2010. május 1., szombat

Fogyókúrás étkezde: Knorr-Bremse, Édenkert Catering

Knorr-Bremse, Soroksár,  20. kerület, XX. kerület,  kantin, étterem,  büfé,  Budapest, étkezde,  Édenkert
knorr-bremse, Édenkert Catering, Helsinki út, Budapest
A Knorr-Bremse egy német magántulajdonban levő nemzetközi, vasúti fék- és vezérlőrendszereket gyártó konszern, amely 5 kontinens 26 országában van jelen. Budapesten 43 millió eurós beruházással újabb gyártóüzemet építetett, amely 800 embernek ad munkát. Kémeink a nemrég átadott Helsinki úti üzemébe is beszivárogtak, ahol többször tesztelték a gyár étkezdéjének kínálatát. Kedves olvasónk, 20centideminek beszámolója következik, elnézést a szókimondó stílusáért, elhatárolodunk. Le a lokális monopóliumokkal!

A Knorr-Bremse büféje szar.

Knorr-Bremse, Soroksár,  20. kerület, XX. kerület,  kantin, étterem,  büfé,  Budapest, étkezde,  ÉdenkertA kaja minősége hullámzó, de ez a kisebbik gondom az prolietetővel, gyári étkezdék ritkán pályáznak Michelin-csillagra. Van az asztalon fűszer, adjál a malternak ízt vagy dögölj égen. Az viszont erősen elszomorító, hogy picurka gyerekadagokat mérnek a rászorulóknak. Smucig kis adagokat, mintha a főnök a saját testéből nyesegetné. Értjük, hogy a kalóriamegvonás egészséges, meg a hosszú élet titka, viszont a cirka. 120 kilós, lufiküllemű étteremvezető inkább a saját egészségével foglalkozhatna másoké helyett, mert nemsokára felrobban a zsírtól. Talán ő eszi meg a megspórolt féladagokat?

üzemeltető: Édenkert Catering és Party Service
menü: 580 forint
helyszín: Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.
1201 Budapest, Helsinki út

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

az automatákban levő kávé is szar, de lagalább csak 45 forint

Névtelen írta...

Az kávé és ital automaták is folyamatosan rosszak.

BB írta...

küldjél fotót és szöveget az automatákról, elintézzük))))

Névtelen írta...

Mostanság megnövekedtek az adagok, talán a te cikked miatt. Az 580 forintos menü nagyon megéri.

Éhes Néger írta...

A kaja olcsó és finom, de az adagok változnak. Szerintem a sunyi szőke ételkimérő és a mosolygós pénztároslány összejátszanak egy kis fizetéskiegészítésért. Némely vendégnek nem adnak blokkot, a létszámfölötti összespórolt adagok árát viszont zsebre vágják. Rendeljetek pizzát vagy hozzatok otthonról kaját, más lehetőség nincsen a gyár területén az étkezésre. Én otthonról hozom, az étkezde mikrójában megmelegítem és ott is fogyasztom el.

BB írta...

éljenek az iparban dolgozók!

Schmucig írta...

én otthonról viszek zsíroskenyeret és hagymát a munkahelyemre, csapvízet iszom hozzá

BB írta...

én a pránát ajánlom