2013. január 15., kedd

"Ne álljatok a zsidók pártjára, ne hallgassatok Ron Werberre"


 „a tények pedig ezek, a politikusok jelentős része nem alkalmas az együttélésre. (...) A politikusok ezen része állat, és állatként viselkedik. (…) Állatok meg ne legyenek. (…) Ezt kell megoldani - de azonnal és bárhogyan!” „Nem akarom likvidálni a politikusokat, sem egy részét, sem egyetlen politikust. (...)

Rendet akarok. Azt akarom, hogy minden tisztességes politikus ember boldoguljon ebben az országban, és minden, társadalmi együttélésre képtelen és alkalmatlan politikus pedig legyen kirekesztve a társadalomból”
 
Bayer Zsolt a politikusbűnözésről
kép forrása: gépnarancs
"Ne álljatok a zsidók pártjára, ne hallgassatok Ron Werberre"
Fidesz székház, 2013

Nem mentem a DK és farka által szervezett tüntetésre, mert Gyurcsánytól viszajön a reggeli, nadede azért, feleim, meghökkentett a Fidesznek a molinója, mint borjút az újkapu, hosszasan töprengve vakargattam a. Vajh' milyen vélt vagy valós fogyasztói igényeknek kiván megfelelni ez a kétmondatos üzenet? Kérdem én. Mi a szentséges szublinguális és asszociativ, tudatalattit manipuláló, szavazatmaximalizáló üzenete van a molinó blickfangos, duplagondol szövegének, amitől az ellenséges Gyurcsány-hordák magukba szállnak, a rendes-jóravaló magyarok baráti tömegei meg még szorosabban tömörülnek a Szeretett Vezető és üzletfelei körül? Ha a DK nevű márka negatív felcimkézéses imázsrombolásáról (ollé, szemantikus kondicionálás) van szó, akkor sikerült egy molinón egyszerre gyilkoscigányozni és zsidózni egy jót, ami még a mai Magyarországon is szép zanza teljesítmény. A fészbuk kollektív bölcsessége végül ezzel rukkolt elő:

1. A cinikus változat: nekünk Bayer uszít, nektek Ron (ráadásul ebből a kettőből az utóbbi bevallottan zsidó, szóval zsidóuszító nemrendessvábmagyar, olyannyira, hogy izraeli).
2. A náci olvasat: Aki Bayer ellen van, az a gyilkosok (bicskázó cigányok) pártját fogja, ergó a DK a gyilkosok pártja, ráadásul ott van az a nálatok meg gyilkolják a palesztinokat Ron Werber

Mindig mondtam, mondogattam, hogy ezt a jujdeszakértő Ront nem állítólagos szakmai erényei miatt alkalmazza az MSZP, Ron belengetése révén a kampány léleküdítő extra bőséggel el lesz látva zsidózással. Ha más modanivalót nem is tud kitalálni az MSZP, azt még üzengethetik, hogy minket az különböztet meg a vályú felé igyekvő többi versenyzőtől, hogy nem vagyunk antiszemiták.

Végül egy kis provokáció, a bicskások köztünk járnak, rettegjünk

kép forrása: facebook
székely lázmérő, csíki buletin

2013-ban vegleg befuccsol a magyar gazdasag, utcai harcok kezdodnek. On a barikad melyik oldalara fog allni?


  
pollcode.com free polls 
 

2 megjegyzés:

Antal Dániel írta...

Szerintem ez a cigányoknak szóló üzenet volt, arra a körükben állítólagosan elterjedt vélekedésre utalva, miszerint a cigány-gyilkosságokhoz volt köze az akkori (Mszp-)kormánynak, illetve titkosszolgálatának.

BB írta...

juhé, ez sem rossz