2013. január 14., hétfő

Flash és Tudósok koncert az A38-on hajón 2013.01.23

Flash póló
csak igényeseknek
A Világ Legjobb Kocsmájához (ohpardon: klubjához) a világ legjobb zenekarai dukálnak, úgyhogy most jól belengetjük ezt a koncertet, gyertek. A Flash a magyar bunkórock örökké fénylő szupernovája, fény a magyar éjszakában, a remény angyalai (megvan az "Orbán kúrja Gyurcsányt" és viceversza?), GG Alin is rájuk szavazna. A Tudósokról meg annyit, hogy hosszú ideig Bada Dada danolászott ebben a posztjugoszláv, titóista-láncoskutyás kamarazenekarban.

Nem szargurigáznak a fiúk, ezt a két zenekart messzire kerülik a média és a "tehetségkutatók" sztárcsinálói, mert ha nem agybutító szarral etetnék, esetleg még gondolkodni kezdene az istenadta nép.

Tisztelet az A38-nak, a kultúra menedékházának.

Warning és utolsó Achtung:
Gyertek! Fideszkomcsinácisátánista, aki nem jön, ráadásul egy műveletlen, csúnya kis albatroszfinggal verjük orbaszájba a művelődni nem akaró kis gecit.

Két nagy őrült klasszikus hozza zavarba, nevetteti meg, táncoltatja és lázítja közönségét ezen a vérbeli underground estén, ahol az igazi szabadság szelleme járja be a Hajót. Az ősenergiát punkkal egybeköltő elképesztő Flash, és az ösztöntudomány Nobel-díjasai, a Tudósok katapultálják együtt az agyakat a jóba, kicsit úgy, ahogy egykor tették a legendás Tilos az Á-ban felejthetetlen közös estéiken.

Először a kiváló Dr. Flash és még kiválóbb Flash együttese tart társadalomkritikus össznépi örömünnepet, ahol is eklatáns orvosi állatkísérleteken szemlélteti a nagyhírű orvostudor, hogyan vezetett a sznobberok útja a kezdeti romantikától a szentimentalizmuson át, a bécsi operett világán és a giccs kritikátlan imádatán keresztül az abszurd teatralitásig. A szemléltető előadás része lesz egy vidáman brummogó motorfűrész is.

Ezt követően a Tudósok néven működő 4 atomtudós (Endrei, Jeli, Tövisházi és drMáriás) látogat majd az Antarktiszről az A38 Hajóra, hogy megtanítsanak sötétet csinálni a világosból és fordítva! Hallhatod majd új számaikat készülő lemezükről, amelyekben hóemberek nemzenek hús-vér lényeket, baltás óraleolvasók raknak rendet szép lakásokban, ezüst hercegnők riogatnak mellre tetovált sárkányokkal, valamint a teljes kép megrázó energiájától pörög a fején mindenki, s még hosszan sorolhatnánk, de persze a régi szép klasszikusok is elhangzanak majd, különösen a legvégén a legnagyobb kedvenced, ezúttal különös hangszerelésben. Az A38 Kiállítótérben látható lesz ezen az estén is drMáriás Szép képek a szeretet világából című, legújabb elképesztő festményeit felvonultató kiállítás is. (A38)
Tudósok, Flash koncert
01.23.Szerda.20H
koncertterem
Jegyár: 1.000.- Ft,
Elővételben: 1.000.- Ft
punk, dzsessz

Flash és Tudósok koncert az A38 hajón

..

Nincsenek megjegyzések: