2014. szeptember 30., kedd

Nemzeti Tesco Dohánybolt, XIII. kerület

A "Hogyan vegyük le a Tescot" c. sorozatunk jelentkezett

Nemzeti dohánybolt 1138 Budapest, Dunavirág utca 2.

Nyitvatartás:

Hétfő: 7:00-23:00
Kedd: 7:00-23:00
Szerda: 7:00-23:00
Csütörtök: 7:00-23:00
Péntek: 7:00-23:00
Szombat: 7:00-23:00
Vasárnap: 7:00-23:00


Tesco, dohánybolt, mutyi, Nemzeti Dohánybolt, korrupció, XIII. kerület, Árpád híd

„Nyilvánvalóan a multinacionális cégek lobbija, a dohánylobbi és a baloldali pártok állandó hisztériakeltő szándéka van az ügy mögött” (mno.hu)

"Orbán Viktor szerint népegészségügyi okokból államosították a dohánykereskedelmet, de az is a célok között van, hogy a multinacionális cégek profitját magyar vállalkozásokhoz jutassák. A miniszterelnök szerint neki mindegy, hogy ez a profit jobb- vagy baloldali trafikoshoz kerül, és megígérte, nem hagyják, hogy a pályázaton vesztes, de korábban főállású trafikosok elveszítsék a megélhetésűket.
"Magyarországon évente meghal 35 ezer ember a dohányzás miatt" - indokolta Orbán Viktor, hogy miért monopolizálta az állam a dohánykereskedelmet. A miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjújában azt mondta, korábban 45 ezer helyen lehetett cigarettát venni, most már csak ötezer helyen lehet majd.

Orbán szerint nem lehet különbséget tenni jobb- és baloldali trafikos között, a kormány célja ugyanis az, hogy a dohánykereskedelemből származó profit a multinacionális cégektől átkerüljön a haza kis- és középvállalkozásokhoz, és ebből a szempontból szerinte mindegy, hogy a haszon jobb- vagy baloldali trafikoshoz kerül-e." (origo.hu)

Tesco, dohánybolt, mutyi, Nemzeti Dohánybolt, korrupció
Köszi a képeket a Nemzeti Kurva Anyját a Fideszes Nemzeti Maffiának nevű olvasónknak

Az MSZP-s Tóth Csaba egyebek mellett arról faggatta a tárcavezetőt, hogy az 5415 nyertes pályázat közül hány esetben jelentett előnyt a megváltozott munkaképesség, illetve a tartós munkanélküliség, továbbá hány korábbi dohánybolt-üzemeltető nyert koncessziót. 

A parlamenti honlapon pénteken közzétett válaszában Németh Lászlóné azt írta: a benyújtott koncessziós pályázatokban 430 esetben jelölték meg, hogy a benyújtó tartósan munkanélküli vagy megváltozott munkaképességű, míg 88 esetben a pályázó munkanélküli és egyben megváltozott munkaképességű is. Tájékoztatása szerint 280 koncessziót nyert el megváltozott munkaképességű pályázó, ebből 88 nyertes eddig munkanélküli is volt. (hvg.hu)

4 megjegyzés:

Srég írta...

Mr. Son of a Bitch, Let's Play Some Cards!

Névtelen írta...

party is over

Névtelen írta...

hm.

Névtelen írta...

nemjo