2013. szeptember 25., szerda

Szanyi Tibor román?

Szanyi Tibor
kép forrása: stop.hu
Szanyi Tibor, a neves baloldali, antirasszista képviselő, a 23 millió beszivárgó román ostora, a szanyitiborizmus feketeöves mestere sajtóhírek szerint román származású, Székelyudvarhelyen született, de meghamisította az önéletrajzát. Megkérdeztük az utca emberét, szerintük mi igaz a hírekből.

- Szerintem fasiszta kamu az egész - nyilatkozta Jéghegyi Dávid, újlipótvárosi nyugdíjas. - Én régóta szódázgatok Tiborunkkal, de még sohasem tapasztaltam nála románságra utaló jeleket.

A Corner söröző másik törzsvendége, Kovács János nyugalmazott rendőr törzszászlós szerint a Securitate állhat a híresztelés mögött, mert Románia a Fidesz és a Jobbik csendes asszisztálása mellett, a sokmillió kettős állampolgárságú román révén szeretné elcsatolni Magyarországtól az utolsó baloldali bástyát, Újlipótvárost. - Méghozzá a mi adóforintjainkból! - tette hozzá felháborodva a nyugalmazott rendőraltiszt.

Megkérdeztünk egy szakértőt is. Einstürzende Neubauten Béla pszichológus szerint Szanyi Tibor viselkedése az asszimilánsok tipikus túlkompenzálása, román öngyűlölet.

- Szanyi szégyelli a származását, ezért magyarabb akar lenni a magyaroknál, kompenzál. A feldolgozatlan gyermekkori trauma, az identitásválság okozta belső konfliktus miatt némelyekből deviánsok, antiszociális személyiségzavarosak, vagyis politikusok lesznek - tette hozzá a neves lélektudor.

Szanyi Tibor érdeklődésünkre közölte, hogy rendes, becsületes munkás-paraszt jógászcsaládból származik, valamint elperli a szerkesztőségünk gatyáját, ha ilyen aljas rágalmakat terjesztünk róla. Utóbbihoz annyit teszünk hozzá, hogy szerkesztőségünk gatyája eléggé kopottas, sőt néhol lyukas is, úgyhogy sok örömöt nem fog lelni benne.

8 megjegyzés:

Nemisigaz írta...

1956. július 13-án született Budapesten. Első házasságából két felnőtt fiúgyermeke van, 2013-ban újraházasodott[1]. 1974-ben a budapesti Berzsenyi Dániel Gimnázium fizika tagozatán érettségizett. 1975-től a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem külgazdaság szakos hallgatója, 1980-ban diplomázott, 1988-ban egyetemi doktori címet szerzett. Angol, német, olasz és orosz nyelven beszél.

Névtelen írta...

Én Vona Gábor híréhez szerettem volna írni, de Szanyi jött be...:) Szóval szerintem lehet alapja a hírnek, mert Vona tesvér nem jelent meg a heti farkinca vizsgálatán Morvai Hisztike rendelésén. Így azután a nasasszony nem vehette kézbe az ügyet és erről tájékoztatta az érdekelteket...

Akadályozzuk meg Magyarország elnáculását! írta...

Ez valami náci szemétblog? A románok igenis menjenek haza, Magyarország a magyaroké!

BB írta...


Komment a faszbúkról:
Nagy Attila · Friends with Ilu Antalné and 4 others
Nem olvasom el, mert nem román. A románokat általában 99 %-ban felismerem, minden negativum nélkül mondom. A másik meg az, hogy ennek a tenyérnyi országnak a képviselétére esküdött fel. A kormány dolga segiteni mit tudom én testvér városokkal a kulturával, a turizmussal olyan tv-vel ami elér a hegyekig szóval segiteni a kivül rekedteket a nyelv ápolásába a történelem nem feledésébe, mert lesz még szabadság. Példát vehetne Magyarországról Románia is, mert itt két nyelven van kiirva a falu neve és vannak nemzetiségi iskolák , ha van román és ezt az MSZP támogatja! Nem azért, mert román a kapitány, hanem igy tudja elvárni az idegenfennhatóság alatt élő magyarság viszont jogait.A fidesz meg, hogy nem tudja mit akar az is biztos. A magyarokat csak 20 %-ban ismerem fel, de olyanok vállalták a magyar állampolgárságot, hogy 100 % ban biztos vagyok, hogy Nóé ig nem volt egy magyar sem a felmenőik között, gratulálok
12 minutes ago · Like

Bela Horvath A határontúli románok büdösek, ezt bármilyen nemzetkarakterológiai szakértő megmondhatja. És szagolta Ön már Szanyi legendás szájszagát?

BB írta...

Nagy Attila · Friends with Mónika Lamperth and 4 others
100 %, hogy ha most kérvényeznéd az állampolgárságot és nem sajnálatos félreértés folytán ide anyakönyveztek az utóbbi a kategoriába sorolnálak (bár lehet beszéled és még írni is tudsz magyar nyelven nagy sajnálatomra)
20 minutes ago · Like · 1

Bela Horvath A Kapitány ezidáig óvatosan elkerült minden társadalmilag hasznos munkát, ebből is látszik, hogy határontúli. A határontúliak köztudottan nem szeretnek dolgozni.

Névtelen írta...

Szanyi Tibor a képviselőségét is felhasználva, parlamenti gyakornoki munkakör ígéretével szedett fel egy biszexuális egyetemistát, akivel a Kuruc.infóhoz eljutott dokumentumok szerint rendszeresen kefélt az Országgyűlés ülései alatt is, még egy másik, várandós nővel való, tavalyi házasságának hetében is.

További részletek: http://kuruc.info/r/53/124224/#ixzz2uoG8ZUvo

Adios shoes írta...

hahahahaha meg hihihi
szerintem csak egy gyökér alkesz

Névtelen írta...

a DunaParkban issza a szódáját