2009. május 17., vasárnap

Tomcat és Hollán: még áll a tábla

Már hónapok óta (egészen pontosan: március 22 óta) zavartalanul áll az engedély nélkül felállított tábla a Lánchídon: a jelek szerint Demszky és bandája az őszi légy vitalitásával bír. Azt a néhány hátralévő hónapot féllábon is kibírjuk a pénzcsapok környékén, a metróépítés elszivárgott milliárdjai mellett egy engedély nélkül kihelyezett emléktábla már nem sokat számít...

Dunapart, emléktábla, Hollán, Hollán Sándor, Lánchíd, Széchenyi híd, Tanácsköztársaság, Tomcat

Az ilyen Tomcat-félék miatt kezdünk leszokni második legkedvesebb kocsmai elfogultságunkról, a büdöskomcsik szapulásáról. 

Tomcat kanál a nemzeti biliben polóárus buherált magának egy privát turulbotrányt: engedély nélküli emléktábla a vörös terror áldozatainak a Lánchídon. A tábla magyar és angol nyelven is tájékoztatja a turistákat a sajnálatos eseményekről, a Lánchíd köve meg akkurátusan levésve. Demszkyék bármit tesznek, az csak rossz lesz, szép kis csapda. Ki van ez találva, kérem, mindjárt nekifogunk Demszkyt sajnálni. De nem.

Dunapart, emléktábla, Hollán, Hollán Sándor, Lánchíd, Széchenyi híd, Tanácsköztársaság, Tomcat


kapcsolódó: Lasz György emléktáblája az In-Kal irodaépületén

4 megjegyzés:

Bombagyár Szerkesztőség írta...

Mi van, faszikám, zavar, hogy két meggyilkolt embernek emléket állítottunk? Szeretnéd a múltat végképp eltörölni? Kínos, hogy a felmenőid ilyeneket csináltak? Te, pubi, mutass már egy esetet, amikor én a városban minden sarkon felállított hollókoszt-emlékművek miatt hisztizek. Például a XII. kerületi Igazak Fala is engedély nélkül épült. Nos?

BB írta...

„Kínos, hogy a felmenőid ilyeneket csináltak?” Khm, ezt a sértést csak vér moshatja le, a te orrod vére. Kamerások gyühetnek, a végeredményt mindketten feltesszük a honlapunkra.

BB írta...

mármint párbaj, ököllel.

Névtelen írta...

tomcat, azért gondolom sejted, hogy Hollán úr is végigveretne (ha élne és jó világ lenne) néhányszor a városon a csendőrökkel a sok hülyeséged miatt :)