2013. november 22., péntek

Diktatúraajánló baller hülyegyerekeknek: Autentica Cuba és a Hétköznapi Csalódások

Cuba Autentica, divat, Hétköznapi Csalódások, baloldal, diktatúra


HétköznaPI CSAlódások :)))))Lehet hogy a Tata korlátolt,de az igazi korlátoltság és történelmi-politikai analfabetizmus az, amikor valaki tömeggyilkosnak nevezi Che-t vagy amikor egy lapon emlegeti Fidel-t és Kim Dzsong-ot.Ez kb. azonos azzal ,mint ha valaki egyenlőségjelet tenne Pol-pot és Kádár közé....

Bela Horvath nyilván, nyilván van különbség a Texasi Láncfűrészes és Che elvtárs között, valamint Cuba és Kim Dzsongun királysága között is, de az utóbbiak esetében erős a hasonlóság: totalitariánus, elnyomó, embertelen rendszerek. Ennélfogva ezeket a színpadon reklámozni, tkp. közösséget vállalni egy Kuba tipusú diktatúrával... hááát... Egyik cimborám elszánt kommunistaként kivándorolt Kubába, most ugyanott, de elkeseredett anarchistaként tengődik: "Keresem a társadalmi igazságosság legkisebb nyomát, de nem találom."

HétköznaPI CSAlódások A 80%-os analfabetizmust produkáló Batista-rendszerhez képest mindenképp előrelépés ami Kubában van,harmadik út meg nem volt ott soha.Ha Kubában megdőlne a rendszer akkor ők is azt kapnák ajándékba amit mi 90 után,a nyomort,munkanélküliséget stb. csak ők sokkal nagyobb adagban mint eddig,maradjunk ennyiben.Svédország sosem lenne belőlük, mint ahogy belőlünk sem lett és nem is lesz soha.Akkor már inkább Kádár és Fidel ,mint ez a mostani.

Moniq Hadnagy KlingonSoldier A szocialista (kommunista) rendszer munkaközpontú volt. Mindenkinek volt melóhelye. A másik dolog a gazdaság. Apám mesélte (ő még abban a korban élt), hogy akkoriban még nem úgy működött, hogy oda-vissza méricskélték a haszonállatokat, majd valami hülye kifogással visszadobták, sz'al mindegy volt, hogy a tyúk, disznó, vagy akármi más öreg volt, nem volt eléggé felhizlalva, a "Nagy Testvér" megvette. Nem vagyok kifejezetten baloldali, de szerintem egy rendszerben nem csak a hátrányokat és a tömeggyilkosnak titulált elemeket kell keresni, hanem az előnyöket is. Ne legyünk má' ennyire pesszimisták! Az, amit sokan "faszszopásnak" neveznek, egy groteszk szerepjáték, Megyeri Feri is elmondta egy valag interjúban, hogy azoknak is leessen, akik nem érzik az iróniát.

Bela Horvath egykettőre lecsuknák a Picsa teljes legénységét abban a munkaközpontú kádárizmusban...

Bela Horvath nem kell kapitalizmus a nyomorhoz, ott a kubai példa. Kubának sikerült egyesítenie a szocializmus és a kapitalizmus hátrányait: mélyszegénység, áruhiány, korrupció minden szinten, agymosó propaganda, elnyomás, besúgórendszer, a testüket árusító lányok tömkelege a turistaszállók környékén, állami szintű drogkereskedelem, lakótelepi erkélyeken tartott csirkék, áramszünet, naponta összeomló épületek Havannában... Bájdövéj: például mivel törölnétek a picsátokat? WC-papír hiánycikk.

Bela Horvath Castro said in 1992 in a speech to the Cuban National Assembly: “There are no women forced to sell themselves to a man, to a foreigner, to a tourist. Those who do so do it on their own, voluntarily, and without any need for it. We can say that they are highly educated hookers and quite healthy, because we in the country with the lowest numbers of AIDS cases… Therefore, there is truly no prostitution healthier that Cuba’s. He also said in 1992 that: “Cuban women become jineteras (prostitutes) because they like sex.”

HétköznaPI CSAlódások Lárifári!Világ proletárjai egyesüljetek!


Picsa a Dürer Kertben

Nincsenek megjegyzések: