2015. január 11., vasárnap

A Charlie Hebdo a francia kurucinfó, avagy a kettős mércérőlVajh' mennyit zokogna Ön, ha a kuruc.info náci hecclap íróit egy zsidó-cigány terrorista kommandó legyilkolná? Én mérsékelten, de erősen védeném a nácik szólásszabadsághoz való jogát és elítélném a gyilkosokat, lehetőleg életfogytigra.

Szellemiségében ugyanaz, pepitában, mínusz zsidók. De ha Ön szereti a szólásszabadságot, a Charlie Hebdot és a kuruc infót is el kell viselnie, pediglen a szólásszabadság parazitái és trolljai ők, aljas, megélhetési szemétládák.

És akkor most Ön höbörög, mikor egy kuruc.infohoz mérhető muszlimellenes troll újság (más néven szennylap), a Charlie Hebdo szerkesztőgárdáját mészárolták le muzulmán terroristák? Tegye, amit én: sajnáljuk az áldozatokat, elítéljük a gyilkosokat (már halottak) és szóban-tettben kiállunk a szólásszabadság érdekében. Aki a Charlie Hebdot szereti, annak a kúrinfót is el kell viselnie. Ilyen az európai alapvető szabadságjog, a szólásszabadság. Aki a Charlie Hebdo vagy a kuruc.info szabadságát akarja csorbítani, az a terroristák (sőt Orbán és bandája) pártján áll.

Ízelítő a Charlie Hebdo színvonalából: A Boko Haram terrorszervezet szexrabszolgái dühösen segélyért követelőznek. Erre már a Charlie Hebdo fél szerkesztőségének gyáva lemészárlása miatt napok óta óbégató liberálbolsik közül is sok felkapta a fejét, a feministák meg egyenesen összevonták a szemöldöküket. Ilyen a sajtószabadság: addig tapsikolunk neki, amíg a tyúkszemünkre nem lépnek a nevében.

Les esclaves sexuelles de Boko Haram en colère.
Touchez pas à nos allocs!
A Guardian mindent elmagyaráz, eléggé szájbarágósan. A Charlie Hebdo hírhedt szabadszájúsága pont a zsidók érzékenységéig ért (ez nem igaz, a szerk), magasra adva a labdát a kettős mércét kiabáló keresztényeknek (katolikusoknak) és muzulmánoknak. Aki meg arra hivatkozik, hogy kisebbséget nem bántuk, az egy seggarc, hiszen az egész társadalom kisebbségekből áll össze, beleértve a muzulmán kisebbséget. Persze, jobb az óvatósság, a zsidó lobbi nem alukákl, az Anti Defamation Legue (magyar hangja Tett és Védelem) és Társai zsidó érdekvédő szervezetek sem a szólásszabadságért küzdenek, hanem Izrael/zsidók vélt érdekeiért, a nekik nem tetsző vélemények leradírozásáért, meglehetős rövidlátással, ami néha komikus ostobaságig súlyosbodik.

és néhány, a Charlie Hebdo, valamint a Charlie Hebdot parafrazáló grafika:


 

(az írást Merkava Mordechájnak köszönjétek, pupákok)

egy arab vélemény a kettős mércéről:frissítés, a szerk: ezzel a képpel könnyű azonosulni, Jézus meg hajléktalanként végezné

Ha a Próféta visszajönne:
- Én vagyok a Próféta, te idióta!
- Kuss, hitetlen.


1 megjegyzés:

Mánia írta...

Köszönöm szépen! :)