2015. január 11., vasárnap

A Charlie Hebdo a francia kurucinfó, avagy a kettős mércérőlVajh' mennyit zokogna Ön, ha a kuruc.info náci hecclap íróit egy zsidó-cigány terrorista kommandó legyilkolná? Én mérsékelten, de erősen védeném a nácik szólásszabadsághoz való jogát és elítélném a gyilkosokat, lehetőleg életfogytigra.

Szellemiségében ugyanaz, pepitában, mínusz zsidók. De ha Ön szereti a szólásszabadságot, a Charlie Hebdot és a kuruc infót is el kell viselnie, pediglen a szólásszabadság parazitái és trolljai ők, aljas, megélhetési szemétládák.

És akkor most Ön höbörög, mikor egy kuruc.infohoz mérhető muszlimellenes troll újság (más néven szennylap), a Charlie Hebdo szerkesztőgárdáját mészárolták le muzulmán terroristák? Tegye, amit én: sajnáljuk az áldozatokat, elítéljük a gyilkosokat (már halottak) és szóban-tettben kiállunk a szólásszabadság érdekében. Aki a Charlie Hebdot szereti, annak a kúrinfót is el kell viselnie. Ilyen az európai alapvető szabadságjog, a szólásszabadság. Aki a Charlie Hebdo vagy a kuruc.info szabadságát akarja csorbítani, az a terroristák (sőt Orbán és bandája) pártján áll.

Ízelítő a Charlie Hebdo színvonalából: A Boko Haram terrorszervezet szexrabszolgái dühösen segélyért követelőznek. Erre már a Charlie Hebdo fél szerkesztőségének gyáva lemészárlása miatt napok óta óbégató liberálbolsik közül is sok felkapta a fejét, a feministák meg egyenesen összevonták a szemöldöküket. Ilyen a sajtószabadság: addig tapsikolunk neki, amíg a tyúkszemünkre nem lépnek a nevében.

Les esclaves sexuelles de Boko Haram en colère.
Touchez pas à nos allocs!
A Guardian mindent elmagyaráz, eléggé szájbarágósan. A Charlie Hebdo hírhedt szabadszájúsága pont a zsidók érzékenységéig ért (ez nem igaz, a szerk), magasra adva a labdát a kettős mércét kiabáló keresztényeknek (katolikusoknak) és muzulmánoknak. Aki meg arra hivatkozik, hogy kisebbséget nem bántuk, az egy seggarc, hiszen az egész társadalom kisebbségekből áll össze, beleértve a muzulmán kisebbséget. Persze, jobb az óvatósság, a zsidó lobbi nem alukákl, az Anti Defamation Legue (magyar hangja Tett és Védelem) és Társai zsidó érdekvédő szervezetek sem a szólásszabadságért küzdenek, hanem Izrael/zsidók vélt érdekeiért, a nekik nem tetsző vélemények leradírozásáért, meglehetős rövidlátással, ami néha komikus ostobaságig súlyosbodik.

és néhány, a Charlie Hebdo, valamint a Charlie Hebdot parafrazáló grafika:


 

(az írást Merkava Mordechájnak köszönjétek, pupákok)

egy arab vélemény a kettős mércéről:frissítés, a szerk: ezzel a képpel könnyű azonosulni, Jézus meg hajléktalanként végezné

Ha a Próféta visszajönne:
- Én vagyok a Próféta, te idióta!
- Kuss, hitetlen.


2 megjegyzés:

Mánia írta...

Köszönöm szépen! :)

Unknown írta...

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com