vadplakátolás a Bajcsy-n |
Pálinka nevű keménydrogot persze szabad reklámozni, de a vadplakátolásért most kiosztunk egy ejnye-bejnyét a Rézangyaléknak, akik amúgy Gerendai Karcsi puszisai.
Egyedi ötlettel népszerűsítik a pálinkát
Marketinginfo.hu
Reklám
Budapesten új gasztronómiai program indult, Pálinkakörút néven.
Egyedi városnéző és egyben gasztronómiai programot indított a Rézangyal Bisztró- és Pálinkaház-hálózat. Az El Combino nevet viselő Pálinkakörút keretében a résztvevők a fővárosi 4-6-os villamos vonalán kóstolhatják végig a kijelölt bárok Rézangyal pálinkáit.
Rézangyal tanévnyitó pálinkakörút |
Rézangyal vadplakát a Műegyetemnél |
Sajnálatos módon XXI. századi felmérések szerint a „pálinka” szó (a magyar kolóniák kivételével) gyakorlatilag ismeretlen a világban.
A Rézangyal Pálinkaválogatás létrehozásával csak másodlagos célunk volt a magyar pálinkák külföldi népszerűsítése. Legfőbb feladatként a hazai pálinkakultúra megteremtését tűztük ki egy olyan környezetben, ahol a kereskedelmi forgalomban értékesített „pálinka” nagyrészben csak pálinkának álcázott folyadék volt. A pálinkát 100%-ban hazai gyümölcsből, cefrézéssel, lepárlással készítik. A Rézangyal termékei így készülnek. Nincs tisztaszesz, nincs aroma, nincs karamell. Pálinka van.
A Rézangyal a világ legnagyobb prémium szeszesital márkáihoz hasonlóan nem épített saját lepárlóüzemet. Munkánk egyik fő eleme a kóstolás. Folyamatosan látogatjuk a hazai pálinkafőzdéket és kóstolunk és kóstolunk. A saját magunk által ellenőrzött, legjobb minőségű párlatokat vásároljuk föl, az elérhető mennyiségtől függetlenül. A megvásárolt tételeket saját pincéinkben érleljük, ágyazzuk és blendeljük.
Célunk, hogy a Rézangyal pálinkák biztos választást jelentsenek mindenkinek. A kis főzdék esetén évjáratonként, esetleg főzetenként változó minőség számunkra elfogadhatatlan; a külföldön állandó vodka, tequila, whiskey, rum, stb. minőséghez szokott fogyasztók számára pedig érthetetlen.
Hisszük, hogy a pálinka sikertörténete nem a múltban keresendő. hanem az állandó, prémium minőségben, a kiváló magyar gyümölcsben, az évszázados technológiában és a magyar hagyományokban.
Hisszük, hogy a pálinka a XXI. századi Magyarország sikertörténete lehet. A Rézangyal készen áll arra, hogy büszkék legyünk rá. (rézangyal)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése