2014. június 22., vasárnap

A néhai zöld sziget: McDonald's Budapest, Hungaria körút


A McDonald's egyébként érdemben nem reagált a sztrájkra, és a dolgozók követeléseire: sajtóközleményükben jelezték azonban, hogy véleményük szerint a idegenek tudjukkik konkurencia áll a munkabeszüntetés mögött.

SZAK-SZER-VE-ZE-TET!

Ez volt a város legzöldebb Mekije (RIP, bozót), gyakran előfordulunk mi is errefelé az ingyen wi-fi miatt, közterületi sörözés bringázás közben meg- megpihenve, a zuglói reppereket figyelve. Celebspottereknek: itt gyakran megfigyelhető az erősen elpolgárosodott Takáts "Pocsolyába Léptem" Tamás újságolvasás közben.








Boldog békeidők: amikor a vágyott ellenség, Amerika végre megjelent Oroszországban:















sajnos, a dzsungelbe szoktak a hajléktalanok is, ami a bozót kiirtásához vezetett,

Cím: 1146 Budapest, Hungária krt. 175.

McDonald's hálózat része
Weboldal: http://www.mcdonalds.hu

McDonald's Európa legnagyobb étteremlánca. A kontinens 41 országában, több mint 6300 étteremben naponta 10 millió vásárlót szolgálunk ki minőségi ételeinkkel. Magyarországon 19 éve nyitottuk első egységünket; 2006-ban 90 éttermünkben 75 millió vendég fordult meg.

Minden nap: 00:00 - 24:00

MCDONALD'S - BUDAPEST - HUNGÁRIA KRT., BUDAPEST, HUNGÁRIA KRT.175



Gasztróélmény: -
Hangulat: ipari környezet, ipari etetés
Közönség: kívülről vezérelt, kissé ütödött embertársaink

"Miért eszel szemetet, mikor ennyi pénzért ennivalót is kaphatnál?"




1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az orosz fogyasztóvédelmi ügynökség egy moszkvai bíróságon beperelte a McDonald’s-ot, mert szerintük számos termékük nem felelnek meg a törvényi előírásoknak.
A McDonald’s és Oroszország 1990 óta tartó kapcsolatának eddigi mélypontja az volt, amikor a Krím megszállása után idén tavasszal az amerikai étteremlánc bezárta a helyi üzletét. Oroszországban azonban virágzik a McDonald’s, 400 boltjuk van.

A mostani perben az állami szerv azt kívánja ráverni a hamburgerforgalmazóra, hogy átveri a vevőket.

A Big Mac-en kívül szinte az összes termék ellen kifogásuk van: a halas hamburger, a csirkeburger, a sajtburger, a shakek és a fagyik egyaránt gyanúsak a hivatal szerint, mert több bennük a kalória, mint azt a vevőkkel el akarják hitetni. A fogyasztóvédelmi ügynökséget vezető Anna Popova már az egész láncban kételkedik.

Ugyanez az ügynökség tavaly megtiltotta a moldáv borok importját. Elvben élelmiszerbiztonsági aggályok miatt, ám a döntés egybe esett azzal, hogy a moldáv kormány társulási szerződést írt alá Brüsszellel.

Most is az látszik valószínűnek, hogy az orosz állami szervek politikai okokból mennek neki nyugati érdekeltségeknek. http://444.hu/2014/07/26/a-mcdonalds-on-all-bosszut-az-orosz-allam/