2014. június 22., vasárnap

A néhai zöld sziget: McDonald's Budapest, Hungaria körút


A McDonald's egyébként érdemben nem reagált a sztrájkra, és a dolgozók követeléseire: sajtóközleményükben jelezték azonban, hogy véleményük szerint a idegenek tudjukkik konkurencia áll a munkabeszüntetés mögött.

SZAK-SZER-VE-ZE-TET!

Ez volt a város legzöldebb Mekije (RIP, bozót), gyakran előfordulunk mi is errefelé az ingyen wi-fi miatt, közterületi sörözés bringázás közben meg- megpihenve, a zuglói reppereket figyelve. Celebspottereknek: itt gyakran megfigyelhető az erősen elpolgárosodott Takáts "Pocsolyába Léptem" Tamás újságolvasás közben.
Boldog békeidők: amikor a vágyott ellenség, Amerika végre megjelent Oroszországban:sajnos, a dzsungelbe szoktak a hajléktalanok is, ami a bozót kiirtásához vezetett,

Cím: 1146 Budapest, Hungária krt. 175.

McDonald's hálózat része
Weboldal: http://www.mcdonalds.hu

McDonald's Európa legnagyobb étteremlánca. A kontinens 41 országában, több mint 6300 étteremben naponta 10 millió vásárlót szolgálunk ki minőségi ételeinkkel. Magyarországon 19 éve nyitottuk első egységünket; 2006-ban 90 éttermünkben 75 millió vendég fordult meg.

Minden nap: 00:00 - 24:00

MCDONALD'S - BUDAPEST - HUNGÁRIA KRT., BUDAPEST, HUNGÁRIA KRT.175Gasztróélmény: -
Hangulat: ipari környezet, ipari etetés
Közönség: kívülről vezérelt, kissé ütödött embertársaink

"Miért eszel szemetet, mikor ennyi pénzért ennivalót is kaphatnál?"
3 megjegyzés:

Névtelen írta...

McDonalds Voted Worst Burger McDonald's was voted to have the worst hamburgers of any U.S. fast food chain by 32,405 Consumer Reports subscribers. According to the survey which was released on Wednesday, McDonald's had the worst rating on a scale of 1 to 10 (5.8) while Habit Burger Grill, In-n-Out, and Five Guys had the best (8.1, 8.0, and 7.9, respectively). The top fast-casual restaurant (higher-quality, higher-priced fast food) rated by readers was Chipotle. Taco Bell was also voted as having the worst burritos, Subway's sandwiches were near the bottom of that list, and KFC was voted worst for chicken (Chick-fil-A was voted best). http://www.thedailybeast.com/cheats/2014/07/03/mcdonalds-voted-worst-burger.html

Névtelen írta...

Hivatalos: a McDonald’s készíti Amerika legrosszabb hamburgerét

Csúfosan leszerepelt a McDonald’s hamburgere a Consumer Reports magazin olvasói tesztjén: a legutolsó helyen végzett a gyorséttermi hamburgerek között.

A felmérésben szereplő 21 lánc közül a McDonald’s lett a tökutolsó, az adható 10-ből 5,8 pontot kapott, igaz, a nagy rivális, a Burger King sem szerepelt sokkal jobban: 6,6 pontjábal a 19. helyen futott be.

A New York Daily News által megkérdezett ételszakértő szerint a különös jelenség oka valószínűleg az, hogy

az amerikaiak egyre többet adnak az étel minőségére.
És hogy hol adják az USA-ban a legjobb hamburgert? A Consumer Reports szerint az ötös toplista:

The Habit Burger Grill (8,1 pont)
In-N-Out Burger (8 pont)
Five Guys Burgers and Fries (7,9 pont)
Snmashburger (7,9 pont)
Fuddruckers (7,8 pont)

http://444.hu/2014/07/03/hivatalos-a-mcdonalds-kesziti-amerika-legrosszabb-hamburgeret/

Névtelen írta...

Az orosz fogyasztóvédelmi ügynökség egy moszkvai bíróságon beperelte a McDonald’s-ot, mert szerintük számos termékük nem felelnek meg a törvényi előírásoknak.
A McDonald’s és Oroszország 1990 óta tartó kapcsolatának eddigi mélypontja az volt, amikor a Krím megszállása után idén tavasszal az amerikai étteremlánc bezárta a helyi üzletét. Oroszországban azonban virágzik a McDonald’s, 400 boltjuk van.

A mostani perben az állami szerv azt kívánja ráverni a hamburgerforgalmazóra, hogy átveri a vevőket.

A Big Mac-en kívül szinte az összes termék ellen kifogásuk van: a halas hamburger, a csirkeburger, a sajtburger, a shakek és a fagyik egyaránt gyanúsak a hivatal szerint, mert több bennük a kalória, mint azt a vevőkkel el akarják hitetni. A fogyasztóvédelmi ügynökséget vezető Anna Popova már az egész láncban kételkedik.

Ugyanez az ügynökség tavaly megtiltotta a moldáv borok importját. Elvben élelmiszerbiztonsági aggályok miatt, ám a döntés egybe esett azzal, hogy a moldáv kormány társulási szerződést írt alá Brüsszellel.

Most is az látszik valószínűnek, hogy az orosz állami szervek politikai okokból mennek neki nyugati érdekeltségeknek. http://444.hu/2014/07/26/a-mcdonalds-on-all-bosszut-az-orosz-allam/