2014. április 4., péntek

Választási tanácsadó III. Támadó matrica

Ki emlékszik a 90-es évek elejére? Ti is írtatok levelet arra a bizonyos amerikai címre, ahonnan postafordultával egy tasak névjegy méretű enyves (!) matricát küldtek, NSDAP-AO felirattal és egy kurva nagy horogkereszttel? Na mindegy, nektek talán nem voltak raccista osztálytársaitok a 2. sz. BASZKI-ban. Na mindegy, nem is ezt akartam elmesélni, csak annyi a párhuzam, hogy az alábbi matrica sem ragad. 

Szóval, arról van szó, hogy a használtruhás-géprongyos konténeren asszongya a koponya, hogy még egyszer be ne dobd az MSZP-t, mert bajok lesznek. És néz hozzá azokkal cuki kancsi szemeivel. 
Az lejött, hogy a konténeren folytatódik a fenyegetés? Ha bedobsz egy MSZP-t, megeszi a kezedet. Elkúrtad.





"A konténerbe kerülő ruhákat a G.L.H. Kft. kezeli. "Cégünk a ruhagyűjtés teljes költségét viseli, a konténerek beszerzésétől, a kihelyezés, beszállítás, válogatás költségein keresztül, egészen az igényelt mennyiség Vöröskereszthez történő eljuttatásáig. Fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást, különösen, ha az a profilunkba is jól illeszkedik. Általában szezonváltásokkor, tavasszal inkább a téli, ősszel pedig a tavaszi-nyári holmik kerülnek a konténereinkbe. A gyűjtött mennyiséget válogatni, majd raktározni kell a felhasználás időszakáig. A magyar használtruha vegyes minőségű, továbbértékesíteni csak kis százalékát lehet, többsége iparilag kerül újrahasznosításra például törlő textília, géprongy, alternatív tüzelőanyag készül belőle.  A jó minőségű használt textíliából, illetve lábbelikből tudjuk a Vöröskereszt igényeit a rászorulók felé teljesíteni. Ezek zömmel az idénynek megfelelő alsó és felső ruházati termékek, melyek a hidegebb időszakban kiegészülnek takarókkal, plédekkel és egyéb lakástextíliával. Joggal teszik fel többen azt a kérdést, hogy mi a cég haszna ebben az együttműködésben?  A konténerekbe összegyűlt ruházati termékekből a Vöröskereszt által nem igényelt mennyiséget döntően iparilag újra hasznosítjuk.” – magyarázta el a G.L.H Kft. ügyvezetője."

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezek valami nácik azzal a kelta kereszttel?

gitler írta...

Az ottan a National Front jelvénye. Tudod, akik összeverik a mosogatóból kijövő cigány keleteurópaiakat.

Seggencsúszó Terrier írta...

az enyves matricát a Moszad és a Cia küldte. Tudod, felnyalod a falra a matricát és máris náci DNS mintát adtál nekik, önkéntesen.