2009. május 18., hétfő

DrFlash búcsú a Bem moziban

"2009 márcijus 21. szonnbat Bemmozi Nándibüffé !!!
megbaszodanyádat a tanácsfingtársaság éffordulóján (1919) rohaggyonmeg!"

Átadjuk a szót Dreckhausernek:
A koncertet Barcs Miki lelkes komcsizással kezdte, majd berúgtunk. Hexe, az magyari underground sekélyes pocsolyájának egyik ősmoszata pogózik vagy mi, mindenesetre nagyon részeg. Gas elment, Antal elment, Tricepsz még virul és osztja az észt a rászorulóknak. Tumultuózus jelenetek a pultnál, mindenki piára vágyik, kénytelenek vagyunk a közeli Match-ban hozzájutni a nélkülözhetetlen kétdekáshoz. Vagy kétdekásokhoz. A Honek-ker kéttonnás frontembere mellettem csápol, később egy tolószékes rajongó megissza a kettesem. DrFlash bejelenti az együttes feloszlatását, mindenki nagyon szomorú. Arc jő és közli, hogy ne vakuzzam a tömeget, mert személyiségi jogok + idegesítő + különben nagy baj lesz. Nem akarjuk a búcsúkoncertet elqúrni, ezért a tag ép herékkel távozik. Jó volt, menjetek a picsába és hallgassatok Somlót vagy Csárlit dupla viszkivel.



Bem Mozi Kávézó, Söröző, könyvesbolt, etcetera
1024 Budapest, Margit körút 5/B.
Telefon: 316-8708


kapcsolódó: Nándibüfé a Bem moziban, világmegváltók és más káros elemek

Klapanciusz (azaz a szerk.) kommentje: Nem értjük, h Dreckhauser miért engedte futni a beszólós csávót, nem ilyennek ismerjük.

ajánlott zene: Képviselő Funky, ajánlott interjű: a világ legjobb zenekara budapesti!!!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

a bemmozitul buccsu basszátokszivön

BB írta...

az élet mán csak ilyön

drflash írta...

a flash nem oszlik föl soha!

BB írta...

Örvendezünk, hogy a hírek alaptalannak bizonyultak

Névtelen írta...

Bezár a Bem mozi / búcsúnapok június végén

1908-ban nyílt meg Helios mozgó néven, 1934-ben már Admirál, 1939-től Adria filmszínház, államosítás után lett Bem filmszínház.
Tulajdonosa a Budapest Film (s rajta keresztül a Fővárosi Önkormányzat). 1999-től a Kántor László vezette Budapest Filmstúdió, majd az Új Budapest Filmstúdió Kft. üzemeltette és az art mozi hálózat tagjaként igazi art mozivá alakították - art kocsmával kiegészítve, és beléptetve az Europa Cinemas hálózatba. Idén 10 éve.
A 10 év alatt több, mint 200 000 néző járt a Bem moziban, ahol a rendszeres art filmvetítés mellett filmklubok, fesztiválok színesítették a programot. Amint a mozi látogatottsága relevánsan bizonyította a plázák világában van még igény ilyen jellegű kult helyekre.
2009. június 6-án a fenntartó nyílt pályázatot írt ki a Bem mozi ingatlanának megvételére. A pályázat különlegessége, hogy nem tartalmaz kizárólagosságot a moziként való továbbüzemeltetésre, így megszűnhet a még létező két budai művész mozi egyike, melyhez generációknak fűződnek emlékei.
Az Új Budapest Filmstúdió kér mindenkit, akinek emlékei fűződnek a helyhez és fontosnak tartja, hogy fennmaradjon, támogassa aláírásával ezen szándékát!
Aláírások és hozzászólások küldhetők a bem/kukac/ujbudapestfilmstudio.hu címre.