2009. május 18., hétfő

A Gödör romjai

Fűszag, piahegyek: Budapest egyik legnépszerűbb közösségi teréről, a Gödör klub és környékéről van szó, ahol egyfajta türelmi zónaként a jard nemigen zaklatja az estéről-estére sztonduló kikapcsolódó ifjúságot mink is itt szoktunk esténként. A méltán népszerű köztér azonban mára teljes lerohadás állapotába jutott, leginkább romokról lehet beszélni. A rekordösszegbe kerülő (oh, azok a magán- és pártzsebek), de igen silány minőségben kivitelezett parkra ráférne egy teljes felújítás: a szökőkútak nem működnek, a díszburkolat felfagyott és összetört, etc.

Ajánlott: városjáró kolléga hasonszőr posztja



GÖDÖR KLUB - Erzsébet téri Kulturális Központ és Park
www.godorklub.hu
Cím: 1051 Budapest V., Erzsébet tér
Nyitvatartás: H-P: 12-02 | SZ-V: 12-04
Központi info: +36 (20) 201 3868 | info@godorklub.hu

További gödrös írásaink: Beszélő est Bayer Tamással, gárdistákkal és szkinekkel, a Gödör fényei (videó), Korai Öröm koncert

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Amilyen a pap, olyan az eklézsia. Amilyen a polgármester, olyan a város.

hurrá, nyaralunk írta...

Elkészült az Erzsébet téri park

A napokban adta át Demszky Gábor főpolgármester a felújított Erzsébet téri parkot. A park teljes rekonstrukciója az elmúlt tizenhat év egyik legnagyobb fővárosi zöldterületfejlesztési beruházása volt.



A park átépítése 820 millió forintba került. Az akadálymentesített új parkban a látogatókat az EU-normáknak megfelelő játszótér,
sportpálya, kutyafuttató, és modern, kényelmes utcabútorok várják ezután a Belváros szívében. A rekonstrukció során teljesen kicserélték a park sétányainak burkolatait, modern, díszkőlapokkal fedték le az eddig betonozott utakat.