2014. június 4., szerda

Budapest Park - hideg profizmus zenével, piával és cigivel

Talán nem annyira szedett-vetett, mint a híd túloldalán levő Barba Negra, de ez sem az örökkévalóságnak készült konténerváros. Az Opera épülete pl. szebb szerintem. Jó zenék, ezen sorok írója is előfordult errefelé, de azt kétlem, hogy ebbe a hatalmas üzembe "csak úgy" beugranék egy sörre, a haverokkal találkozni. A Meki szórakoztatóipari megfelelője: Fogyassz, aztán hordd el magad, MOST MÁR NEMZETI RÁKBOLTTAL A PARK TERÜLETÉN (jóvan, na, csak kivülről közelíthető meg a hasznos kis tüdő- meg érrendszeri bótocska).

 A szokásos bla-bla csúcspontja a honlapjukról:

"A Park nem csak a zenei műfajok színes kavalkádját hozza a főváros kulturális palettájára, hanem multikulturális központként képzőművészeti kiállításoknak, színházi- és táncszínházi eseményeknek, könyvbemutatóknak, író-olvasó találkozóknak, alkotó közösségeknek és civilszervezeteknek is találkozó helyévé válik."


1095 Budapest, IX. kerület, Soroksári út 60.

Telefon: 30-702-2919

Web: www.facebook.com/parkofficial 
E-mail: park@budapestpark.hu
Hétfő: 09:00-05:00
Kedd: 09:00-05:00
Szerda: 09:00-05:00
Csütörtök: 09:00-05:00
Péntek: 09:00-05:00
Szombat: 09:00-05:00
Vasárnap: 09:00-05:00

A Kultúrtér Kft. szervezésében működtetett, több tízmilliós magánberuházás eredményeként létrejövő Park tematikus koncerthelyszínei olyan egész estés buli-helyszínek, ahol az elektronikus zenei produkciók mellett a könnyűzenei műfajok széles palettája és a retró tánczene is helyet kap, a huszonévesek mellett a középgeneráció számára is kulturált szórakozást nyújt. A Pop-Art Electronic fedett helyszíne az underground és az elektronikus zenei műfajok fő helyszíne, a Retró Kert két táncterén az örökzöld slágerekre táncolhatunk, a Park Nagyszínpad 10 000 főt befogadni tudó táncterén és 160 nm-es színpadán a legnagyobb hazai és külföldi zenekarok, DJ-k fellépései és hetente más-más világsztár produkciója követik egymást 5 hónapon keresztül. Unikális látványosságnak ígérkezik az ultramodern vizuál-technikával felszerelt kupola-alakú építmény, a Dóm Alter & Special, amely a magyar alternatív zene és a sportközvetítések helyszíne is lesz az idei nyáron.

A VIP Klub pedig zártkörű klubként saját tetőterasszal és közösségi tereivel a hazai és a nemzetközi művészeti szcéna kreatív találkozóhelye lesz. A Park nem csak a zenei műfajok színes kavalkádját hozza a főváros kulturális palettájára, hanem multikulturális központként képzőművészeti kiállításoknak, színházi- és táncszínházi eseményeknek, könyvbemutatóknak, író-olvasó találkozóknak, alkotó közösségeknek és civilszervezeteknek is találkozó helyévé válik. A szervezők szándéka szerint a Park olyan megkerülhetetlen gasztro-közösségi és buli-helyszíne lesz Budapestnek, a kulturális sokszínűségéről méltán ismert Ferencvárosban, amely vidékről és külföldről is rengeteg vendégre, igazi turista-invázióra is méltán számíthat.

 A MÜPA-tól 01 percre, a Rákóczi híd pesti hídfőjénél.
Megközelítés: villamos: 1, 2, 24, 51 
busz: 23, 54, 55, 103, 179 
éjszakai: 901, 937, 923, 918, 979 
hév: H6 bicikli


Kultúrtér Kft.,1117 Budapest Budafoki út 187-189.,9002. Előadó-művészetet kiegészítő tevékenység.

  
A Park főszervezői mindannyian (Pálffy András, a Zöld Pardon korábbi szakmai vezetője; Rimóczi Imre építész, több jelentős budapesti szórakozóhely, mint például a Mignon vagy a margitszigeti Holdudvar tervezője; Juhász Dávid, a Morrison’sok tulajdonosa) jelentős tapasztalatokkal rendelkeznek a szórakoztatóhelyek létrehozásában, üzemeltetésében. (bevezetem.hu)

ügyes korlátok köztéren, leválasztva a köznépet a bulira igyekvőktől
még 1 korlát



Nincsenek megjegyzések: