2011. augusztus 7., vasárnap

Boycott Burn! Erdélyi Zsolt Superman és a Radio Bro közterületi mocska

Radio Bro, rebels on air, burn
Radio Bro: szopóálarccal díszített Lánchíd
Budapest Új Főutcája, genuine new Radio Bro szopóálarccal

Radio Bro Lánchíddal 
Budapest faltól-falig szopóálarcban.

Erdélyi "Superman"  Zsolt , a szerencsésen megboldogult SZDSZ néhai kampányguruja a Coca Cola pénzén teleszemetelte matricával Budapestet a BURN üdítőital imázsépítő kampányának részeként. Fedőtevékenység: RADIO BRO, egy már megszűnt rádióműsor.

"Világvárost építünk", a világvárosokhoz hozzátartozik a tegelés és a reklámcélú matricázás, nehogymá' Mucsa legyünk, nemigaz? Erdélyi Zsolt és szorgos kis csapata ügyesen kiragasztgatott néhány ezer matricát szerte a városban, éljen a költséghatékony gerillamarketing, a Coca Colától kapott pénzeső meg jó helyre hullt.

Mint mondhatnánk erre a pofátlan vizuális környezetszennyezésre? Bojkottáljuk a Coca Cola termékeit, főként a Burn üdítőitalt, a Radio Bro csapata meg a logóként felhasznált szopóálarcban töltse a hátralevő idejét. Erdélyi "Superman" Zsolt főkolomposi minőségében extra büntetésképpen visszamászhatna egykori kenyéradó gazdija, Kuncze "Humorzsák" Gábor méretes segglyukába.

Coke Funiversity
A Radio BRO 91.4 májusban 30 napig uralja az étert és meghozza az igazi tavaszt! Toljátok fel a napszemüveget a fejetekre, hegyezzétek füleiteket és mondjatok le az unalomról, mert vége a középszernek. Non stop megőrülést ígérnek. Mi hiszünk nekik.
(facebook)

A Radio Bro abból az ötletből született, hogy adjunk a szarnak egy pofont. Egy olyan igazit. Amitől nem csak cseng a füle, de le is esik. A Radio Bro egy pillanatnyi rádió. Olyan semmihez sem fogható. Igazi. Nem akar hasonlítani. Magából indul ki – és a hallgatóig ér. Úgy igazán. Mélyrehatóan. Őszintén. Durván és szépen.Üvöltve és suttogva. Pontos gyomros. Nem fáj, felráz. 


Májusban 30 napig miénk az éter. Mi leszünk az igazi tavasz! Rügyet fakasztunk és hallgatással szaporodunk. A Radio Bro olyan lesz, mint a dobozos kóla, amit jól felrázol, aztán kinyitod, és BUMM!! És a Radio Bro olyan lesz, mint a diák, akit hiába zavar ki a tanár azóráról, mégis mindenki az ő poénján röhög. Hogy miért jó ez nektek? Kaptok sok-sok kicsi pillanatot. Meg egy nagyot is. Érzéseket, színeket, jóságokat és határtalanságot. Non-stop megőrülést. Mindent. Kicsit meghekkeljük ezt az unalmas rendszert.
Ti meg mi! (radiobro.hu, bemutatkozás)

Radio Bro a Lánchídon
Radio Bro
Parlamenttel

Lövünk. Félre ne állj!
Burn Rebels On Air!

Hétvégén elindult tesztadására a Burn által szépen megtolt Radio BRO amely egy hónapig hallható az éterben rengeteg partizenével és szinte állandó DJ-vel a stúdióban.


Az ígéretek jól hangzottak az elmúlt pár hétben – bár ordas reklámkampányt nem kapott a BRO – és úgy látszik, hogy működik a modell. Május 1-jén elindult egy hónapos adására Budapesten a Radio BRO amelynek célközönsége az e-zenei partik, a 4Bro rendezvények közönségéből valamint a fiatal koncertlátogatókból áll össze. Az ötletgazdák azt az ideiglenes sugárzási engedélyt használták ki amelyre a médiatörvény már egy ideje lehetőséget biztosít (sokáig így élt túl a Tilos is de számos másik állomás is kapott ilyet). Az egy hónapos üzem egyfajta monstre reklámkampány is a Burn energiaitalnak akik vállalták, hogy ha a csatorna népszerűsíti a hamarosan hazánkban is elérhetővé váló online zenestúdió rendszerüket (Burn Studios) akkor adnak nem kevés pénzmagot a rádió elindításához. Ennek köszönhetően az üditő reklámján kívül semmilyen kereskedelmi célú reklám nem hallható. (www.dj.co.hu)

Radio Bro, Lánchíd
Coca Cola Burn, a közismerten egészséges koffeinrúgások, ahol a nyál kifolyt a bejárati ajtón

Radio Bro, Erzsébet téri buszpályaudvar, bulimaradványok
Rum, Puncs, Radio Bro

Világörökség, városszépítés, Radio Bro
Futottak még:

A radio Bro csapata (rebels on air, a Coca Cola pénzéért lázadók, komoly arc, nem röhög)

Radio Bro
Nádasdy Vilma (betonlegelő)
Komoly rádiós múlt. Meg tévés is. Késő Este Hajós Andrással. Webcsatorna. Dob+basszus. Műsorvezetés, háttéremberkedés. Angoltanárkodás, osztályfőnökösködés. Buda neki fura. A Körút otthonos. Meg London. És Firenze is. A házak, a fák, a halak, a bálnák. A vezetés. A kávé, ha jó. A tea, ha tejes.


Szujó Dani (betonlegelő)
Alapvetően slendrián. Zsánere a lényegtelen dolog. Több is van neki. Kettőnégy szellemképes videóműsor. Bitang rádió. Vol.10 magazin. Metálban erős, fizikailag gyenge. A ténfergés csodája. A habkönnyű mámor megszállottja. Legyeket reggelizik. Béla bácsi személyes kedvence. Lopja a sört. Minden állomáson és megállóhelyen metál!


Frankó Roni (körkapcsolás)
Rádióslány. Minden állat a barátja. Továbbá a kamera és mikrofon is. De délutánonként megcsalja őket. A telefonnal, a táblázattal és a karmesterpálcával. Ilyenkor ő szerkesztő.


Pándi Balázs (betonlegelő)
A szent őrült. Szakállal és anélkül. 20 éve dobol. 10 éve fucktothemusicol. A38 matróz. Gonzo Index-videókészítő. Napóleonnál is többet turnézó. Ulrike Meinhof szobatársa. Bárhol otthon van, ahol járatokat törölnek. Ahol 10 euro a tonhalas szendvics. Ahol tetemes mennyiségű a használt bakelit. Nagyija 90. És minden zenekar eladta magát az első demó után, mondja.


Radio Bro, postaláda
Vida Gábor (betonlegelő)
Muzsikus lélek. Ex-futár. Tilos, Bandita Rádió. Allnightbreakz Radio Show. Nynfus Corporation, Stefan és Clairvo. Zeneszerzés ghetto funkban. Feel The Funk Baby! az Instantban. 3 évesen biciklin. 6 évesen gördeszkán. Bajnoknak készült. A sors másnak szánta. Sérülése versenyszerű. Itt találod: soundcloud.com/dj-vida-g, www.mixcloud.com/DjVidaG/.


Stefán János (betonlegelő)
Szintén zenész. Stefan aka Kid Panel. Feel The Funk Baby!, Instant, Nynfus Corporation, Vida G, Clairvo. Break és ghetto funk. Nyári gyerek. Szőrtelenül kölyökképű. Vizet csak indokolt esetben. Ex-hentes. Manapság ütemeket szeletel. Egyszer megvolt DJ Bobónak. A nyócban lakik. Meg itt: soundcloud.com/s_t_e_f_a_n.


TB Gon (csempészárú)
Nem öreg, de öregmotoros. ’97 óta tolja. Izgatószere a lemez. Tilos, TranceWave, Marvin. Manapság független. Kívülálló, de nem ellenséges. Slowdance, justmusic.fm, Vikipop. Kütyüfüggő geek. Konzolbarát. Örök pajtástesó. Szeretik az istenek, meghagyják gyereknek.


Radio Bro plakát,
Radio Broadcast
Over Festival
Vikipop (csempészárú)
Szakérti a zenét. Hobbiból dj. TranceWave, Freee magazin, Urbansounds, Pesti Est. Slowdance, justmusic.fm, TB Gon. Szélső értékek hajtják. Racionális gondolkodó. Plusz különös elméletek gyártója. Kvázi csodabogár. Kedvenc kötelező Az Átváltozás. Rajong a futballért, ha gyerekcsúszdára mászik.


Simon Iddol (burn studios)
Blogger. Designer. DJ. Producer. Remixer. Mégsem isten. Világhírű, itthon viszont hírtelen. Nem fura, de jellemző. Ez van. Meg a MashupTown és az AudioPorn Central. Bérelt helyen a legjobb zenei blogok közt. Ableton és a Stanton támogatottság. Előadások és workshopok. Mashup és remix. Mindig ritmusra jár. Máshogy nem tud. Simon Iddol maga a zene. Csekkold, és nézz egy nagyot. Nézd a nagyot. Simoniddol.com. Audioporncentral.com. Apc.blog.hu.


Erdélyi Zsolt Superman (opera)
Jelenség? Eredeti figura? Próféta? Netán celeb antitest? Reklámos, tévés, rádiós, dj, megmondó és megosztó. Saját véleménye van. Gyűlöljük és szeretjük. Gyűlöljük, hogy szeretjük. Szeretjük, hogy gyűlöljük. Tilos, ESTFM, MTV Icon, Kovács Pisti. Reklámnyugdíjas. Mindent tudunk róla, és nem tudunk róla semmit.


Infragandhi (after)
Sokáig csak lappangott, majd váratlanul megszületett. Hosszú, kissé göröngyös út. De már beért. Manapság Deck Attack. A jól csengő márkanév. Szenvedélyből zenecsinálás. Ez megy. És az önmenedzselés. Üzleti vénája viszont nehezen látható. No hakni! Nem játszik "oltárról". A rugalmasság a lemezestáska tartalmáig ér. Közönségbarát. Meg film, színház és könyv. Érzékeli a tehetséget. Volt, akit ő indított. A katonaságot kihagyta.


Cyborg Templar (after)
Se nem robot, se nem angyal. Kezdetben vala a szalagos magnó, énekkarral súlyosbítva. Menekülési útvonal a basszushang. Gitáron és bőgőn. A legrövidebb út mégis a lemezjátszókhoz vezet. Aztán rádiózás, Deck Attack. Örökös többszörös függő. Tejben, húsban, csokiban utazik. De a bajt sosem keveri. Kizárólag a zenére gyúr.


Marvin (premier liga)
Lemezlovas tényező. Törteket reggelizik, négynegyedet ebédel, downtempóban vacsorázik majd metállal álmodik. 1997-98-tól jegyzik. Tilos, TranceWave, TBGon, Cinetrip, radiocafé, Hypnosis, Grande Local Groves, Blast From The Past. Cinkos félmosoly. Néha lovakkal kel és kutyákkal fekszik. Jó srác.


nagya (képernyőkímélő)
Sok zenét hallgat. De csak a jókat. A rosszakat nem szereti. Ha majmok vajas kenyeret esznek, összeragad a szőrük. Akkor nem olyan szépek, mint ő. Szakterülete a lopakodó házak. Osonásuk elemzése. Az egymásutániságuk. Egyébként ártalmatlan és barátságos. Néha Csilla, bár férfi. Nem, nem is férfi. Földönkívüli.


Szabó Simon (after)
A semmiből jött, most meg nagyon itt van. Megküldte a papírrepcsit, egyre feljebb száll. Sokra képes, sokat pakol. Kultiplex, Merlin, no meg a Sziget! Moszkva téren Rojál. Weekandbass alapítóatya. Moziban Papírrepülők, színpadon TÁP. Anyanyelve a kreativitás.


Janklovics Péter (after)
Hajlamos az öniróniára. Színész 12 éve. Barátai szerint egy tízest simán letagadhatna. Zalaegerszeg, Székesfehérvár, TÁP. Pár film. Sziget-kampány. Hülye. Hivatásosan. Dumaszínház, Comedy Central. Boldog ember. Azt csinálja, amit gyerekként is. Csak most nem kap intőt. Nem rúgják ki. Megtapsolják, gratulálják. Játszott a Szomszédokban is.további szopóálarcos matricák a sokezerből Zenét!

17 megjegyzés:

Névtelen írta...

mi a bajod? amúgyis kosztenger a város, a brósok már nem tudtak rontani rajta

ragyás segg írta...

mi a baj a Bróval? csak rádiózgatni akartak egy kicsit nyugdíj előtt ezek az önzetlen félamatőrök. Már ezt is sajnálod tőlük?

Névtelen írta...

büdös fing superman zsolt az egyik legrühesebb nyalópatkány a véresvárosban

BB írta...

Fájdalom nélkül nincs szerelem, mondta a nyuszi, és átölelte a sünit.

raja jam írta...

relativizálni, na azt tudtok baszod...

zsoltika piszkíthatja a várost pénzér, közbe meg majd mindenhol elsírja magát mennyire balkanizálódunk, mi?

itt már csak a "jóságos motorfűrész segíthet".

Névtelen írta...

a legjellemzőbb erre a szarra, ahogy a tv2 stúdijójában viselkedik a székelylend száma alatt http://www.youtube.com/watch?v=HJHLcWH7PFQ

Klap írta...

felajanlottam Superman (jeauhemuhaha)szamara a viszontvalasz
lehetoseget, de nem akar a lehetoseggel elni

Névtelen írta...

ezt a tolcserseggu kis buzit jol meg kell rugdosni into peldakent

Névtelen írta...

miért veszekednek, uraim, mikor verekedni is lehet?

BB írta...

naja

Névtelen írta...

mi naja?

BB írta...

Hajaj

Lopotok írta...

ezek visszajönnek, meglátjátok, illetve meghalljátok. ilyenek ezek.

DDT írta...

itt a nevezetes lázadó, Szuperfaszarc. Kiszel Tündével egy gagyiműsorban, haha. Az álompáros. http://www.webcsatorna.hu/page/reszegember01

háhá, a gagyi nyomul írta...

About Bőr Hello!
Bőr vagyok. Szeretem a jó zenéket, szeretem a rádiót...
Naaa rövid leszek.Konkrét.Sok mindent láttam. Néha úgy érzem, hogy mindent. De azért még engem is ki lehet akasztani. Méghozzá elég rendesen. Alapból nem harap a bőrszerkós bácsi. De van az a szitu, amikor kivételt tesz.
Szabad vagyok. Élek. Pörgök, mint a búgócsiga. Keresek-kutatok. Nem vitatkozom. Lenyomok mindenkit, aki bekóstol. Megmászom minden akadályt. Rombolok és építek.
Voltam a mélyben és a magasban. Amihez hozzányúltam, megváltozott. Ahol megfordultam, ott nem felejtenek. Amit még nem próbáltam, az még nincs is. Tudom, milyen vagyok. Tudom, mit akarok. Tudom, nekem mi a jó. A parasztvakításból elegem van. A torkunkon lenyomott gagyikból elegem van. Helyrehozom, amit még lehet. És mindent lehet. Ezért megcsináltam nektek a Radio Bro-t. Adok erőt, adok hitet, megmutatom a kiutat. Megmutatom, hogy másképp is lehet. Úgy, hogy igazán üssön. Úgy, hogy akkor is a fejekben legyen, amikor már rég nincs is. Itt van nektek a határtalanság, a pillanat, az igazi élvezet. Az élet.
Bőr voltam. Hello. http://www.facebook.com/bor.vagyok

Névtelen írta...

ELHUNYT ERDÉLYI ZSOLT - SUPERMAN

2010.06.15. 09:34 HepciásA sokoldalú rádiós, tévés, kreatív, DJ stb. polihisztor indonéziai pihenése során hunyt el tragikus hirtelenséggel. Földi maradványainak hazaszállítása komoly anyagi-logisztikai akadályokba ütközik. A Tilos rádió Tomboló negyvenesek c. műsorának szerkesztősége, amely adás munkatársai személyében nem pusztán a kollégát, hanem a megértő, jó barátot is gyászolják, Tilos Maraton + címmel néhai műsorvezetőtársuk illő eltemettetése céljából gyűjtést szerveztek. Az adakozó hallgatók különböző, az elhunytra emlékeztető relikviákhoz, pl. speciális testékszerekhez juthatnak.

- Pótolhatatlan veszteség érte műsorunkat. Óriási lexikális tudása különös szerénységgel és visszafogottsággal társult. Szó nem hagyta volna el a száját, mielőtt nem ellenőrizte volna az adatok pontosságát legalább három, független forrásból. Emlékét örökké megőrizzük. – méltatta egyik műsorvezetőtársa, Simó György.

Földi maradványait előreláthatólag speciális tengerészgyalogos kiképzésen átesett kerékpáros furárok, a Pedál Gárda tagjai szállítják haza vízibicikliken. A vízibicikli konvojnak az Indiai-óceánon garázdálkodó szomáliai kalózok elleni védelmet pedig a Horvát Haditengerészet tengeralattjáró flottája biztosítja.

- Superman, a sokoldalú, többek között katonai-stratégiai géniusz tanácsai nélkül kizárt, hogy megnyerhette volna ifjú demokráciánk a múlt század kilencvenes éveiben megvívott honvédő, és egyben függetlenségi háborúját, ezért magától értetődik, hogy a Horvát Állam a tengeralattjáróink rendelkezésre bocsátásának felajánlásával, díjmentesen adózik az elhunyt emléke előtt. – nyilatkozta Ante Urlić ellentengernagy, a horvát haditengerészet parancsnoka.

ÉLETRAJZI ADATOK
riporter, műsorvezető, vállalkozó
Rádiós, tévés, kreatív. Tévé és rádióműsorain kívül többek között ő találta ki a Campona előtt álló színes kockákat, és 2004-óta az SZDSZ kampányait.
Tőle:
"egyszer baromi másnaposan mentem be a rádióba, és rengeteg zenét nyomtunk, és ezért azt hazudtam, hogy azért van ennyi zene, mert tapétázunk a stúdióban, és nagyon nehezen megy, mert csomós a tapétaragasztó." - Index - 2001.12.18.
Róla:
"Jelenléte tehát rejtély, de ettől még nem érdekes, sőt ellenkezőleg: éppen jelenlétével biztosítja a mélyreható unalmat." - Tóta W. Árpád - A Drukk című vetélkedő kritikájában - 2001.12.12.

BB írta...

Tevékenység:


A Coca-Cola Company gyárt a világ 5 legnépszerűbb üdítőitalából négyet: Coca-Cola, Coca-Cola light, Sprite, Fanta. Magyarországon a cég legismertebb termékét, a Coca-Colát 1968-tól a Magyar Likőripari Vállalat gyártotta. A mai Coca-Cola Magyarország dunaharaszti palackozó üzeme Közép-Kelet-Európa legmodernebb üdítőital gyára. 1991-ben épült, és 55 ezer négyzetméternyi fedett területtel rendelkezik. A Coca-Cola rendszer magyarországi befeketésének értéke mára eléri a 300 millió amerikai dollárt, és ezzel az élelmiszeripar legnagyobb zöldmezős beruházása az országban.Hazai forgalmazásban az említett márkákon túl még a következő termékek találhatóak meg: Naturaqua, Kinley, Lift, Powerade, Cappy, Cappy Ice Fruit, Nestea, Nestea Vitao, Burn, Cherry Coke, Coke Zero, Enviga.Egyéb adatok:


A Coca-Cola Magyarország reklámügynökségei 2008-ban a Publicis Magyarország, az Ogilvy & Mather és a [Leo Burnett]?, médiaügynöksége a Starcom, digitális ügynöksége a Neo Interactive, kutató ügynöksége a Garrison Group, PR-ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. 2009-től a cég offline kreatívügynökségei a Leo Burnett és a McCann Erickson, az online ügynökségei pedig a Neo Interactive és a Carnation.

a Radír Reklám és Média Ügynökség feltünteti a Coca Colát a referenciái között ( http://www.radir.hu/produkcio-referenciak/?nggpage=2 ), illetve a Coca Cola Zeronak gyártott tévés reklámot a Maxifilm ( maxifilm.hu/index2.html?t=4 ), illetve közterületi reklámoknál az Index Kommunikációs Kft. ( http://www.kozteruletimedia.hu/referenciak ), légi reklámoknál pedig az Aero Média Kft. is kapcsolatban áll velük.

Monster Energy Fridge Festival 2012
Megbízó: MEEX
Ügynökségek: Kreatív tervezés: MEEX, Médiatervezés: MEEX, PR-tevékenység: Red Lemon
http://www.kreativ.hu/mas_medium/cikk/ki_nyeri_az_ev_sportkampanya_cimet_
az ilyen nagyok 3-4 ügynökséggel is dolgoztatnak

http://www.kreativ.hu/kereses.php?search=1&searchType=article&searchString=monster

asszem akkor a neo lehet http://www.neo-interactive.hu/hireink?akt_page=23