2012. február 8., szerda

Becsengettünk és elfutottunk kozoskepviselo.hu (II. rész)

kozoskepviselo.hu
Podmaniczky 6
Olcsó és pofátlan gerilla reklámozás, illegális reklámszemét.
Budapest egyik megrögzött vizuális környezetszennyezőjének, az illegális molinóiról híres-hírhedt kozoskepviselo.hu irodája. Becsengettünk és elfutottunk

Bet & Rob közös képviselet
1065 Budapest Podmaniczky u. 6.
Ügyfélfogadás:
Hétfőtől-Péntekig 9:00-17:00


Telefon:
06 1 302 32 57


Hibabejelentés:
06 70 426 44 08 (0-24)

Podmaniczky 6
Mobil:
06 70 426 44 08
06 70 364 89 96
06 70 397 98 59


Fax: 06 1 302 32 57


E-mail címek:


Ügyfélszolgálat: ugyfelszolgalat@kozoskepviselo.hu
Könyvelés: konyveles@kozoskepviselo.hu
Iroda: (egyéb ügyek): iroda@kozoskepviselo.hu
Központi: info@kozoskepviselo.hu
Marketing: ( Reklám, Média ): marketing@kozoskepviselo.hu
Állás felvételel kapcsolatban: jobinfo@kozoskepviselo.hu
Webszerkesztő: webmester@kozoskepviselo.hu


közös képviselő a facebook-on, ha valakinek olyanja van


társasházkezelés

A Bet & Rob cégcsoport közös képviseleti és ingatlankezelési tevékenységet 2003 óta végzi. 
Közös képviseletünk Budapest minden kerületében teljes értékűen képvisel az általa kezelt társasházakat, a tulajdonosok megelégedettségére.
Cégünk célja egy új, modern közös képviselő arculat megalkotása és fejlesztése, aki tulajdonos centrikus, szakképzett és informatikai eszközök segítségével naprakészen tájékoztatja a tulajdonosokat társasház ügyeivel kapcsolatban.
Társaságunk főtevékenysége társasházak teljeskörű közös képviselete, ezt a tevékenységet 2003 óta végezzük Budapest egész területén.
Minden általunk képviselet társasház külön gazdasági egységként működik, társasházak nyilvántartását, könyvelését, számlázási feladatait egy speciálisan erre kifejlesztett számítógépes programmal végezzük.társasházkezelés kompromisszumok nélkül


Bet & Rob közös képviselet 24 órás telefonos ügyeleti szolgáltatást biztosít minden általa képviselt társasház számára, a hét minden napján. Partner cégeink műszaki problémák garantált gyors elhárítása érdekében 0-24 órás gyorsszolgálati ügyeletet tartanak, szakemberek mindig időben érkeznek és munkájukra minden esetben garanciát vállalnak. 
A könyvelésnél a kiemelt figyelmet igénylő feladatokat, mint a bevallások, bérszámfejtést nagy tapasztalattal rendelkező könyvelőcégre bízza képviseletünk. 
A társasházi pályázatokat folyamatosan figyelemmel kísérjük az interneten a helyi önkormányzatok weboldalán. A tulajdonosokat a közgyűléseken, tájékoztatjuk a lehetőségekről és amennyiben a közgyűlés úgy dönt, hogy szeretne pályázni, akkor cégünk ingyenesen elkészíti a pályázatot a társasház számára.

kozoskepviselo.hu
kozoskepviselo.hu
kozoskepviselo.hu


képek + közösképviselő 1

Nincsenek megjegyzések: