerint a gyilkosságokat egy szerb uzsorás követte el, akinek egy az erdőben élő magyar házaspár segített a gyilkosságokban. (A kiszabadult férfi történetérőlebben a cikkünkben olvashat bővebben.)

A harminc év körüli fiataleber családjával jelenleg a Baptista Szeretetszolgálat egyik védett házában van – mondta az [origo]-nak Lukács Csaba. A férfi megmenekülése után a Facebookon írta le először, hogy mi történt vele, a Baptista Szeretetszolgálat és Lukács így vette fel vele a kapcsolatot. A férfi Facebook-fiókját azóta a rendőrség letiltotta Lukács szerint.

A Népszabadság is úgy tudja, hogy a brutális bűntény hátterében egy szerb uzsorás-zsaroló áll, aki védelmi pénzt követelt vállalkozóktól. Ha nem fizettek, először csak megfenyegette őket, majd Csepelre vitte, és nyakig beásta őket a földbe, hogy “gondolkodjanak” a fizetésen. A Blikk szerint a szerb férfi évek óta uzsorakölcsönök adásából élt, és nem volt akkora összeg, amit nem tudott volna kölcsönként felhajtani.

Forrás: Origo
 

tavalyi képek

Nincsenek megjegyzések: