2010. március 29., hétfő

Double Penetration: a Kétlyukú


II. kerület,  blog, Budapest, Széna tér, Kétlyukú, Széna tér,  II. kerület,  Mammut pláza, üzletház,  olcsó, kocsma, Badacsony Borozó, sörözőKecskeméti Borozó
(a Kétlyukú)
Cím: Budapet, II. kerület, Széna tér 5. (Retek utca sarka)

Pincekocsma két lejárattal, a puccosan undorító Mammut üzletközpont szomszédságában.

Lambéria a mennyezeten is, köszönjük. A sör drága, a hangulat meg nyomasztó, Hitler sem a szórakozás miatt tolta a szpídet a bunkerében. Hm, és a méltán világhíres kecskeméti borok, méltányoljuk a bátorságát a "termelőnek", van arca, nem kicsi. Mi sörözni járunk ide a mélybe, mert a bornak nevezett kemikália erősen fosatós, Sőt, Roller be is húgyozott tőle, ágyban, párnák közt. Azóta Húgyatósnak nevezzük a fentnevezett vendéglátóipari csodát, riszpekt.

Némely komisz lelkek Lepra és Büdős néven is emlegetik, noha néhány éve felújítottak tulajék, némiképpen kivakarva az ősi szarból a pinyót. A klotyó kivételével, természetesen, a magyar ember ragaszkodik a lepusztultsághoz, a minőségi kló eetleg rontaná a forgalmat: térdtól lefelé hiányos ajtó, hulló csempe, erős bűz és kosz.

Mószer: erősen korhatáros közönség vérprolikkal vegyesen (közel a Moszkva téri emberpiac), valamikor és valahol minden gimisnek el kell kezdeni az ivást. Néhány, a kocsma előtt hivatásszerűen kéregető hajlékony is bejátszik.

Szigorú zárás. A jólelkű gyújtogatóra váró hely egyetlen értékelhető szolgáltatása: finom a hagymás zsírosdeszkájuk.




Közelben: Moszkva Tér bisztró, Hattyúház

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

felújították a budit, hiphip!

sachinho írta...

Szombat este 2 box van elfoglalva. Nem túl populáris, finoman fogalmazva :-)