2013. szeptember 30., hétfő

Bojár Iván András szexuálisan molesztálta ötéves kislányát? (javított cím)

Bojár Iván András

BRFK 01000/774/2013.bü. Nevelése, gondozása, felügyelete alatt álló kiskorú személy sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja Bojár Iván András ellen
(A megalapozott gyanút a kiskorú gyermek elmondása mellett egy klinikai gyermek szakpszichológus véleménye, továbbá két igazságügyi pszichológus szakértő szakvéleménye is alátámasztja)
Eljárás indul: 2013.01.21.

V. Kerületi Rendőrkapitányság 01050/3153/2013.bü. Kiskorú veszélyeztetése bűntettének megalapozott gyanúja Bojár Iván András ellen (közterületen történő bántalmazás, előre kitervelten, csoportosan),
(látlelet: nevelése, gondozása, felügyelete alatt álló kiskorú személy sérüléseiről (váll, mellkas, felkar zúzódása, várható gyógytartam: 8 napon belül)
Eljárás indul: 2013.07.15.

I. Kerületi Rendőrkapitányság 01010/58/2013.bü. Volt élettárssal szemben elkövetett súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja és zaklatás gyanúja Bojár Iván András ellen
(látlelet: bal kéz IV. metacarpus ékkitöréssel járó spirális törése, 3 mm-es hosszanti elmozdulással, várható gyógytartam: 8 napon túli (teljes rehabilitáció: 12-16. hét)
Eljárás indul: 2013.01.11.

Bojár Iván András gyanúsítottként történő kihallgatása még nem történt meg egyik folyamatban lévő ügy kapcsán sem.

Budai Központi Kerületi Bíróság 3.P.XII.31.106/2012. számon polgári peres eljárás van folyamatban gyermekelhelyezés és járulékai tárgyában Bojár Iván András és volt élettársa között.
Eljárás indul: 2012.05.30.
Bojár Iván András szülői felügyeleti joga és kapcsolattartási joga jelenleg is él.
A kiskorú gyermek saját háztartásában történő elhelyezését kéri a bíróságtól.
A bíróság a megelőző távoltartást elutasította mind a kiskorú gyermek, mind a volt élettárs tekintetében.

A Szeretem Budapestet Mozgalom Egyesület egy ajándékozási szerződés formájában hosszabb ideje támogatja a BRFK-t falfirka felderítések elősegítése érdekében.

Szeretem Budapestet Mozgalom Egyesület
alapító, elnök: Bojár Iván András, az Octogon magazin főszerkesztője, 2006-2010 Városarculati Tanácsnok SZDSZ, 2010-2011 Városarculati tanácsadó FIDESZ
alapító, alelnök: dr. Fürjes Balázs, az Egyes Kiemelt Jelentőségű Budapesti Beruházásokért Felelős Kormánybiztosa
(forrás: FB, A gyermekbántalmazás megelőzhető)további témábavágó: tudom, mit tettél tavaly nyáron

"Van egy férfi, és a férjem ezt a férfit ismerte jól. Én is találkoztam vele. Befolyásos, művelt, politikaközeli, és az általa alapított szervezet történetesen a rendőrség egyik egységét támogatja sok-sok pénzzel."

"Én csak nemrég tudtam meg, ki ő. Nem írhatom le a nevét. Erről a férfiról szakvélemények sora mutatta ki az elmúlt hónapokban, hogy alaposan feltételezhető, hogy alig öt éves kislányát folytatólagosan szexuálisan molesztálta, vele úgynevezett kuki-punci játékot játszott. Ezen kívül súlyos testi sértés ügyében, az anya kéztöréséről is van látlelet és feljelentés.
Ez a férfi érinthetetlen. Ami történt, hisztérikus titok. Az ellene tett feljelentésről néhány nap alatt érdekesen pontos részleteket tudott meg, ezért az anya feljelentést tett ismeretlen tettes ellen is, mert nyilvánvalóvá vált, hogy az apa jogosulatlanul jut információkhoz, és azokat felhasználja a polgári eljárásban."
*
Az interneten szinte nyoma sincs az esetnek, a honlapról sietve eltávolították a nyomtatott Borsban megjelent cikket is:
bors május 30
kapcsolódó: Bojár Iván András szőlőültetvénye a Várban, apró helyesírási hibákkal 

frissites 2015.01 (hallgattassek meg a masik fel is):
 

http://bojarivan.blog.hu/2014/08/18/a_bojar_ugy
 

15 megjegyzés:

BB írta...

TÉVHIT 4: A molesztálás a nemi kiéhezettségre adott reakció.
VALÓSÁG: A legtöbb agresszor aktív nemi éltet él a házasságon belül, valamint gyakran a házasságon kívül is. A gyerekek arra kellenek nekik, hogy érezhessék a hatalmat, és hogy ők irányítanak, vagy feltétlen, kockázatmentes szeretet kapjanak, amelyet csak gyerekek képesek adni. Bár az igények és késztetések ezekben az esetekben is szexualizálódnak, a nemi kiéhezettség ritkán szerepel kiváltó okként. (Susan Forward: Mérgező szülők c. könyve nyomán)

Névtelen írta...

Miért érzem úgy, hogy ha ez az ember nem lenne köthető a pesti ballib "jobb társasághoz", akkor már az ügy kipattanása pillanatától headline-okban vastagon szedve villogna névvel, életrajzzal a 444 és az Index főoldalán? Most sláger a családon belüli erőszak, de ha véletlenül nem a szokásos jobbernáci tahót lehet meggyanúsítani, egyből mecsoda feszengés veszi körül a témát.

csakazolvassa írta...

Hahó, nem járultam hozzá a bejegyzésem más felületen való megjelentetéséhez! Legyetek szívesek linkre cserélni! Itt írom a policyt:
http://csakazolvassa.wordpress.com/2012/09/15/ne-vedd-at-az-irasaimat/
A "megbaszta a lányát" cím pedig iszonyatosan kíméletlen, sértő, megalázó és valószínűleg nem is igaz, amellett amíg az apa nem gyanűsított, jogsértő is. Én nem tettem nevet a blogra.

Névtelen írta...

Most hallottam az egyik barátomtól, hogy egy bűnügyi portál holnap közölni fogja a teljes történetet.
Kapaszkodhat a Bojár...

csakazolvassa írta...

Tehát, még egyszer: távolítsátok el a cikkemet, az én munkám, az én blogomra való, nem adtam hozzájárulást semmilyen átvételhez. Bennetek fel sem merül,hogy így átvéve milyen hülyén hat, hogy "a férjem"? Kinek a férje?

Névtelen írta...

Ne tüntess már itt! Mit írtál te a blogodon? A te "munkád"? MI??? Három link közlése? A linkek gyűjteménye nem szellemi termék.
Nem rólad szól ez a bejegyzés, nem veszed észre?

csakazolvassa írta...

Nem rólam szól, hanem én írtam, nem három link, hanem több hetes munka, és nem járulok hozzá az átvételhez, főleg ilyen cím alatt. Tényleg nem érzi senki, hogy ez, ami itt van, mennyire árt a kislánynak?

BB írta...

Bocsánat, külföldön voltam, lemaradtam a kommentekről. Természetesen leveszem az általam "megmenteni" (nehogy Bojár töröltesse) kívánt posztot, csak egy hivatkozás marad az eredetire. Sőt, a címet is átírom, mert ebben a formában tényleg félrevezető (bulváros-obszcén)

Névtelen írta...

Kíváncsian várom, mikor kezd antiszemitázni Bojár

Névtelen írta...

Mesterházy Ernő forever

Névtelen írta...

Az url-t is írd át sztem!

Vera írta...

http://bojarivan.blog.hu/2014/08/18/a_bojar_ugy?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare&token=16638ded56e592a7d52222c7570a069c

Névtelen írta...

Azért a teljesebb képhez érdemes lenne alaposabban átolvasni ezt itt:

http://bojarivan.blog.hu/2014/08/18/a_bojar_ugy

BB írta...

Koszi a linkeket, Vera, atemeltuk a posztba, hallgattassek meg a masik fel is, stb.

Névtelen írta...

Bojár Iván kislányának igazáért -


"Bojár Iván András (alperes) minimum 60.000 Ft tartásdíjat igényel magának az anyától, miközben több mint 2 éve (!) egyetlen fillérrel sem támogatja szeretett kislányát.
Bojár Iván András kéri, hogy vonják meg az anyától a szülői jogát és heti egyetlen órára láthassa kislányát az anya szigorúan FELÜGYELT körülmények között.
Bojár Iván András gyanúsított kislánya veszélyeztetése, bántalmazása és az anya sérelmére elkövetett maradandó fogyatékossággal járó súlyos testi sértés és zaklatás bűncselekmények ügyében.
Logikus."

bojarivankislanya.wordpress.com

facebook:

https://www.facebook.com/pages/Boj%C3%A1r-Iv%C3%A1n-kisl%C3%A1ny%C3%A1nak-igaz%C3%A1%C3%A9rt-bojarivankislanyawordpresscom/1014930355190872?fref=photo