2010. május 15., szombat

Halott pizza Etyeken

Hibák, amiket ne kövessenek el. Elkövettük mi Ön helyett: pizzát rendeltünk az Etyeki Pizzériától. Akkor inkább maltert, az olcsóbb.

Etyek, pizzeria,  olcsó,  rossz, étkezés,  pizza,  Budapest,  blog
Etyek, pizzeria,  olcsó,  rossz, étkezés,  pizza,  Budapest,  blogSajnos, az ízét és állagát nem tudtam mellékelni a fotóhoz, de per esetén még három tanú fog hörögni a bíróságon. Én mindenesetre jóllakattam a környékbeli varjakat, azok úgyis dögevők.
Etyek (németül Edeck)
cím: Etyek, Körpince út 4
Honlap is van

Egy kis történelmi agytágítás: A település németajkú lakosságának 80%-át (2300 főt) 1946. március 15-ig a németországi Stuttgart környékére telepítették ki. Helyükre érkezett Kömlőről 71, Törökszentmiklósról 82, Kisnánáról 26, Gyöngyöstarjánról 24, erdélyi falvakból 78, etyeki pusztákról 34, egyéb helyekről pedig 113 család. 190 őslakó etyeki család maradt, ebből 21 magyar és 169 német volt.

és vicces kommentárok tömkelege:

Névtelen írta...
ha valamit kritizálsz, tényleg leírhatnád, miért rossz, de ezt már a múltkor is mondtam:P Nem figyelsz, vazze?:)

Klapanciusz írta...
igen, de nem

István írta...
Sok ismerősöm, valamint jómagam is, meg vagyunk elégedve a pizzériával. (sok pesti szar megirigyelhetné!) Semmi rosszat nem tudsz róla mondani és sikerült a legolcsóbbat rendeljed gratulálok! Az úgy tényleg "halovány". A környéken meg nincsenek is varjak Pff:D Ennyit rólad te szerencsétlen.

Klapanciusz írta...
sok ismerősöm meg én nem vagyunk megelégedve az etyeki sváb pizzával. De azt hallottuk, hogy a kókakólátok messze földön híres, visszatérünk megkóstolni

Klapanciusz írta...
vannak varjúk)

Névtelen írta...
Csatlakozok Istvánhoz, ízletes finom a pizzájuk. Az már a te bajod ha a legolcsóbbat választod ne várj fullosat tőle. Főleg ilyen olcsón. Ne az alapot válaszd meglátod nem csalódsz. Egyébként meg első benyomás után ilyet írni elég durva. A képedről először az jut eszembe hogy egy ruppótlan senki vagy, de lehet másként van...

Klapanciusz írta...
"ruppótlan senki", ccc. Nálad még ez a múlt évezredbeli szleng a menő? Akárcsak a malteros pizza?

Névtelen írta...
Nem vitatkozom veled, egy benyomás alapján kritizálsz valamit. Ez téged minősit. De hát ennyi örömöd legyen az életben, más munkáját fikázni. Kiváncsi lennék mit dolgozol, megjegyzéseid alapján egy utolsó senki akit mindenki csicskáztat és itt éled ki magad.

Klapanciusz írta...
Na figyelj, névtelen hülyegyerek, pizzát enni valóban a "ruppótlan senkik" luxusa, szóval a helyedben kussolnék, mert belelépek az arcodba. És arra is felhívnám a szíves figyelmedet, hogy a kíváncsit hosszú í-vel írjuk, te bamba faszarc, valamint a központozásra is odafigyelhetnél, ha már a blogomra rejszolsz szexuális nyomorodban, te alulképzett kis lófing.

Névtelen írta...
Belelépek az arcodba? Hmm a strandpapucsoddal?? Vicces kisgyerek vagy. Lófing? Azt akkor hallottad miközben orálisan kielégítettél egyet? Gondolod rejszol valaki a blogodra rajtad kívül? Egyébként meg fikázol itt mindent nagyon bátran, de anyádnak el mered mondani, hogy milyen szarul főz? Mindegy fikázz nyugodtan mindenkit én alulképzett vagyok, te meg egy barom. A neved alapján picit fogyatékosnak tűnsz, de bocsánat ha 10 éves vagy akkor normális, hogy ilyeneket olvasgatsz: Kívánságteljesítő gép (Trurltól függetlenül dolgoztak ugyanazon a találmányon, de a Trurlé hamarabb készült el)
Negációs-dafkológ szuperfenevad, ezt Trurllal együtt készítették Vérgőz király kérésére
Deotron, az a berendezés, amely az egész világmindenségben bármit megtehet (Klórián Teoriciusz Klapostol tervei szerint)
Gratulálok!

2010. június 20. 17:35


Klapanciusz írta...
Tipli egy másik homokozóba rejszolni, röcsi. Vedd már észre, hogy itt nemkívánatos vagy, rontod a színvonalat és untatsz a pajtaszagú ostobaságaiddal.

Névtelen írta...
Látod nem is írok többet, elismerted ez egy homokozó amiben te vagy a főhomokos. Nálad lehetetlen rontani a színvonalat, nincs lejjebb! Még egy, de már ne írj rá semmit: "röcsi" az mi? A te gyenge elméd szüleménye? Vagy esetleg így akartad írni: ÖCSI? Szóval nincs gáz, nem rontom nálad tovább a levegőt. Csak így tovább, fikázz mindent attól megnyugszik a lelked, de vigyázz holnapra ugyanakkora senki leszel mint aki voltál! Viszlát!

Etyeki Pizzéria írta...
Kedves Klapanciusz! Az etyeki pizzéria tulajdonosa vagyok. Megdöbbenve olvasom a blogját. Idén három éve van nyitva üzletünk, de ennyire negatív kritikát még soha nem kaptunk (meg tudja nézni honlapunk vendégkönyvét). Kérdem Én ha problémája volt a pizzával, miért nem tért vissza és mondta el személyesen? Lehet kritikát mondani, elfogadjuk azt, azokból tanulunk. Az viszont felháborító, hogy ilyen címet választott a blogjának. A mai világban nagy küzdelem fenntartani bármilyen üzletet, ilyen negatív reklám amit Önnek köszönhetünk, különösen rontja üzletünk eddig megszerzett jó hírét. Ezért tisztelettel megkérem Önt távolítsa el e blog tartalmát.
Köszönettel!

Klapanciusz írta...
Drága Etyeki pizzéria tulajdonos! Lehet, hogy Etyeken megállt az idő, de nálunk már vége a komcsi időknek, szóval szólásszabadság van meg más újítások. Szóval fenntartjuk magunknak a jogot a véleményformálásra, szal bejegyzés marad. Sőt, szerény véleményünk szerint Önöknek kellene bocsánatot kérni az eladott termék hiányos minőségéért.

Névtelen írta...
Kedves Klapanciusz!
Ez a bejegyzés szerintem nem elég megalapozott.
Etyeken élek. Véleményem szerint kiváló a helyi pizza. A XI. kerületben általam ismert pizzériákat legalábbis mind veri.
Rendszeresen szoktunk beugró barátokkal rendelni, és eddig sosem égtünk be.
Üdv,
Laci

Klapanciusz írta...
Szívből örvendezünk, hogy Önök nem égtek be az etyeki pizzériában. A XI. kerületi pizzériák ügyében tájékozatlanok maradunk, ugyanis az Ön figyelmeztetése után inkább mellőzzük őket.

Névtelen írta...
Először is a minőség nem lehet HIÁNYOS! Ez értelmetlen kifejezés!!!!!Nagyon finom az etyeki pizza,figyelmedbe ajánlanám a gazdagabb feltételeseket!!És igény szerint vékonyabb,vastagabb tésztából,különböző feltétekkel is kérhetsz pizzát,teljesen igényre szabható!
Teljesen szubjektív dolog,hogy kinek mi a jó pizza!!Véleményem szerint AZ ETYEKI PIZZÉRIA FELÉ KELLETT VOLNA JELEZNED A PROBLÉMÁD,a pizza minőségét illetően!!Az egyenesség mennyivel intelligensebb dolog,mint a fikázás??!!Kissé infantilis,de mind1...Ezzel csak magad járatod le!
További sok sikert kívánok Neked a blogodhoz,remélem legközelebb más témát választasz,vagy,ha már muszáj fikáznod vmit ügyelj az értelmes ÉRVELÉSRE!!!
X Miss GuGu X

Klapanciusz írta...
Vihar Etyeken

Névtelen írta...
Ezt jól megmondtad: Vihar Etyeken. Csak nehogy odatévedj mert az ilyen szar kis szemetet elviszi a vihar. Aztán meg keresheted a sárga kis nacidat a homokozódban. Nyiss egy blogot pl a "homokosok sárga nadrágban járnak" címmel!
Üdv Bébé

Névtelen írta...
Kedves susinadrágos stranpapucsos Run-DMC koppintás!
Jómagam megjártam már olaszországot a pizza és a tészták országát és miközben a híres olasz pizzát majszolgattam a barátnőmmel megállapítottuk, hogy közel nincs olyan ízvilága és minősége, mint az etyeki pizzának! Elbújhatna sok Budapesti gyorskajálda és étterem az Etyeki pizzéria minősége és hangulata mellett! Csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz, hogy talán nem egy sima sajtosat kellett volan rendelned. Ha már véleményt alkotok akkor talán azt ne egy esetleg kettő minta alapján tegyem! Párhuzamot vonnék egy bor kóstolással! Ott sem alkot az ember véleményt 1 bor után mert még 20 másikat nem kóstolt ami odaverheti az előzőeket! Konzekvencia: ha a képet esetleg 5 másik pizzéria termékével tüntetted volna fel és felhívtad volna a negatív különbségekre a figyelmet az etyeki pizzával kapcsolatban(ilyet viszont nem tudtál volna), akkor te is okosabbnak tűnnél és a pizzéria is szívesebben fogadta volna az építő jellegű kritikát(mint a fikázást), ahogy azt teszik már közel 3-4 éve. Üdv : Mecseki

Klapanciusz írta...
Jártál Olaszba, haver, és nem ízlett a digók pizzája? És még mit tudnak ott Etyeken jobban, mint az olaszok? Spagettit is? Vendettát?


Névtelen írta...
Kedves Klapanciusz!
Az olaszba szó ebben a szövegkörnyezetben helyesen alkalmazva így hangzik: olaszban!
Ha már itt mindenkit oktatsz!!!
Én nem azt mondtam, hogy jobban tudunk itt mi Etyeken bármit is, mint az olaszok(mint népcsoport vagy mint ország nem tudom,hogy érted) ez alapvetően nevetséges feltételezés lenne, viszont a saját véleményemet fejtettem ki mi szerint az etyeki pizzéria pizzáját én ízletesebbnek találtam egy olasz étteremben felszolgált pizzánál! Spagettit nem készít a pizzéria, de lehet, hogy most adtál egy jó ötletet a tulajdonosnak! A vendetta szó jelentése vérbosszú, ami azért érdekes, mert csak akkor volt használatos szicíliában, ha valakit megöltek és a sértett család- vagy "család" tagjai(remélem érted) vérbosszút esküdtek a gyilkos ellen! Ítt nem folyt vér nem is fog, csak vélemény csere folyik! Bár megmondom őszintén joggal érezheted úgy, hogy alulmaradtál egy kultúrált vitában azaz ELVÉREZTÉL! Így te érezheted úgy, hogy bosszút kell állnod, viszont ezt nem teheted máshogy, mint a blogodra írt hamis vádakkal, kapálózásokkal és szájkaratéval.
Üdv : Mecseki


Klapanciusz írta...
Kedves Mecseki, köszönöm a hozzászólásaidat, de egy bizonyos szellemi szint alatt nem vagyok hajlandó társalogni, funkcionális analfabétákat szívatni ciki. Ééééérrted, nem rúgok hülyékbe.

2011. február 22. 1:04


Névtelen írta...
Akkor tekintsük lezártnak ezt a blogot és ezt a vitát! Úgy látom nem akarod és nem is tudod megvédeni a saját igazad, ezért én sem vagyok hajlandó tovább boncolgatni a témát.
Okos enged szamár szenved alapon : viszlát! Szeretettel várunk újra Etyeken hátha sikerül esetleg valamivel jó benyomást keltenünk "IGEN TISZTELT" kritikusunkban, benned.

Üdv: Mecseki

2011. február 22. 15:24


Klapanciusz írta...
Az a baj, tesó, hogy te egy szellemi fogyatékos vagy, akinek a magyar helyesírás is meghaladja a képességeit. Szóval megérted, hogy nem égetem magam az etyeki faluhülyéje szívatásával.

2011. február 22. 19:45


Névtelen írta...
Apám, jól megmondtad szegény Mecsekinek. Bár nem értem miért szellemi fogyatékos. Véleményem szerint korrektül indokolt, semmi fogyatékosság nem lelhető fel mondandójában. Ellenben nálad megfigyelhető a fogyatékosság jelei. Amint olyasvalakivel kerülsz szembe vitáid során aki tőled normálisabb nézeteket vall, egyből lehülyézed,idiótának nézed, pedig a legnagyobb madár te vagy ezen blogban.
Szerintem te egy igen elnyomott kis lény vagy (más jelzőt nem akarok használni mert sértő lehetne arra a dologra) de itt kiélheted magad. Hajrá sértegess mindenkit ó nagy kakacinusz. Aztán ha kimész a való világban vigyázz el ne taposson az akinek a talpát nyalod.

2011. február 23. 20:06


Klapanciusz írta...
Kedves Névtelen aka Mecseki, helyesírásod elárul. Valamint a megjelenésed: seggedben tartod a fejed. Tényleg megizélt a papád tavaly?

2011. február 24. 22:40


Névtelen írta...
És igen!! Végre előbújt az igazi éned. Azt nem tudom, hogy megizélt e a papám téged. Nem dicsekedett vele, bár találtam egy fotót ahogy térdel valami sárga nacis elötte...
Viszont mondta hogy valami kakacinusz nevű srácnak az anyukáját megmarta, csak sokalta az összeget amit kért azért a teljesitményért....
Na puszi Te kis b.... :D

2011. február 26. 18:52


Klapanciusz írta...
Oh, hátha lekopik innét a falu hülyéje máshova rejszolni...

2011. február 26. 19:15


Névtelen írta...
Kedves Blogíró! Inteligenciád hiányát tükrözi, hogy mindenkit aki névtelenül ír azt velem azonosítod! Sajnálom, hogy úgy gondolod, én nem állhatok ki a kedvelt pizzázóm mellett és hogy ehhez akadnak partnereim akik osztják a nézeteim. Te bizonyára nem tapasztaltál még ilyet azért tartod elképzelhetetlennek az összefogást és összetartást. . . Nagyon magányos lehetsz és sok lehet a szabadidőd is, hogy ennyit tudsz fikázni mindent! Ezzel úgy vagyok, hogy az fikázzon akinek van mit felmutatni! Te jelen esetben fikázást és egy Run-D.M.C. susi nadrágot tudsz felmutatni!
A kedvelt pizzázóm pedig a napi bevételével és látogatottságával és elismerő dícséretekkel messze túlszárnyal téged!

Üdv: Mecseki

2011. február 26. 21:01


Klapanciusz írta...
Javul a helyesírásod, pöcsarc! Beszereztél egy helyesírás-ellenőrző programot? Ha a központozással is sikerülne megbirkóznod, lazán kieresztenének a debilképző elemijéből. Mondd, anyád nem szégyell téged? Csak azért kérdem, mert ide látogatsz a blogomba egy kis figyelemért, törődésért... Neked sem lehet könnyű.

2011. február 26. 21:11


Névtelen írta...
Apám! Debilképző...hallotam jelentkeztél oda de már az első nap elvégezted kiváló eredménnyel. Azóta is azt beszélik: náladnál nagyobb debil talán nem is létezik. Sajnos engem a mai napig nem engednek ki, azt mondják túl értelmes vagyok, hogy debillé váljak. Hiába, magasra tetted a lécet!
Egyébként anyám büszke rám. Te nem tudhatod milyen az, mert gondolom nem vagy tisztában ki is hozott a világra.. Pedig egy pillanatra furcsállta, hogy pislog a sz@r, de nem hitte el, és otthagyott.
Na jó rejszolást, ha már állandóan ezt a kifejezést használod!
Üdv NemaMecseki.

2011. február 27. 0:52


Névtelen írta...
Zárólevél: Személyesen nem lenne ekkora a szád, ezért nem veszlek komolyan! Fél pillanat alatt harapnám ki a torkod és elásnálak valamelyik környező erdőben és a kutya sem találna rád! Mindezt az hozta ki belőlem, hogy a szádra vetted az édesanyám amit én nem tettem a tiéddel és most sem teszem!
Nem alacsonyodom a szintedre! Egy kis jellemrajz: ha már nem tudsz kultúráltan mit válaszolni, akkor belekötsz a helyesírásba vagy elkezdessz terelni esetleg teljesen másról beszélni vagy trágárul pöcsarcozni csak azért, hogy eltereld a figyelmet arról, hogy semmi érdemleges választ nem tudsz adni a kérdésekre, hozzá-szolásokra! Ebben ténylegesen megmutatkozik a szellemi szinted!
Ezzel én itt le is zárnám! Nem látogatom többet a blogodat és nem is szólok hozzá, mert nem látom értelmét! Te bebizonyítottad a világnak, hogy egy nulla vagy és buta vagy, ha ezt még mutogatod is és megtartod ezt a blogot. Viszont ha újra Etyeken jársz nyugodtan ugorj be a pizzázóba hozzánk remélem ott leszek én is! Nagyon nagy szeretettel várlak-várunk!
Üdv: Mecseki

2011. február 27. 1:01


Klapanciusz írta...
No, Herkuleském, Etyek Terminátora, végre elhúztál a picsába, köszönöm. Már kezdtem unni, hogy olyanokra vagyok kénytelen figyelni, akik amúgy a társadalom le sem hugyozott lábtörlőjét képezik. Menj, keress egy kis odafigyelést, törödést a magyar recskaklubban. Búcsúzóul lásd a nagy szívemet: kulturált rövid u-val írandó. Csá, fogyatékos barátom, jó lesz nélküled a világ.

2011. február 27. 11:47


Névtelen írta...
Szia Klapa. Miért nevezed barátodnak az embert aki porig alázott remek kis blogodban?
Látom amikor alulmaradsz, előveszed a helyesírási szótárad és vadul lapozgatod, hogy találj kivetnivalót az írásban. Szóval ajánlanék egy remek kis állást neked: Lehetnél helyesírás ellenőrző egy szövegszerkesztő programban, amit buziknak fejlesztettek ki. Téged nyomkodhatnának, te is élveznéd, Ők is jól járnának, közben a helyesírás is okés lenne. Szerintem nézz utánna biztos keresnek ilyet. Ahogy elnézem kis helyen is elférsz és miközben hátulról csinálnak pik-pak kijavíthatsz minden hibát.
Sok sikert nyamvadt kis életedhez ó nagy és bölcs kakacinusz ricinusz!
üdv NemaMecseki, aki nem buzi mint te úgyhogy ne próbálkozz. :)

2011. február 27. 13:26


Klapanciusz írta...
shállálálá, központozás

2011. február 27. 13:47


Névtelen írta...
A blogjaidból rájöttem hogy te román vagy! Ezért ekkora a pofád és ezért vagy ilyen büszke hogy tudsz magyarul helyesen írni! Ha nem tudsz másba belekötni előveszed a központozást amit direkt hagyok ki neked hogy egyáltalán válaszolni tudj erre a bejegyzésre! Tudod mit csinálnék egy ijen román kis pondróval? felküldeném a faszát a picsájába! gyökér faszkalap! te egy senkiházi kisebbségi román nyomorék maradsz egész életedben és azon szenvedsz majd csatlakozva a jobb oldaliakhoz hogy csatolják vissza Magyarországhoz erdélyt hogy anyád apád és nagymuterod a magyar állam csöcsét szophassa mint ahogy te teszed! nyomorék vagy és az is maradsz! Bárki elolvashatja a blogon és megbizonyosodhat róla!

2011. február 27. 18:40


Névtelen írta...
Ó barátom, ne szidd a románokat, még ha az is ez a kis nyomi a románok nem tehetnek róla, ők is kivetették maguk közül. A képén látszik a kirekesztés pillanata. és megindult a jobb lét felé, de sajna megcsinálták az erdőben vagy százan és azóta csak sülllllyed egyre lejebb.
Mi ne kerüljünk az öö szintyére :) ezt direk irtam igy h bele tuggyon kötni valamibe....

2011. február 27. 20:59


Klapanciusz írta...
hühühühü, köszönöm, te (nem)Mecseki. Végre megismertem a vidéki árnyékszékek mélyén érlelődő ordénáré néplelket. Ezeket a hozzászólásokat gyűjtöm. Köszönöm még egyszer, köszönöm, köszönöm. Néha azt is meg kell szagoljuk, ami nem illatos.

68 megjegyzés:

városjáró írta...

mi volt vele a gond? ránézésre csak halovány.

BB írta...

sajnos, az ízét és állagát nem tudtam mellékelni a fotóhoz, de per esetén még három tanu fog hörögni a bíróságon. Én mindenesetre jóllakattam a környékbeli varjakat, azok úgyis dögevők

Névtelen írta...

ha valamit kritizálsz, tényleg leírhatnád, miért rossz, de ezt már a múltkor is mondtam:P Nem figyelsz, vazze?:)

BB írta...

igen, de nem

István írta...

Sok ismerősöm, valamint jómagam is, meg vagyunk elégedve a pizzériával. (sok pesti szar megirigyelhetné!) Semmi rosszat nem tudsz róla mondani és sikerült a legolcsóbbat rendeljed gratulálok! Az úgy tényleg "halovány". A környéken meg nincsenek is varjak Pff:D Ennyit rólad te szerencsétlen.

BB írta...

sok ismerősöm meg én nem vagyunk megelégedve az etyeki sváb pizzával. De azt hallottuk, hogy a kókakólátok messze földön híres, visszatérünk megkóstolni

BB írta...

vannak varjúk)

Névtelen írta...

Csatlakozok Istvánhoz, ízletes finom a pizzájuk. Az már a te bajod ha a legolcsóbbat választod ne várj fullosat tőle. Főleg ilyen olcsón. Ne az alapot válaszd meglátod nem csalódsz. Egyébként meg első benyomás után ilyet írni elég durva. A képedről először az jut eszembe hogy egy ruppótlan senki vagy, de lehet másként van...

BB írta...

"ruppótlan senki", ccc. Nálad még ez a múlt évezredbeli szleng a menő? Akárcsak a malteros pizza?

김일성 írta...

위키백과, 우리 모두의 백과사전

Névtelen írta...

Nem vitatkozom veled, egy benyomás alapján kritizálsz valamit. Ez téged minősit. De hát ennyi örömöd legyen az életben, más munkáját fikázni. Kiváncsi lennék mit dolgozol, megjegyzéseid alapján egy utolsó senki akit mindenki csicskáztat és itt éled ki magad.

BB írta...

Na figyelj, névtelen hülyegyerek, pizzát enni valóban a "ruppótlan senkik" luxusa, szóval a helyedben kussolnék, mert belelépek az arcodba. És arra is felhívnám a szíves figyelmedet, hogy a kíváncsit hosszú í-vel írjuk, te bamba faszarc, valamint a központozásra is odafigyelhetnél, ha már a blogomra rejszolsz szexuális nyomorodban, te alulképzett kis lófing.

Névtelen írta...

Belelépek az arcodba? Hmm a strandpapucsoddal?? Vicces kisgyerek vagy. Lófing? Azt akkor hallottad miközben orálisan kielégítettél egyet? Gondolod rejszol valaki a blogodra rajtad kívül? Egyébként meg fikázol itt mindent nagyon bátran, de anyádnak el mered mondani, hogy milyen szarul főz? Mindegy fikázz nyugodtan mindenkit én alulképzett vagyok, te meg egy barom. A neved alapján picit fogyatékosnak tűnsz, de bocsánat ha 10 éves vagy akkor normális, hogy ilyeneket olvasgatsz: Kívánságteljesítő gép (Trurltól függetlenül dolgoztak ugyanazon a találmányon, de a Trurlé hamarabb készült el)
Negációs-dafkológ szuperfenevad, ezt Trurllal együtt készítették Vérgőz király kérésére
Deotron, az a berendezés, amely az egész világmindenségben bármit megtehet (Klórián Teoriciusz Klapostol tervei szerint)
Gratulálok!

BB írta...

Tipli egy másik homokozóba rejszolni, röcsi. Vedd már észre, hogy itt nemkívánatos vagy, rontod a színvonalat és untatsz a pajtaszagú ostobaságaiddal.

Névtelen írta...

Látod nem is írok többet, elismerted ez egy homokozó amiben te vagy a főhomokos. Nálad lehetetlen rontani a színvonalat, nincs lejjebb! Még egy, de már ne írj rá semmit: "röcsi" az mi? A te gyenge elméd szüleménye? Vagy esetleg így akartad írni: ÖCSI? Szóval nincs gáz, nem rontom nálad tovább a levegőt. Csak így tovább, fikázz mindent attól megnyugszik a lelked, de vigyázz holnapra ugyanakkora senki leszel mint aki voltál! Viszlát!

BB írta...

Köszönöm, Allah, hogy ez az ostoba, mások seggében nyüzsgő szerencsétlenség elkotródott másfelé rejszolni.

Etyeki Pizzéria írta...

Kedves Klapanciusz! Az etyeki pizzéria tulajdonosa vagyok. Megdöbbenve olvasom a blogját. Idén három éve van nyitva üzletünk, de ennyire negatív kritikát még soha nem kaptunk (meg tudja nézni honlapunk vendégkönyvét). Kérdem Én ha problémája volt a pizzával, miért nem tért vissza és mondta el személyesen? Lehet kritikát mondani, elfogadjuk azt, azokból tanulunk. Az viszont felháborító, hogy ilyen címet választott a blogjának. A mai világban nagy küzdelem fenntartani bármilyen üzletet, ilyen negatív reklám amit Önnek köszönhetünk, különösen rontja üzletünk eddig megszerzett jó hírét. Ezért tisztelettel megkérem Önt távolítsa el e blog tartalmát.
Köszönettel!

BB írta...

Drága Etyeki pizzéria tulajdonos! Lehet, hogy Etyeken megállt az idő, de nálunk már vége a komcsi időknek, szóval
szólásszabadság van meg más újítások. Szóval fenntartjuk magunknak a jogot a véleményformálásra, szal bejegyzés marad. Sőt, szerény véleményünk szerint Önöknek kellene bocsánatot kérni az eladott termék hiányos minőségéért.

Névtelen írta...

Kedves Klapanciusz!
Ez a bejegyzés szerintem nem elég megalapozott.
Etyeken élek. Véleményem szerint kiváló a helyi pizza. A XI. kerületben általam ismert pizzériákat legalábbis mind veri.
Rendszeresen szoktunk beugró barátokkal rendelni, és eddig sosem égtünk be.
Üdv,
Laci

BB írta...

Szívből örvendezünk, hogy Önök nem égtek be az etyeki pizzériában. A XI. kerületi pizzériák ügyében tájékozatlanok maradunk, ugyanis az Ön figyelmeztetése után inkább mellőzzük őket.

Névtelen írta...

Először is a minőség nem lehet HIÁNYOS! Ez értelmetlen kifejezés!!!!!Nagyon finom az etyeki pizza,figyelmedbe ajánlanám a gazdagabb feltételeseket!!És igény szerint vékonyabb,vastagabb tésztából,különböző feltétekkel is kérhetsz pizzát,teljesen igényre szabható!
Teljesen szubjektív dolog,hogy kinek mi a jó pizza!!Véleményem szerint AZ ETYEKI PIZZÉRIA FELÉ KELLETT VOLNA JELEZNED A PROBLÉMÁD,a pizza minőségét illetően!!Az egyenesség mennyivel intelligensebb dolog,mint a fikázás??!!Kissé infantilis,de mind1...Ezzel csak magad járatod le!
További sok sikert kívánok Neked a blogodhoz,remélem legközelebb más témát választasz,vagy,ha már muszáj fikáznod vmit ügyelj az értelmes ÉRVELÉSRE!!!
X Miss GuGu X

Névtelen írta...

azt hiszem, h megvan a legsikeresebb etyeki bejegyzése a blognak

BB írta...

Vihar Etyeken

Névtelen írta...

Ezt jól megmondtad: Vihar Etyeken. Csak nehogy odatévedj mert az ilyen szar kis szemetet elviszi a vihar. Aztán meg keresheted a sárga kis nacidat a homokozódban. Nyiss egy blogot pl a "homokosok sárga nadrágban járnak" címmel!
Üdv Bébé

BB írta...

köszönöm, köszönöm, köszönöm, bearanyoztad az estémet :))))))))))))

Névtelen írta...

Kedves susinadrágos stranpapucsos Run-DMC koppintás!
Jómagam megjártam már olaszországot a pizza és a tészták országát és miközben a híres olasz pizzát majszolgattam a barátnőmmel megállapítottuk, hogy közel nincs olyan ízvilága és minősége, mint az etyeki pizzának! Elbújhatna sok Budapesti gyorskajálda és étterem az Etyeki pizzéria minősége és hangulata mellett! Csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz, hogy talán nem egy sima sajtosat kellett volan rendelned. Ha már véleményt alkotok akkor talán azt ne egy esetleg kettő minta alapján tegyem! Párhuzamot vonnék egy bor kóstolással! Ott sem alkot az ember véleményt 1 bor után mert még 20 másikat nem kóstolt ami odaverheti az előzőeket! Konzekvencia: ha a képet esetleg 5 másik pizzéria termékével tüntetted volna fel és felhívtad volna a negatív különbségekre a figyelmet az etyeki pizzával kapcsolatban(ilyet viszont nem tudtál volna), akkor te is okosabbnak tűnnél és a pizzéria is szívesebben fogadta volna az építő jellegű kritikát(mint a fikázást), ahogy azt teszik már közel 3-4 éve. Üdv : Mecseki

BB írta...

Jártál Olaszba, haver, és nem ízlett a digók pizzája? És még mit tudnak ott Etyeken jobban, mint az olaszok? Spagettit is? Vendettát?

Névtelen írta...

Kedves Klapanciusz!
Az olaszba szó ebben a szövegkörnyezetben helyesen alkalmazva így hangzik: olaszban!
Ha már itt mindenkit oktatsz!!!
Én nem azt mondtam, hogy jobban tudunk itt mi Etyeken bármit is, mint az olaszok(mint népcsoport vagy mint ország nem tudom,hogy érted) ez alapvetően nevetséges feltételezés lenne, viszont a saját véleményemet fejtettem ki mi szerint az etyeki pizzéria pizzáját én ízletesebbnek találtam egy olasz étteremben felszolgált pizzánál! Spagettit nem készít a pizzéria, de lehet, hogy most adtál egy jó ötletet a tulajdonosnak! A vendetta szó jelentése vérbosszú, ami azért érdekes, mert csak akkor volt használatos szicíliában, ha valakit megöltek és a sértett család- vagy "család" tagjai(remélem érted) vérbosszút esküdtek a gyilkos ellen! Ítt nem folyt vér nem is fog, csak vélemény csere folyik! Bár megmondom őszintén joggal érezheted úgy, hogy alulmaradtál egy kultúrált vitában azaz ELVÉREZTÉL! Így te érezheted úgy, hogy bosszút kell állnod, viszont ezt nem teheted máshogy, mint a blogodra írt hamis vádakkal, kapálózásokkal és szájkaratéval.
Üdv : Mecseki

BB írta...

Kedves Mecseki, köszönöm a hozzászólásaidat, de egy bizonyos szellemi szint alatt nem vagyok hajlandó társalogni, funkcionális analfabétákat szívatni ciki. Ééééérrted, nem rúgok hülyékbe.

Névtelen írta...

Akkor tekintsük lezártnak ezt a blogot és ezt a vitát! Úgy látom nem akarod és nem is tudod megvédeni a saját igazad, ezért én sem vagyok hajlandó tovább boncolgatni a témát.
Okos enged szamár szenved alapon : viszlát! Szeretettel várunk újra Etyeken hátha sikerül esetleg valamivel jó benyomást keltenünk "IGEN TISZTELT" kritikusunkban, benned.

Üdv: Mecseki

BB írta...

Az a baj, tesó, hogy te egy szellemi fogyatékos vagy, akinek a magyar helyesírás is meghaladja a képességeit. Szóval megérted, hogy nem égetem magam az etyeki faluhülyéje szívatásával.

Névtelen írta...

Apám, jól megmondtad szegény Mecsekinek. Bár nem értem miért szellemi fogyatékos. Véleményem szerint korrektül indokolt, semmi fogyatékosság nem lelhető fel mondandójában. Ellenben nálad megfigyelhető a fogyatékosság jelei. Amint olyasvalakivel kerülsz szembe vitáid során aki tőled normálisabb nézeteket vall, egyből lehülyézed,idiótának nézed, pedig a legnagyobb madár te vagy ezen blogban.
Szerintem te egy igen elnyomott kis lény vagy (más jelzőt nem akarok használni mert sértő lehetne arra a dologra) de itt kiélheted magad. Hajrá sértegess mindenkit ó nagy kakacinusz. Aztán ha kimész a való világban vigyázz el ne taposson az akinek a talpát nyalod.

BB írta...

Kedves Névtelen aka Mecseki, helyesírásod elárul. Valamint a megjelenésed: seggedben tartod a fejed. Tényleg megizélt a papád tavaly?

Névtelen írta...

És igen!! Végre előbújt az igazi éned. Azt nem tudom, hogy megizélt e a papám téged. Nem dicsekedett vele, bár találtam egy fotót ahogy térdel valami sárga nacis elötte...
Viszont mondta hogy valami kakacinusz nevű srácnak az anyukáját megmarta, csak sokalta az összeget amit kért azért a teljesitményért....
Na puszi Te kis b.... :D

BB írta...

Oh, hátha lekopik innét a falu hülyéje máshova rejszolni...

Névtelen írta...

Kedves Blogíró! Inteligenciád hiányát tükrözi, hogy mindenkit aki névtelenül ír azt velem azonosítod! Sajnálom, hogy úgy gondolod, én nem állhatok ki a kedvelt pizzázóm mellett és hogy ehhez akadnak partnereim akik osztják a nézeteim. Te bizonyára nem tapasztaltál még ilyet azért tartod elképzelhetetlennek az összefogást és összetartást. . . Nagyon magányos lehetsz és sok lehet a szabadidőd is, hogy ennyit tudsz fikázni mindent! Ezzel úgy vagyok, hogy az fikázzon akinek van mit felmutatni! Te jelen esetben fikázást és egy Run-D.M.C. susi nadrágot tudsz felmutatni!
A kedvelt pizzázóm pedig a napi bevételével és látogatottságával és elismerő dícséretekkel messze túlszárnyal téged!

Üdv: Mecseki

BB írta...

Javul a helyesírásod, pöcsarc! Beszereztél egy helyesírás-ellenőrző programot? Ha a központozással is sikerülne megbirkóznod, lazán kieresztenének a debilképző elemijéből. Mondd, anyád nem szégyell téged? Csak azért kérdem, mert ide látogatsz a blogomba egy kis figyelemért, törődésért... Neked sem lehet könnyű.

Névtelen írta...

Apám! Debilképző...hallotam jelentkeztél oda de már az első nap elvégezted kiváló eredménnyel. Azóta is azt beszélik: náladnál nagyobb debil talán nem is létezik. Sajnos engem a mai napig nem engednek ki, azt mondják túl értelmes vagyok, hogy debillé váljak. Hiába, magasra tetted a lécet!
Egyébként anyám büszke rám. Te nem tudhatod milyen az, mert gondolom nem vagy tisztában ki is hozott a világra.. Pedig egy pillanatra furcsállta, hogy pislog a sz@r, de nem hitte el, és otthagyott.
Na jó rejszolást, ha már állandóan ezt a kifejezést használod!
Üdv NemaMecseki.

Névtelen írta...

Zárólevél: Személyesen nem lenne ekkora a szád, ezért nem veszlek komolyan! Fél pillanat alatt harapnám ki a torkod és elásnálak valamelyik környező erdőben és a kutya sem találna rád! Mindezt az hozta ki belőlem, hogy a szádra vetted az édesanyám amit én nem tettem a tiéddel és most sem teszem!
Nem alacsonyodom a szintedre! Egy kis jellemrajz: ha már nem tudsz kultúráltan mit válaszolni, akkor belekötsz a helyesírásba vagy elkezdessz terelni esetleg teljesen másról beszélni vagy trágárul pöcsarcozni csak azért, hogy eltereld a figyelmet arról, hogy semmi érdemleges választ nem tudsz adni a kérdésekre, hozzá-szolásokra! Ebben ténylegesen megmutatkozik a szellemi szinted!
Ezzel én itt le is zárnám! Nem látogatom többet a blogodat és nem is szólok hozzá, mert nem látom értelmét! Te bebizonyítottad a világnak, hogy egy nulla vagy és buta vagy, ha ezt még mutogatod is és megtartod ezt a blogot. Viszont ha újra Etyeken jársz nyugodtan ugorj be a pizzázóba hozzánk remélem ott leszek én is! Nagyon nagy szeretettel várlak-várunk!
Üdv: Mecseki

BB írta...

No, Herkuleském, Etyek Terminátora, végre elhúztál a picsába, köszönöm. Már kezdtem unni, hogy olyanokra vagyok kénytelen figyelni, akik amúgy a társadalom le sem hugyozott lábtörlőjét képezik. Menj, keress egy kis odafigyelést, törödést a magyar recskaklubban. Búcsúzóul lásd a nagy szívemet: kulturált rövid u-val írandó. Csá, fogyatékos barátom, jó lesz nélküled a világ.

Névtelen írta...

Szia Klapa. Miért nevezed barátodnak az embert aki porig alázott remek kis blogodban?
Látom amikor alulmaradsz, előveszed a helyesírási szótárad és vadul lapozgatod, hogy találj kivetnivalót az írásban. Szóval ajánlanék egy remek kis állást neked: Lehetnél helyesírás ellenőrző egy szövegszerkesztő programban, amit buziknak fejlesztettek ki. Téged nyomkodhatnának, te is élveznéd, Ők is jól járnának, közben a helyesírás is okés lenne. Szerintem nézz utánna biztos keresnek ilyet. Ahogy elnézem kis helyen is elférsz és miközben hátulról csinálnak pik-pak kijavíthatsz minden hibát.
Sok sikert nyamvadt kis életedhez ó nagy és bölcs kakacinusz ricinusz!
üdv NemaMecseki, aki nem buzi mint te úgyhogy ne próbálkozz. :)

BB írta...

shállálálá, központozás

Névtelen írta...

A blogjaidból rájöttem hogy te román vagy! Ezért ekkora a pofád és ezért vagy ilyen büszke hogy tudsz magyarul helyesen írni! Ha nem tudsz másba belekötni előveszed a központozást amit direkt hagyok ki neked hogy egyáltalán válaszolni tudj erre a bejegyzésre! Tudod mit csinálnék egy ijen román kis pondróval? felküldeném a faszát a picsájába! gyökér faszkalap! te egy senkiházi kisebbségi román nyomorék maradsz egész életedben és azon szenvedsz majd csatlakozva a jobb oldaliakhoz hogy csatolják vissza Magyarországhoz erdélyt hogy anyád apád és nagymuterod a magyar állam csöcsét szophassa mint ahogy te teszed! nyomorék vagy és az is maradsz! Bárki elolvashatja a blogon és megbizonyosodhat róla!

Névtelen írta...

Ó barátom, ne szidd a románokat, még ha az is ez a kis nyomi a románok nem tehetnek róla, ők is kivetették maguk közül. A képén látszik a kirekesztés pillanata. és megindult a jobb lét felé, de sajna megcsinálták az erdőben vagy százan és azóta csak sülllllyed egyre lejebb.
Mi ne kerüljünk az öö szintyére :) ezt direk irtam igy h bele tuggyon kötni valamibe....

BB írta...

hühühühü, köszönöm, te (nem)Mecseki. Végre megismertem a vidéki árnyékszékek mélyén érlelődő ordénáré néplelket. Ezeket a hozzászólásokat gyűjtöm. Köszönöm még egyszer, köszönöm, köszönöm. Néha azt is meg kell szagoljuk, ami nem illatos.

BB írta...

Kedves skizoid barátom, legújabban jól elbeszélgetsz önmagaddal kommentelés ürügyén. Zavarok? Valóban román vagyok, restellem is magam érte, de egy hozzád hasonló visszamaradott nem veszi észre, hogy a származási helyzetem lényegesen szégyenteljesebb: románságom mellett zsidó és cigány is vagyok. Maradok őszinte híved, mi cigányrománzsidók tiszteljük az inkontinens falubolondjait. Ha a hozzád hasonlók nem lennének, biztosan kevesebbet röhögnénk itt a román cigányzsinagógában.

Névtelen írta...

Te hulladék! Megígértem, hogy nem írok többet, viszont amellett nem tudok elmenni, hogy nem fogod fel ép ésszel, ide nem csak én írok! Másokat is fellázítottál Etyeken! Ráadásul én vállalom is a nevem! Szóval ne azonosíts mindenkivel, aki névtelenül ír, mert én nem névtelenül írok, ha megteszem!
Még mindig fenntartom, hogy saját szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról ezzel a bloggal!
Üdv: Mecseki

BB írta...

Kedves Mecseki, ezek szerint két fogyatékosa is van Etyeknek. Mekkora teher egy ilyen kis településnek...

Névtelen írta...

Mecsekinek: Ne foglalkozz ezzel a kis homival. Azt élvezi ha porig alázzák, ezért is szeret vidékre járni. Irásaiból kitűnik hogy élvezi az állatokkal létesitett szexuális kalandokat, ráadásul saját neméből válogat.
Egyébként meg ismerted az általad megemlitett árnyékszékeket, hiszen onnan nőttél ki, de kiemelkedned, kimosakodnod nem sikerült. De azt elérted, hogy hiteltelenné válj saját szaros kis blogodban.
Üdv: Varga oblomov :D

Nincskedvem írta...

Kedves cikkíró, tudom, hogy ez egy eleve vesztes helyzet, mert ha kiállok a pizzéria mellett, akkor tanultan, ízlés nélküli vidéki leszek (vagy fizetett bért(r)ollnok) , de én akkor is ezt teszem. Szerintem a pizzájuk finom (főleg at etyek pizza - az a kedvencem...). Másik oldalról viszont ez a hátránya az internetes szólásszabadságnak. Megeszik valaki egy falat pizzát, a többit odadobja a madaraknak, aztán ír egy blogbejegyzést, amivel a sárga földig alázza a készítőt. Azt gondolom, hogy ez sehogy nincs rendben. Na mindegy, válaszolni nem fogok, a lényeg, hogy muszáj ellensúlyozni a negatív kritikát.

BB írta...

Már megint a szemét pestiek beteg ízlésével van baj... Ha megint Etyekre sodor a szél, bizisten végigeszem az étlapot.

etyekpizza írta...

Várunk szeretettel! Mint mindenki mást! És akkor majd a pozitív visszajelzésed is várjuk. Addig is új a honlapunk címe: www.etyekipizzeria.gportal.hu

BB írta...

uranisten, ez a háromsoros poszt tartja a kommentek számának rekordját a blogon. Ennyire odafigyelnek etyeken, hogy mit hadovál egy pesti nyikhaj?

Névtelen írta...

Sajnálom, hogy nem tudod felfogni mi az, hogy közösség! Pesten bizonyára mindenféle csoportosulás és közösség kivetett magából, ha ilyen a világnézeted! Etyeken viszont szinte mindenki ismer mindenkit és jól elvagyunk. Nem a pestiekkel van baj hanem a mocsok bevándorlókkal, akik azt hiszik, hogy ez az ő országuk.
Nincs mit tenni. . . szólásszabadság van és az ilyen kedves és jóindulatú külföldi(nem románozok)emberek is szóhoz juthatnak.

BB írta...

ne hagyd abba, névtelen nyomika, a kommentek seggfejségi rekordere máris te vagy :))) Köszönöm, köszönöm, köszönöm a népszórakoztatást

Névtelen írta...

én nem tom ki vagy de hogy nem értesz az ételekhez az biztos de ha már ettél egy sima sajtos pizzát akkor ehettél volna inkább egy etyek pizzát mert szerintem sokkal gusztusosabb és talán tetszett volna na de mind1 azért nem tudom hogy te milyen pizzát sütnél mert szerintem semmilyet maximum esetleg egy tesco-s fagyasztottat de még azon is elgondolkodnék h képes lennél-e rá! NA csak ennyi csOki

BB írta...

Mi a fene, nálam randizik az összes pizza szakértő helyesírás tanár? Szerintem menjetek egyből szobára, fiúk.

Névtelen írta...

Ahol édesanyád mindenkit ingyen kielégít orálisan? Csak azért így, mert máshogy is csinálta, de abból te lettél...

BB írta...

úgy látom, az összes etyeki nyomika itt önti ki a lelkét :) Hááát, ez egy szabad ország, mindenki ott sír, ahol tud, én meg pszichológus vagyok végzettségemet tekintve... hajrá.

BB írta...

itt is fogadom a magányos debileket http://www.facebook.com/home.php?sk=group_214259115255823

Timcsy22 írta...

Kedves Klapanciusz!
Sajnos fogalmam sincs arról,hogy a te ízlésed hol van,de gondolom a tested alsóbbik fertáján lehet!Ha csak egy sima sajtos pizzát rendelsz ne várd,hogy bacon íze legyen.Elfuserált egy ember lehet,ha nem érzed a finom ízeket.Csak sajnálni tudlak,hogy ilyen rossz az ízérzéked
Üdv:Timcsy22

A Pék írta...

Kedves hülye gyerek ez a név jobban illik hozzád,mint a papucs meg a citrom naci,legalább annyi eszed lenne,hogy képet nem raksz fel magadról.Mert elég kicsinyke falu ez az Etyek és te még úgy is fogsz erre járni csak lehet hogy haza nem fogsz menni,max visznek.Pszichológus létedre legalább is te ezt állítod magadról elég kicsi az érdeklődési köröd,szerintem te ezt el írtad és inkább pszichopata vagy.Na cső remélem találkozunk.

Klapanciusz írta...

Kedves Timcsi nmeg Pék, tik ostoba, műveletlen fajankók vagytok! Ha még nem néztetek tükörbe! Ahogyan Lenin elvtárs mondotta, a hejjesirás nem burzsoá trük!

Névtelen írta...

Klapanciusz, eddig arrogáns és hülye voltál, de ez most az ellenkezőjére fordult. Most hülye és arrogáns vagy!

Névtelen írta...

na végre gyalázkodások a faszszopó büdös kurva életbe! esztetmá szaretöm! - emmanuel ribbentropp

BB írta...

nem rossz, nem rossz, de egész Etyek csupán ennyit tud felmutatni gyalázkodásügyileg?!!!! Mi van ott, zombijárvány?!!! Ááárghhh meg hörr-hörr?

Névtelen írta...

Kedves Blog író! Kívánok Neked sok nyers és ízetlen étket. És ha valamiről véleményezel és blogot indítasz talán tanulj némi érvelés-technikát. Látom sem anyukád sem a pedagógusaid nem tanítottak meg arra, hogy nem szitok szavakkal és ócsárolással kell megvédeni magad, hanem intelligens megnyilvánulásokkal. Ha már valamiről negatív kritikát írsz akkor viseld el, hogy másnak lehet pozitív tapasztalata. Ha pedig annyira biztos vagy az igazadban, akkor ész érvekkel állj ki mellette! Bár itt lehet, hogy az ész szónál elvezett a mondat értelme a számodra :)
További sok sikert a blogod alakításához és a hozzád hasonlatos IQ ellenes brigád gyűjtögetéséhez.
Végül de nem utolsó sorban: Jó Étvágyat! :)

BB írta...

jajistenem, Etyeken nem oktatják a hejjesírást?