2012. április 26., csütörtök

A Mák Bisztró reklámfilmje

1. Minél terjengősebb, annál hatékonyabb, avagy pediglen méterre fizették az alkotóbrigádot?
2. Hm, miért nem viselik a kötelező fejfedőt/hajhálót az év bisztrójának szakácsai?MÁK BISTRO, Budapest, Bisztró és pincsó. Csak lazán. K und K gyökerek. Innovatív konyha. Mai interpretáció.

Elérhetőség: 06 30 723-9383
cím: 1051 Budapest, Vigyázó Ferenc utca 4.

honlap: makbistro.hu

  A MÁK bistro koncepciójának alapja az elmúlt évtized világtrendje, a bistrot gastronomique, magyarul a „gasztrobisztró” fogalmának kiemelkedő színvonalon történő életre hívása. Célunk a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása széles rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánk meghatározó elemei a magyar, illetve a Monarchia konyhájának hagyományaiból, a K und K gyökerekből erednek. Rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és kiemelt szerepet kap a kreativitás, az alkotó konyhai művészet.
A séf, Huszár Krisztián többek közt egy 3 Michelin csillagos étteremben szerzett tapasztalatokat, s ezt követően vállalta el konyhánk vezetését. Fennállásának első teljes évében, 2011-ben a MÁK bistro két szakácssapkát kapott a Gault Millau-től, illetve ezen kívül számos más nemzetközi és hazai díjat érdemelt ki. A teljesség igénye nélkül Huszár Krisztián séf és a MÁK a Legjobb Bisztró (Dining Guide), az Év Konyhája (Vendon Magazin), az Év Konyhafőnöke (Alexandra Étteremkalauz), a Legjobb Progresszív Magyar Konyha (Time Out Budapest) és a Budapest Kedvenc Étterme (Dining Guide) elismeréseket is magáénak tudhatja.

Nincsenek megjegyzések: